Šta je novo?

Hitno! Ponistavanje poslatog SMS-a...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

pajam24

Slavan
Učlanjen(a)
09.08.2006
Poena
320
Napravih glupost jednu. Poslah poruku u kojoj pise nesto sto ne treba o jednoj osobi i umesto drugaru poslah toj osobi o kojoj se radi u poruci:wall: To se samo meni desava! E sad kako sam odmah pozvao da objasnim da je greska jelte:S: uvideh da je telefon osobe nedostupan trenutno.

Da li postoji neki nacin da okrenem operatera i da platim da poniste poruku pre nego sto se isporuci? Ja imam 064 a poruku sam slao na 063 mrezu? Pomagajte ako boga znate da ne propadnem u zemlju...:wave:

koliko je meni poznato...ta poruka je uveliko na serveru...i tu leba nema...mts to moze u sustini da uradi...ali bez papirologije..pisanih izjava...i slicno nema sanse...a za (PO NJIH) nevazne situacije...bio bi glatko odbijen

Možeš samo da se nadaš da ne upali telefon 24h i da prestane važnost poruke.

---
Ttalk

Hvala na brzim odgovorima! Ako je tako onda sam ga nagrabusio jer tesko da ce biti nedostupan 24h. Tako mi i treba kad sam glup i nepazljiv.

Napravih glupost jednu. Poslah poruku u kojoj pise nesto sto ne treba o jednoj osobi i umesto drugaru poslah toj osobi o kojoj se radi u poruci:wall: To se samo meni desava!

Ne samo tebi :lupko:... Ja sam isto uradio pre par godina dobroj drugarici :d... well, posle toga joj više nisam bio drug :D.

Btw, nema ti pomoći, osim ako ne istekne poruka. Za to vreme, smišljaj izgovor.

Sve je to u redu dok nije u pitanju zena-svalerka relacija :d

Auu to su bas nezgodne stvari, i meni se desavalo nesto slicno. :(

Nisi jedini :) ako ti je za utehu,ja sam slicnu glupost napravio vise puta :D

Sad mi je lakse malo kad znam da nisam jedini! :wall: Inace u pitanju je zenska osoba koju htedoh ortaku da nabacim za posao a u isto vreme sam hteo da mu opisem kako je dobra za ***:hump:
I posaljem njoj!

Jos nije dostupna, ali ima jos dugih 20ak sati:rupa:

Nisi jedini. Desava se. :D Ako ukljuci telefon, mozes samo da se nadas da ce to shvatiti kao kompliment. :D

Sad mi je lakse malo kad znam da nisam jedini! :wall: Inace u pitanju je zenska osoba koju htedoh ortaku da nabacim za posao a u isto vreme sam hteo da mu opisem kako je dobra za ***:hump:
I posaljem njoj!

I meni se dešavalo "slično" :d ali veruj mi, ko zna zašto je to dobro ;)

Pa zaboga to mi zvuči kao kompliment, ako je osoba dovoljno inteligentna da ukapira, makar se prvo pravila uvređenom.

ako procita, nemoj nikak oda porices, nego joj reci u facu da tako stvari stoje..da mislis da je dobra riba :D
veruj mi bolje ces proci :D

I posaljem njoj!

Covece, primila je ona poruku, a videla je i propustene pozive - nemoj ni pomisliti da je drugacije.
Klasicna zenska fora ;)

A zamisli da se lozis na dobru drugaricu i hoces da napises drugoj ortakinji nesto u vezi sa tim. I naravni greskom posaljes ovoj prvoj...sreca pa je sve ispalo ok :)

Ala spamujemo svi redom. Ajd modovi otvorite temu za ljubavne probleme :D

Hihi i ja sam se tako "zeznuo" i poslao poruku tada drugarici a danas devojci, i evo 6 godina kako smo zajedno.Eh kad se samo setim kako sam prebledeo ko krpa kad sam shvatio sta sam uradio :p
...danas simpaticno to sve i meni i njoj.
Ko kaze da mora na lose da ispadne :)

Poruke mogu da vaze i 7 dana a ne samo 24 sata, sve zavisi kako si podesio. Proveri u fontelu.

Daj @Djordje1979 nemoj da me plasis! :sceptic: Sad cu to da proverim! Zar ne odredjuje taj server koliko ce sms da bude na njemu?

Zvao sam i Call Centar Telenora i MTS-a i kukao na sav glas i rekli su mi kao da nemaju kapacitete da to urade ali da nakon 24h se brise sa servera..

Inace telefon jos nije dostupan a jos 6 sati me deli od punih 24h od kad sam poslao zivopisni:S: SMS. Malo sam se smirio od kad sam se naspavao, inace sam goreo i mislim da sam imao temperaturu bar 37.5.

Hvala ljudi na podrsci! Prosto mojoj sreci ne bi bilo kraja ako bi izbegao metak!

Edit: :wall: Djordje je u pravu! Stvarno sam maler! U opcijama telefona je stavljen validity period na maximum, tj 7 dana! Da li to definitivno znaci da ce visiti na serveru 7 dana?

Poslednja izmena:
Ti nije malo cudno da neko ne pali fon 24 h ? :/

Mozda je procitana poruka pa ga je stavila na listu za odbijanje. :d

Ovaj thread je josh uvek ziv :D

Mene vishe zanima kako ta poruka moze da bude toliko strashna da dobijesh temperaturu, pa ako si nesto loshe prichao o recimo dobroj drugarici, to ti ochigledno nije dobra drugarica, a takodje ako si prichao nesto o nekoj ribi, pa shta ti mislish da one ne znaju kako mi razmishljamo i da one ne razmishljaju tako isto o nama ? :d Ta poruka moze samo da pomogne ako je u pitanju neko kombinovanje ortaka sa ortakinjom i slicno...

Trajanje poruke je po defaultu podešeno na max, tj onoliko koliko je kod mt:s-a, a to je mislim 72h (nije preko).

Nego, prekopiraj poruku ovde, pa da vidimo šta možemo da uradimo... :d

A šalu na stranu, možeš da nazoveš Telenor i da kažeš da su ti ukrali telefon i da hitno ugase broj (kažeš taj broj na koji si poslao SMS), i ako je procedura kakva mislim da jeste, oni će ga ugasiti na 48h.

I posaljem njoj!

;D ja ne znam kako mozes da se nerviras oko toga... ;D
pa da si ti u poziciji te ribe, bio bi srecan sto neko misli (bilo to njih dvojica na planeti ili svaki na ulici) da si dobra prilika :)
jedinstvena prilika da kazes: "***, ljudi smo, gresimo, mislim tako, bar sam hteo da te nazovem (zato i imas propustene pozive) pa da ti otvoreno kazem...a sad, ti mene mozes mrzeti za nesto sto je istina, ***, sta sad...."
i amin... veruj matori da je veci blam da si napisao da si video da su joj ocajne sise i mlitave itd...ili da joj smrdi iz usta na ustajale carape,nego to...
isto kao sto i gomila muskaraca misli da je problem ako pred ribom "ranije zavrsis".... "MISLICE DA SAM SHONJA" ok, ako bas za 3 sekunde kiksnes> DA,ali to njima imponuje, da one zanju da NAS PALE.... mislim, kad procita poruku, da ce se vise prijatno iznenaditi nego neprijatno. ili podjednako...

cemu citava tema zbog toga? kako si krenuo,mislio sam da si napisao u sms-u da si sa lesom njene pokojne majke ukrasio tavan...

Poslednja izmena:
Mart 13. 2011, Newsflash novosti!

Ana.rs forum preuzima Benchmark.rs!

mozda bi i trebalo, s obzirom koliko se neki boje reakcija zena...

zene su muskarci sa sisama,i malo poHebanom logikom...al to je u sustini to. tema nije potrebna, to je poenta

Hvala ti @The Stig to me je interesovalo. Telefon je jos uvek iskljucen, racunam da je mobilni izgubila posto ima vise brojeva, ili je u inostranstvo otisla, u svakom slucaju 80% sam siguran da nije videla poruku.

E sad ljudi fora je u tome sto sam ja odao ortaku koji je ne poznaje neke poslovne informacije o njoj da bi uspeo da joj ponudi poslovnu saradnju. Posto zena ima svoj biznis neki. A u nastavku sam objasnio sta jos moze da joj uradi (zivopisno) i da se nece protiviti sigurno. U 3 vezane poruke sam mu dao informacije i poslao njoj.
Da stvar bude gora sa zenom imam ja vec sklopljen poslovni ugovor. Pri tome sam ostavio max profesionalan i hladan utisak. Znaci ako primi poruku ode i moj ugovor verovatno.

Nadam se da je sad malo jasnija situacija.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno