E to se zove kupovina. Srecno i nek te sluzi!Samo da se javim da sam se ponovio sa Honor 200 pro 12 + 512 GB. Ovde u Kini me izašao 380 evra sa punjačem i 3 godine garancije. Baš mi je ergonomski nekako legao, iako je većih dimenzija od Pixela 6a koga najviše koristim.
Bolji od s24feMene zanima kako se pokazao vama koji ga duze imate.
Definitivno zelim da iznenadim muza za godisnjicu koja se blizi i odluka je pala ili na ovaj ili na Samsung s24 fe. I jedan i drugi imaju svoje prednosti i mane,i iako iskreno vise naginjem ka Honoru,odbija me kvalitet izrade,a i malo taj zakrivljen ekran.
Jos da nadodam srećom da sam imao punjač uz sebe jer mob smatra da je prazan i nemozes nista onda.Pogledajte prilog 464386
Evo prvi veći bug. Jucer stavio mob punit jutros se probudio a ono na 0 posto baterija. Srećom nakon restarta sve normalno radi
Ostavio ga na punjacu i onda odradio reset?Jos da nadodam srećom da sam imao punjač uz sebe jer mob smatra da je prazan i nemozes nista onda.
A kad ga stavis punit nemoze se punit jer je 100 posto i onda stalno prikazuje da je 0. Cim ga se makne sa punjača gasi se
DaOstavio ga na punjacu i onda odradio reset?
Kod nas običnih još uvek ništa. 😃Novi upadate.
Pogledajte prilog 464988
Kod mene na H200 i dalje ništa od ažuriranja, pokušah i preko my honor isto...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari