Šta je novo?

Hocu da se prikljucim na SBB... ali...

Mislim da sam vise puta pomenuo da sam kod shabana zvanih BEOCITY... Tako da, moram da promenim tog provajdera, aj da ne pravim drugu temu, sta mislite, kod koga sada da uzem ADSL??? Ko SIGURNO ne filtrira torrente, p2p...? I kolko treba da cekam da mi OPET provere tehnicke mogucnosti u telekomu...?

Mislim da sam vise puta pomenuo da sam kod shabana zvanih BEOCITY... Tako da, moram da promenim tog provajdera, aj da ne pravim drugu temu, sta mislite, kod koga sada da uzem ADSL??? Ko SIGURNO ne filtrira torrente, p2p...? I kolko treba da cekam da mi OPET provere tehnicke mogucnosti u telekomu...?

Koliko treba da čekaš je diskutabilno.To ti niko ne može sa tačnošću reći.Neće sad biti tako dugo,malo su to ubrzali.YUBC,Eunet,Beotel...Bar tako kažu:)

Kakav post. O cemu pricas?:) Sta ne radi ili radi?:type: Pretpostavljam da mislis na internet
ali kako to da toliko "NE RADI"? Sad ispade da kod 50 % ljudi radi a kod ostalih ne radi.

JEDNOSTAVNO NE RADI NIKAKO NIKADA KOD MENE U STANU
ISTI MODEM ODNESEM KOD KOMSIJE KOJI IMA SBB I KOD NJEGA NE RADI
A ONDA GA NOSIM U 3 LEPE I TAMO RADI BEZ PROBLEMA 10sec mu treba da se ukopca
a njihova podrska NEMA VEZE U CEMU JE PROBLEM
ONI KOJIMA OVO CUDO RADI IMAJU VISE SRECE NEGO..........
A LOKAL JE ZAISTA SUPER FORA

Razlika izmedju ovi lite i pro paketa je sto lite, pretpostavljam ima dinacmicku a pro staticku??? Ma, kolko ljudi u beogradu uopste koristi ovaj paket ??? 15, 16 ?

Mislio sam na, hmmm, pa posto svaki ADSL ISP mora da ide preko telekoma prvo, onda da naprave neki Telekomov HUB :p Znam znam...pusti snovi..

Razlika izmedju ovi lite i pro paketa je sto lite, pretpostavljam ima dinacmicku a pro staticku??? Ma, kolko ljudi u beogradu uopste koristi ovaj paket ??? 15, 16 ?

Mislio sam na, hmmm, pa posto svaki ADSL ISP mora da ide preko telekoma prvo, onda da naprave neki Telekomov HUB :p Znam znam...pusti snovi..

Ne idu bas svi preko telekonja :-devil-:

Da ne otvaram novu temu jel zna neko koliko se ceka na akvizitere Sbb-a koji donose modem od trenutka prijavljivanja?

To sto ti nisu stizali racuni moze biti da je zbog toga sto su prilikom uvodjenja instalateri uzeli pare u svoj dzep - drugim recima moze da bude da oni ni ne znaju da ti postojis na njihovoj mrezi. Znam instalatere sbb-a koji su ranije tako dosta love uzeli u svoj dzep. Cudi me da te nisu iskljucili do sada. Koliko dugo koristis njihovu kablovsku? Proveri prvo da li te uopste imaju u evidenciji po broju ugovora. Ako nemaju - problem je resen. :D

Ukinuse u sbb-u prikljucak 1500 za prikljucenje do 1.9.

Da ne otvaram novu temu jel zna neko koliko se ceka na akvizitere Sbb-a koji donose modem od trenutka prijavljivanja?

lokacija Valjevo - 3-5-7 dana.
Ako poznajes nekog tamo ili odes i iskukas ili izmolis (zavisi sta ti vise lezi :d ) onda dan-dva...

Poslednja izmena:
Sad mozda jeste sbb malo bolje resenje od adsla
ali je smeno reci adsl uzimaj samo oni koji nemaju mogucnosti za sbb

Ovo sa nekim je izvodljivo. Ja sam prebacio modem na drugi kraj grada i radi, a i dalje placam na kucnoj adresi. Jer ovde na poslu komsija u susednom lokalu ima i kablovsku i 2 modema. I odemo mi u SBB da on meni da ovlascenje da koristim i ja njegovu kablovsku, kažu oni ne može, ima on vec 2 modema... Ja vec racunam da koliko moram da dam za nov prikljucak, kad eto ga moj drug ispred, i kaže mi: ma ko im hebe kevu, sredicemo. Dodje ovde, poneo jedan razdelnik, izbušismo zid, provukli kabl, namestio mi i net i još sam dokupio TV karticu i gledam kablovsku na PC-u, a net i dalje placam na kucnu adresu... Tako da to ne mora da bude komsija, ako imas nekog rodjaka negde, bilo gde, odneses tvoj PC, oni dodju, nameste, konfigurišu, srede, i ti samo pokupiš to od njega, i vratiš kući, secneš tvoj kabl, namestiš taj svičer - razdelnik koji si dobio (zapamti gde je TV a gde je PC, ima veze) i teraj bato, placaj samo net i uživaj... Ja sam kuci dao mom ocu dozvolu, i sad imam net i kuci kod njega i ovde na poslu... za iste pare...

Tesko da ce net da ti radi ako ides kod rodjaka na nbgd da ti namesti net, a ti zivis u Zelezniku...

Pa dobro, hteo sam da kažem ne mora bas da bude komsija vrata do vrata... Ja imam jedno kilometar do kuce, i šljaka....

A sto od Sbb-a ne mogu da uzmem spliter i modem nego moram da cekam akvizitere.

2 Space Cowboy:
Zato sto racunaju da si nestrucan da uradis tako nesto jer im samostalnim ugradjivanjem (konkretno modema na vec postojecu SjeBB TV instalaciju) bukvalno receno izbijas pare iz dzepa...

Najsmesnije je to sto su mi u Call centru rekli da oni moraju da mi donesu modem a ja posle mogu sam da ugradim.

Mene su cimali ovih dana iz SBB-a da uzmem net, stvorene teh. mogucnosti, ne placa se prikljucak, pa ne znam sta da radim. Zivim na Vozdovcu(Dusanovac), malo sam procesljao njihov forum i video da korisnici iz ovog kraja uglavnom gaje seksualne ambicije prema uzoj familiji gospode iz korisnickog servisa SBB-a. Ne bih da rizikujem, posto Sezam ADSL sljaka odlicno, mada, hub je hub...

Poslednja izmena:
i euc je euc...
2004232528903510380_rs.jpg

pozdrav geopardu :)

Mene su cimali ovih dana iz SBB-a da uzmem net, stvorene teh. mogucnosti, ne placa se prikljucak, pa ne znam sta da radim. Zivim na Vozdovcu(Dusanovac), malo sam procesljao njihov forum i video da korisnici iz ovog kraja uglavnom gaje seksualne ambicije prema uzoj familiji gospode iz korisnickog servisa SBB-a. Ne bih da rizikujem, posto Sezam ADSL sljaka odlicno, mada, hub je hub...

Pa ako si zadovoljan sa adsl-om nemas potrebe za sbb-om... Mada ako je uvodjenje za dz, mozes uvek da probas da vidis kako radi. I dalje mozes kroz mesec dana da kazes da nisi zadovoljan i da vratis modem ako ti se ne svidi. Ti bar imas izbora.
Ako si heavy downloader onda hub moze biti prednost, a ako nisi...

Inace sve zavisi od mreze u tvom delu grada, ja sam relativno blizu dusanovackog mosta, kod srednje ekonomske i imam srecu da sve radi kako treba (uglavnom) posle rekonstrukcije mreze.

Ima li koga oko pinka na dedinju da ima sbb ja se prijavio da mi 'uvedu' a ne znam nikoga da ima a vidim da su 'moguci' problemi.

Imam i ja adsl koji me dosta zeza pa cu jedno vreme da ga uporedim sa Sbb-om ako se smiluju njihovi akviziteri.U sustini koliko sam cuo sve zavisi od lokacije.

Poslednja izmena:
EUC bre rulz :p

EUC :Klanjanje: :) Podstanar placa kablovsku, a ja net, ~1400din mesecno 256/128 i 512/382 lokal = odes na sceneaccess i posto nas dosta SBB-ovaca visi tamo (spoljni net se kombinuje sa lokalom ako imas SBB korisnika kao peer-a) i imas 85kb/s DL i 60kb/s UL na stranom trekeru :p

PS. Presao sam sa ADSL-a koji je dobro (odlicno) sljakao, na SBB i ne zalim ni malo, sta vise, namerno sam to uradio zato sto sam znao da cu dobiti ono sto sam gore opisao. Da ne pricam o tome da je cable full duplex, da je upload duplo veci itd itd.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno