Šta je novo?

Honor 200 Pro

Ljudi nisam zavrsio elektronski pa da mogu da strucno pojasnim ali nam to i nije potrebno, onda da probamo laicki:

1. Uzmes original punjac u ruku, onda kopiju, original je tezi u ruci, ima u sebi vise namotaja zice, bolje sprovodu struju i sta sve ne.
2. Sam telefon te pita sto me punis ovim smecem, izbaci ti obavestenje ako registruje da se puni nestandardnim kablom
3. Uzmem punjac original sa original kablom i stavim na punjac, aplikacija pokaze struju prilikom punjenja, onda no name kineski punjac iste jacine sa original kablom, telefon pokaze drugu struju prilikom punjenja - nije to ono sto odgovara bateriji
4. Razliku od 2000-3000 din. u ceni punjaca ces da pljusnes na drugo mesto bez razmisljanja i potrebe, a punjac ti ostaje kao sigurna varijanta dok u zdravlju koristis telefon ti pa posle nasledi neko iz familije, bez da stavljas aparat za gasenje pored telefona dok se puni
5. Ono najvaznije - kad si vec kupio odelo kupi i cipele, nemoj patike na svadbi da nosis.

Toliko od mene, izvinite na opsirnosti.

Proban sinoc motorolin punjac 125w na honor 200. Baterija bila na 56% i napunio do 100% za otprilike 20 minuta. U obavestenju je telefon izbacio da je super punjenje i pokazao 100w. Telefon je bio mlak kao i punjac, uopste nije bilo vrelo.

Cisto radi poredjenja, meni se edge 30 sa njegovim punjacem od 33w zagreje prilicno vise nego ovaj honor, a baterija vec vise od dve godine je potupno ista.

Poslednja izmena:
Mislim da ne tripujem, Motorola Edge 50 Fusion mi deluje da radi brze i ugladjenije?!

Tesko. Ima losiji cipset, manje rama...

Inferioran telefon u svakom pogledu.

Pravo da ti kazem, pricas bezveze...
Brze radi skener otiska prsta
Os je fliudniji
Duze traje baterija
Kvalitet izrade za nijansu bolji iako su oba plastikaneri, kod Moto nema onih ogavnih srebrnih ivica
Bolje lezi u ruci
Point and shoot kamera za drustvene mreze ista u vecini slucajeva
Ekran golim okom bez razlika
Zvucnici sto

Jedina ocigledna prednost Honora je prednja kamera.
Os mi se vise svidja na Honoru, ali je def sporiji

Pravo da ti kazem, pricas bezveze...
Brze radi skener otiska prsta
Os je fliudniji
Duze traje baterija
Kvalitet izrade za nijansu bolji iako su oba plastikaneri, kod Moto nema onih ogavnih srebrnih ivica
Bolje lezi u ruci
Point and shoot kamera za drustvene mreze ista u vecini slucajeva
Ekran golim okom bez razlika
Zvucnici sto

Jedina ocigledna prednost Honora je prednja kamera.
Os mi se vise svidja na Honoru, ali je def sporiji
To opravdavas sebe, sto si uzeo motorolu🤪

To opravdavas sebe, sto si uzeo motorolu🤪
Uzeo sam Honor haha, Moto sam vec imao
Vidi se da nemas pojma.
Magic OS je extra fluidan i nudi gomilu podesavanja u odnosu na stock koji nudi motorola.
Otisak prsta besprekoran, u rangu sa ultrasonic otiskom koji sam imao na x100 ultra.
Baterija veca i jos silicon carbon, novija tehnologija i brze punjenje nego na motoroli.
Honor nije plastikaner i to si lupio, pozadi je staklo. Frejm je kod oba plastican.
Honor ima mikrozakrivljen ekran i zadnju stranu i savrseno lezi u ruci.
Honor ima bolji ekran i veci peak brightness, veci ppi.
Kamere sve bolje kod honora + ima i 2.5x telephoto kameru za razliku od motorole.
Honor ima duzu softversku podrsku

Kao sto rekoh ta motorola je inferiornija u svemu.
Sto volim vas sto ne umete da komunicirate kao ljudi, jer vas ne stedim.
Buraz, tako se oslivljavate vrv, vidi se da ti nemas pojma i pises da bi pisao.
Moto koristi skoro pa AOSP i nema sanse da je Magic OS brzi, aki ni teoretske, jer je tezi.
Nudi vise pidesavanja, zato mi se vise svidja, ali def nije brzi.
Otisak prsta brzi na Moto, poredim oba ti pises napamet.
Baterija malo veca, ali SOT duzi na moto, zasto??
Telefon je najibicniji plastikaner, sa onom ocajnon imitacijom aluminijuma.
Motorola je uza, zato lezi bolj. Isto ima zakrivljen ekran.
Kamere gledam, nikakva razlika na drustvenim mrezama za sta 99% slika.
Cak i low light minimalna razlika.

Jedina ocigkedna razlika je prednja kamera.
E da, too je i portet filter onaj.

Apsolutno kapiram da imas potrebu da se raspravljas i sve to. Kapiram brate sve, tezak je zivot.
Nego, direktno sam uporedio 2 telefona koja imam i posteno napisao poredjenje.
To sto se tebi ne avidja, ***.
Nemam deonice niit jednog od njih, platu mi ne daju, pa mogu lepo i objektivno da napisem kako jeste, jer mi iz oka nisu isoali ni Honor ni Moto.

Apsolutno nemam potrebu da se raspravljam i ovde zavrsavam.
Lupio si da je ta motorola bolja a nije ni po jednoj stavki. Od cipseta, baterije, brzine punjenja, ekrana, izrade, softverske podrske, kolicine rama i prostora. Za klasu nizi telefon. Cenim tvoje subjektivno misljenje ali to je samo to, tvoje subjektivno misljenje.
Svakako i ta motorola ima kupca, jer je dosta jeftiniji telefon kao sto i treba da bude jer nudi manje. Uzivaj u kupovini.

Edit: da ne bude da je sve bolje kod honora, sa motorolom dolazi punjac (valjda) i to je jedina prednost 😁

Zavisi sta je kome bolje...
Meni taj cipset ne znaci nista ako sistem nije fluidan, a nije.
Baterija veca mi ne znaci nista, ako tel realno manje moze da se koristi.
Siftverske podtske ima tamna toliko koliko ni treba 2 god max.
Izrada, plastikaneri oba i oba u futroli.
S tim sto moto daje hard case, a za Honor sam kupio.
Poenta pisanja na kraju, za klasu nizi tel cenom, a u praksi bas i nije.
Morace Honor bolje sa serijom 300.
Svakako Moto prodajem, nisam fanboy.

Apsolutno nemam potrebu da se raspravljam i ovde zavrsavam.
Lupio si da je ta motorola bolja a nije ni po jednoj stavki. Od cipseta, baterije, brzine punjenja, ekrana, izrade, softverske podrske, kolicine rama i prostora. Za klasu nizi telefon. Cenim tvoje subjektivno misljenje ali to je samo to, tvoje subjektivno misljenje.
Svakako i ta motorola ima kupca, jer je dosta jeftiniji telefon kao sto i treba da bude jer nudi manje. Uzivaj u kupovini.

Edit: da ne bude da je sve bolje kod honora, sa motorolom dolazi punjac (valjda) i to je jedina prednost 😁
Da ga ne branim, kolega ima tu motorolu, fino i glatko radi, lepo je utegnuta vala. Baterijom kaze da je prezadovoljan, ma da on nije zahtevan, a za kameru nzm, jer nisam video kakva je na motoroli. Da ne idem u off, gledao sam pre neki dan H200 pro u prodavnici, i kvalitet izrade je solidan, vidi se da je srednja klasa. Malo mi je cudan za drzanje u ruci, vise mi se taj balans svidja na mom P50 pro. Kamera, sta ja znam, po danju valjda odlicna, ma da mi se cini da su boje malo vise odvrnjene, al dobro, ko voli tako, nije problem. Nocna nzm kakva je, video solidan, klasika honor/huawei, nist spec. Najvise mi se dopada sto ima infra red, jer je to meni pored kamere, baterije prioritet. Razmisljam da ce ako ovako ostane, naredni telefon vrv biti iz srednje klase, jer nudi solidne performanse. Msm da su tim modelima pogodoli mene, ma da me hiawei jos za sada itekako dobro sluzi, al videcemo

Jel sam corav ili nema.SOT?
ima kretanje baterije od skidnaja, zadnja 24h, koliko jos moze da izdrzi itd, ali ne vidim SoT?!

Jel sam corav ili nema.SOT?
ima kretanje baterije od skidnaja, zadnja 24h, koliko jos moze da izdrzi itd, ali ne vidim SoT?!
U sistemu vec imas prikaz 24h, SoT je vreme od skidanja sa punjaca sa 100% i teraš ga do kraja, tako jedino...
I na P30pro koji sam ranije koristio sistemski je tako praćen SoT, čim staviš telefon na punjač merač se resetuje...

Voleo bih da imam screensoot SoT sa tog telefona, kad smo trolovali sa ekipom po benchu temu S10 serije u vreme korone... Izbacim ss sa 9h55m SoT u temi i provociramo ih kako stoje stvari kod vas, a oni su u to vreme na exynos-u grejali ruke zimi a ekran jedva 7h imao, 6ipo max, pisali nam redovno prijave objavama... Admin nam samo delio kaznene poene, jos imam te poruke na forumu kao uspomenu... 😂

Imate u podesavanjima "digitalno blagostanje i roditeljski nazor" tu vam pise SoT.

Stigao punjac sa alia sto sam spomenuo par postova ranije. Pise da puni 100w max, poprilicno je tezak. Kaze zena da se napunio za cas, a to je najbitnije da gospodja aminuje 😁 mislim da vredi 10ak dolara.

Prilozi

• IMG_20241210_202342450_HDR.jpg
    IMG_20241210_202342450_HDR.jpg
    91.5 KB · Pregleda: 94
Stigao punjac sa alia sto sam spomenuo par postova ranije. Pise da puni 100w max, poprilicno je tezak. Kaze zena da se napunio za cas, a to je najbitnije da gospodja aminuje 😁 mislim da vredi 10ak dolara.
Upravo ono sto pricam, zasto placati 50, kad moze 10 i obavlja isti posao

Ima original sigurno svojih prednosti. Tip c na tip c, original uticnica za eu. Ovde je kinez spakovao nastavak china to eu.

Nazad
Vrh Dno