Bolje kamere bolja premium metal staklo izrada a za cip naravno pogotovu za normalne korisnike nije neka razlika.Razllika između ta dva čipseta teško da se primećuje u svakodnevnoj upotrebi.
Nema bolju kameru (osnovni s23),ali ima dosta losiju bateriju.Bolje kamere bolja premium metal staklo izrada a za cip naravno pogotovu za normalne korisnike nije neka razlika.
Ma sve to ja znam ali pitanje je dal vredi dati tih 200e vise ili ne u odnosu sta nudi jedan a sta drugi?S23 visa klasa jaci cipset sd gen 2.
Preko paketa 200e vise200e vise sigurno ne vredi, a i ja koliko sam gledao, tu su negde sa cenom, cak s23 i za manje ide u osnovnoj verziji
Jedino u igramaRazllika između ta dva čipseta teško da se primećuje u svakodnevnoj upotrebi.
Može li pomoć prijatelja? Da ne gubim vreme tražeći. Imam još tri dana sitnih podešavanja. Uživam u laganom setovanju😊Za najprirodnije boje iskljuciti AI i HDR. 200 Pro je brutalan telefon.
Treba znati i podesiti telefon. Trolova i botova koliko hoćeš. Misliš li da kojekakvi konkurentski marketinzi sede skrštenih ruku kad se pojavi kvalitetna konkurencija? Muža za ruku, pa u prodavnicu. Glupo je da par godina, iz ljubavi, nosi stvar koja mu se ne dopada😉 Iznenađenje može da bude i neprijatno. Valjda se viđate u ovim pasjim vremenima😊 Sad stvarno idem...I cena na oglasima je u korist H200 pro.
Sto se operatera tice (barem u MTS-u) cena za obican s23 i ovaj je ista,s tim sto je s23 osnovma verzija 8/128 memorija. (Uzgred mislim da MTS sad ima najvece cene od svih operatera).
A sto se Honora tice razmislja da ga kupim muzu za poklon,ali toliko dijametralno suprotnih misljenja o ovom uredjaju me navode da se dvoumim-nekima je top leti,super kamera,super displej,baterija itd… drugima je kamera prosek,baterija prosek,laguje… vise stvarno ne mogu da pohvatam realnu situaciju.
Jednino u cemu se svi slazu je losa vibracija.
Skinuti oleofobni sloj ako se skine folija, cime brate mili??? 🤣🤣🤣Šteta što nije IP68. Mogao bi da se pere pod slavinom. Ovako, pričam onima koji su skinuli foliju, i progledali. Krpica za naočare navlažena vodom. U suprotnom ćete skinuti oleofobni sloj. Ništa strašno, muzge od prstiju će se više videti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari