Šta je novo?

Honor 200 Pro

To je online prodavnica za mobilne iz Sombora , zovi pa pitaj jel ima na lageru , nije Sombor na kraj sveta.

Samo da se javim da sam se ponovio sa Honor 200 pro 12 + 512 GB. Ovde u Kini me izašao 380 evra sa punjačem i 3 godine garancije. Baš mi je ergonomski nekako legao, iako je većih dimenzija od Pixela 6a koga najviše koristim.

ljudi zanima me kamera na honoru 200 pro, voleo bih da uzmem realme gt6 ali cini mi se da je na honoru puno bolja kamera?

Pitanje za iskusnije, kad se moze ocekivati sledeca akcija za 200 seriju?

Mene zanima kako se pokazao vama koji ga duze imate.
Definitivno zelim da iznenadim muza za godisnjicu koja se blizi i odluka je pala ili na ovaj ili na Samsung s24 fe. I jedan i drugi imaju svoje prednosti i mane,i iako iskreno vise naginjem ka Honoru,odbija me kvalitet izrade,a i malo taj zakrivljen ekran.

Mene zanima kako se pokazao vama koji ga duze imate.
Definitivno zelim da iznenadim muza za godisnjicu koja se blizi i odluka je pala ili na ovaj ili na Samsung s24 fe. I jedan i drugi imaju svoje prednosti i mane,i iako iskreno vise naginjem ka Honoru,odbija me kvalitet izrade,a i malo taj zakrivljen ekran.
Bolji od s24fe

1000033775.jpg
Evo prvi veći bug. Jucer stavio mob punit jutros se probudio a ono na 0 posto baterija. Srećom nakon restarta sve normalno radi

Pogledajte prilog 464386
Evo prvi veći bug. Jucer stavio mob punit jutros se probudio a ono na 0 posto baterija. Srećom nakon restarta sve normalno radi
Jos da nadodam srećom da sam imao punjač uz sebe jer mob smatra da je prazan i nemozes nista onda.
A kad ga stavis punit nemoze se punit jer je 100 posto i onda stalno prikazuje da je 0. Cim ga se makne sa punjača gasi se

Jos da nadodam srećom da sam imao punjač uz sebe jer mob smatra da je prazan i nemozes nista onda.
A kad ga stavis punit nemoze se punit jer je 100 posto i onda stalno prikazuje da je 0. Cim ga se makne sa punjača gasi se
Ostavio ga na punjacu i onda odradio reset?

kakav je h200pro za gejming, greje li se previse?

Stigla mi je pre nekoliko dana ta oktobar zakrpa sa poboljsanjima. Idite na azuriranje iz My HONOR app a ko hoce da dobije update cim se pojavi globalno instalirajte app My Truphone virtelni eSIM, registrujte se mejlom i instalirajte eSIM a region izaberite Germany ili UK. Ukljucite wifi i potrazite azuriranje vise puta, ako nece idite na Probna verzija i update ce se pojaviti. Posle vratite na vasu karticu i deinstalirajte My Truphone 😃

Prilozi

• Screenshot_20241103_064245_com_hihonor_ouc_CurrentVersionActivity.jpg
    Screenshot_20241103_064245_com_hihonor_ouc_CurrentVersionActivity.jpg
    95.5 KB · Pregleda: 35
  • Screenshot_20241103_064259_com_hihonor_ouc_CurrentVersionActivity.jpg
    Screenshot_20241103_064259_com_hihonor_ouc_CurrentVersionActivity.jpg
    86.7 KB · Pregleda: 48
Stigao update i na H200

Prilozi

• Screenshot_20241106_121414_com_hihonor_ouc_CurrentVersionActivity.jpg
    Screenshot_20241106_121414_com_hihonor_ouc_CurrentVersionActivity.jpg
    54.6 KB · Pregleda: 32
ima li neko informaciju da li je ufs 4.0 ili 3.1 na ovom telefonu?

citam negde 4.0 negde 3.1, moze li da proveri neko ko ima telefon?

Kakva je makina Honor 200 Pro 💪
Ni box preko kabla Cat7 iz GB porta ne izvlači ovu brzinu. Po ugovoru mi je 320/120 optika.

Prilozi

• 10493945362.png
    10493945362.png
    46.3 KB · Pregleda: 56
... Opet akcija na Honor 200 pro i opet razmišljanje da li uzeti ili ne ... :sneaky:
Nikako da prelomim, da li se vraćati na S23,24 U ili preći na Honor

Nazad
Vrh Dno