Ovo sa nekim je izvodljivo. Ja sam prebacio modem na drugi kraj grada i radi, a i dalje placam na kucnoj adresi. Jer ovde na poslu komsija u susednom lokalu ima i kablovsku i 2 modema. I odemo mi u SBB da on meni da ovlascenje da koristim i ja njegovu kablovsku, kažu oni ne može, ima on vec 2 modema... Ja vec racunam da koliko moram da dam za nov prikljucak, kad eto ga moj drug ispred, i kaže mi: ma ko im hebe kevu, sredicemo. Dodje ovde, poneo jedan razdelnik, izbušismo zid, provukli kabl, namestio mi i net i još sam dokupio TV karticu i gledam kablovsku na PC-u, a net i dalje placam na kucnu adresu... Tako da to ne mora da bude komsija, ako imas nekog rodjaka negde, bilo gde, odneses tvoj PC, oni dodju, nameste, konfigurišu, srede, i ti samo pokupiš to od njega, i vratiš kući, secneš tvoj kabl, namestiš taj svičer - razdelnik koji si dobio (zapamti gde je TV a gde je PC, ima veze) i teraj bato, placaj samo net i uživaj... Ja sam kuci dao mom ocu dozvolu, i sad imam net i kuci kod njega i ovde na poslu... za iste pare...