Šta je novo?

Honor 200 Pro

Ja se ne bi razmisljao. Sta sad imas
Imao sam Huawei P40 Pro, skoro 4 god služio je baš fino, Imao sam S23 U i prodam ga posle 6 mes, misleći da odem na Iphone ali ne mogu na ios.
I sada se razmisljam da li juriti ponovo Ultru S23 ili S24 ili možda čak da prodjem jeftinije sa Honorom 200 pro što mislim da nije loša opcija.
Trenutno sam na nekom prelaznom telefonu Realme 7 pa to leti iako je star, mana loša kamera, ali stvarno fon super..

Dobra dilema, h200 pro, odlican, ali moguce da neces biti zadovoljan nakon s23u. Jedino sto ces sigurno proci jeftinije. Po meni, glavna mana je slabija podrska nego na samsungu. Realno, s23u nije uopste mnogo u prednosti.

To je prava retkost da se kod njih vidi nesto povoljno, pozitivno iznenadjenje..

Citao puno o njemu gledao al ne mogu da mu oprostim sto ima slabu vibraciju to su mnogi potvrdili recezenti.

Auu, ladno ova akcija vazi i za h200, koji je za cak 10k skuplji od 200 Pro.

Ja ne znam dal su oni realni

Ljudi, imam honor 200, žena magic 5 lite, oboje imamo problem kada pozivamo nekog, kada zovemo iz aplikacije za pozivanje i kliknemo na nedavno pozvanog telefon obriše prvu nulu iz 064, 063... Tako da zove broj 63******* i naravno odmah prekine vezu. Ako udjemo direktno u kontakt i pozovemo odatle onda zove normalno. Da li se još nekom to dešava i kako da se reši? Ako me razumete.

Procitah sve u temi, nadala sam se da ima nekih komentara i za 200 Lite, ako neko ima iskustva nek napise nesto i za nas koji nismo u mogucnosti da priustimo Pro 😂

Procitah sve u temi, nadala sam se da ima nekih komentara i za 200 Lite, ako neko ima iskustva nek napise nesto i za nas koji nismo u mogucnosti da priustimo Pro 😂
Imao sam Magic6 Lite i mogu reci da je extra telefon i svi koje znam da ga koriste ga hvale. Za 200 Lite ne znam ali po prodaji i iskustvima korisnika koje sam procitao, sto i nije bas relevantno, nista posebno pa jos i sa MediaTek cipom, licno bih pre ponovo kupio Magic6 Lite a jos bolje bih sacekao uskoro stize Magic7 Lite (X9c) koji ce verovatno biti mozda i najbolji izbor za svoj rang pa jos da se iskoristi pocetna promo cena i eto pun pogodak.

Da li će pasti cena 200 pro?
Stigao mi je, plaćen 53000 i nisam ga otvarao, za slučaj da se desi black Friday cudo

200 Pro nece skoro biti ispod ~50.000+. Stize Magic7 Lite (X9c) koji ce verovatno biti oko 40-45.000 a on je nizi segment srednje klase.

Naravno da nije, ne može telefon sa ovim čipom i dobrim kamerama koje u mnogo slučajeva pariraju Magic5 Pro da bude po ceni srednje niže klase. Ko ga ugrabi za oko nešto više od 50.000 premija.

Pozdrav, ugrabih Honor 200 pro artikal po ceni 48.000 RSD, 2 god garancija, nov iz radnje :)
Mislim da za te novce radi posao, pa ćemo da vidimo i pišemo utiske :)

Jedino na KP. Ne verujem da ga ima u nekoj radnji za tu cenu.

Ima, ima.. bila je akcija samo za odredjene radnike firme sinoć do ponoći..
Tako da, uhvatih tu cenu čekam potvrdu i preuzimanje uredjaja..

Šta znači određene radnike firme?
Verujem da nisam jedini koga zanima gde je i kako mogao za 48k

Naravno da nije, ne može telefon sa ovim čipom i dobrim kamerama koje u mnogo slučajeva pariraju Magic5 Pro da bude po ceni srednje niže klase. Ko ga ugrabi za oko nešto više od 50.000 premija.
Evo ga na akciji za 59999,ja ga uzeh danas ,ne mogu vise da cekam 6 pro ,ko zna kada se i da li ce pasti cena ispod stotke kao magic 5 pro ,za 90k

Evo ga na akciji za 59999,ja ga uzeh danas ,ne mogu vise da cekam 6 pro ,ko zna kada se i da li ce pasti cena ispod stotke kao magic 5 pro ,za 90k
Neces se pokajati. 200 Pro ladno moze u nizi Premium segment sa super cenom a to sto kazu plasticna ledja, nije to obicna plastika i nece da pukne kao staklo kad padne.

Pa nekad neke velike radnje npr. Gigatron daju radnicima nekih firmi kao neki shopping night gde je sve sniženo. Naravno, to važi samo za radnike tih firmi (obično malo jače firme, banke npr.) i traje samo tu noć, tako da, osim ako ne radite u tim firmama, ne možete dobiti te popuste.
Pretpostavljam da je tako @max789 kupio

Vrh Dno