Ima i drugih za 10e koji rade posao. 66w kineskih je 66w. Da ne idem u offPa nema za 5e.
Ima za 10e ovaj kung Fu sa adapterom.
Pune novine članaka gde je požar od punjača i vi se stekate za 10e na telefonu od 500...
Moze i telefon da se kupi za 50e. Ja bih i za takav telefon opet izabrao kvaitetniji punjac.Ako moze da se uzme iati punjac za 5e, zasto davati 50e? Ja to razumem
Tvoje misljenje, ja imam svoje, ako moze da se nadje jeftiniji koji obavlja posao isto ko skuplji, uvek za jeftinije. On nek bira.Moze i telefon da se kupi za 50e. Ja bih i za takav telefon opet izabrao kvaitetniji punjac.
To opravdavas sebe, sto si uzeo motorolu🤪Pravo da ti kazem, pricas bezveze...
Brze radi skener otiska prsta
Os je fliudniji
Duze traje baterija
Kvalitet izrade za nijansu bolji iako su oba plastikaneri, kod Moto nema onih ogavnih srebrnih ivica
Bolje lezi u ruci
Point and shoot kamera za drustvene mreze ista u vecini slucajeva
Ekran golim okom bez razlika
Zvucnici sto
Jedina ocigledna prednost Honora je prednja kamera.
Os mi se vise svidja na Honoru, ali je def sporiji
Uzeo sam Honor haha, Moto sam vec imaoTo opravdavas sebe, sto si uzeo motorolu🤪
Sto volim vas sto ne umete da komunicirate kao ljudi, jer vas ne stedim.Vidi se da nemas pojma.
Magic OS je extra fluidan i nudi gomilu podesavanja u odnosu na stock koji nudi motorola.
Otisak prsta besprekoran, u rangu sa ultrasonic otiskom koji sam imao na x100 ultra.
Baterija veca i jos silicon carbon, novija tehnologija i brze punjenje nego na motoroli.
Honor nije plastikaner i to si lupio, pozadi je staklo. Frejm je kod oba plastican.
Honor ima mikrozakrivljen ekran i zadnju stranu i savrseno lezi u ruci.
Honor ima bolji ekran i veci peak brightness, veci ppi.
Kamere sve bolje kod honora + ima i 2.5x telephoto kameru za razliku od motorole.
Honor ima duzu softversku podrsku
Kao sto rekoh ta motorola je inferiornija u svemu.
Da ga ne branim, kolega ima tu motorolu, fino i glatko radi, lepo je utegnuta vala. Baterijom kaze da je prezadovoljan, ma da on nije zahtevan, a za kameru nzm, jer nisam video kakva je na motoroli. Da ne idem u off, gledao sam pre neki dan H200 pro u prodavnici, i kvalitet izrade je solidan, vidi se da je srednja klasa. Malo mi je cudan za drzanje u ruci, vise mi se taj balans svidja na mom P50 pro. Kamera, sta ja znam, po danju valjda odlicna, ma da mi se cini da su boje malo vise odvrnjene, al dobro, ko voli tako, nije problem. Nocna nzm kakva je, video solidan, klasika honor/huawei, nist spec. Najvise mi se dopada sto ima infra red, jer je to meni pored kamere, baterije prioritet. Razmisljam da ce ako ovako ostane, naredni telefon vrv biti iz srednje klase, jer nudi solidne performanse. Msm da su tim modelima pogodoli mene, ma da me hiawei jos za sada itekako dobro sluzi, al videcemoApsolutno nemam potrebu da se raspravljam i ovde zavrsavam.
Lupio si da je ta motorola bolja a nije ni po jednoj stavki. Od cipseta, baterije, brzine punjenja, ekrana, izrade, softverske podrske, kolicine rama i prostora. Za klasu nizi telefon. Cenim tvoje subjektivno misljenje ali to je samo to, tvoje subjektivno misljenje.
Svakako i ta motorola ima kupca, jer je dosta jeftiniji telefon kao sto i treba da bude jer nudi manje. Uzivaj u kupovini.
Edit: da ne bude da je sve bolje kod honora, sa motorolom dolazi punjac (valjda) i to je jedina prednost 😁
Ne u sistemu.Jel ima SOT since last charge?
Ovo za 24h je glupost...
bez rutovanja?Ne u sistemu.
Moras da instaliras aplikaciju koja prati potrosnju, predlazem Battery Guru.
Bez, samo se instalira i daju se potrebne dozvole, aplikacija te sama vodi.bez rutovanja?
U sistemu vec imas prikaz 24h, SoT je vreme od skidanja sa punjaca sa 100% i teraš ga do kraja, tako jedino...Jel sam corav ili nema.SOT?
ima kretanje baterije od skidnaja, zadnja 24h, koliko jos moze da izdrzi itd, ali ne vidim SoT?!
Upravo ono sto pricam, zasto placati 50, kad moze 10 i obavlja isti posaoStigao punjac sa alia sto sam spomenuo par postova ranije. Pise da puni 100w max, poprilicno je tezak. Kaze zena da se napunio za cas, a to je najbitnije da gospodja aminuje 😁 mislim da vredi 10ak dolara.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari