Šta je novo?

Hitno! Ponistavanje poslatog SMS-a...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da citiram naveliko poznatog i totalno sj***nog Charlie Sheen-a i njegovu opasku iz Two and a half men:

Ohhh....you're sooo screwed.

Ako je humor je ono sto ne zelis da se desi tebi ... onda je ovo mnogo smesno :)

za ovakve "pacijente" jedini spas je ona mineralna voda sa reklame:d

Hvala ti @The Stig to me je interesovalo. Telefon je jos uvek iskljucen, racunam da je mobilni izgubila posto ima vise brojeva, ili je u inostranstvo otisla, u svakom slucaju 80% sam siguran da nije videla poruku.

E sad ljudi fora je u tome sto sam ja odao ortaku koji je ne poznaje neke poslovne informacije o njoj da bi uspeo da joj ponudi poslovnu saradnju. Posto zena ima svoj biznis neki. A u nastavku sam objasnio sta jos moze da joj uradi (zivopisno) i da se nece protiviti sigurno. U 3 vezane poruke sam mu dao informacije i poslao njoj.
Da stvar bude gora sa zenom imam ja vec sklopljen poslovni ugovor. Pri tome sam ostavio max profesionalan i hladan utisak. Znaci ako primi poruku ode i moj ugovor verovatno.

Nadam se da je sad malo jasnija situacija.

Druze izvini,ali se pitam jel to neki legalan biznis? :d

Nije nista nelegalno naravno ali postupak spajanja klijenta i te usluge ne treba da ide preko tipovanja :p

Inace isteklo je 72h i telefon je i dalje nedostupan tako da mislim da sam DODGED A BULLET :smoke:

Pa nazovi je na drugi broj (kad vec kazes da ih ima vise) pa proveri da l ti je poslovni ugovor jos validan. :p

Obavezno javi sta se desilo kad je dobijes!

+1 :butt:

E sad ljudi fora je u tome sto sam ja odao ortaku koji je ne poznaje neke poslovne informacije o njoj da bi uspeo da joj ponudi poslovnu saradnju. Posto zena ima svoj biznis neki. A u nastavku sam objasnio sta jos moze da joj uradi (zivopisno) i da se nece protiviti sigurno. U 3 vezane poruke sam mu dao informacije i poslao njoj.
Da stvar bude gora sa zenom imam ja vec sklopljen poslovni ugovor. Pri tome sam ostavio max profesionalan i hladan utisak. Znaci ako primi poruku ode i moj ugovor verovatno.

Vidim da nisi jedini kojem se desavalo da posalje poruku na pogresan broj i meni ljudi zaista nije jasno kako vam se to desava :smash:

Takodje, bez obzira na podesavanja na telefonu, ne dobijam poruke posle isteka 24h.

Mozda je videla poruke, a ti nisi dobio izvestaj (zna to meni cesto da se desava).

Ako je to slucaj, nadaj se da je zauvek prekinula kontakt sa tobom i da ti se nece osvetiti kad vec zaboravis na to sto si napravio.

Mozda je videla poruke, a ti nisi dobio izvestaj (zna to meni cesto da se desava).

Tako je... Ne znam kako ovo niko nije napomenuo - to je svakodnevnica (da poneki izveštaj ne stigne na vreme)

Ma vidite da je čovek zove svaki čas da proveri da li je dostupna. Kakav crni izveštaj :D

Ljudi nije 99% primila kobnu poruku.:smoke: Sa 3 razlicita broja sam zvao ovih dana u razlicitim delovima dana. Ni na jedan nije stizala poruka da je dostupna postala. Siguran sam da ne koristi taj broj, barem ne trenutno. Jos uvek nemam hrabrosti da je okrenem na fiksni telefon, da je kao fora pitam nesto oko podataka, a u stvari da proverim sta joj je sa mobilnim telefonom.

Sto se mene tice case closed, drago mi je sto prica nije imala zanimljiviji epilog :banana:

Ma samo si trebao da je zovnes kad bude dostupna i da kazes da si joj prekopirao poruku koju si ti dobio sa nepoznatog broja a odnosi se na nju. jos ce ti biti zahvalna. Imao si mogucnosti za manevar.

Jedino da neko doticnu gospodjicu uputi na ovu temu. :D

Da se ne bavi riba gradjevinom pa da je i ja zovem da sklapamo ugovore?!

Al ste gladni :d hocete da perije leti na sve strane, pu pu pu :p Iskreno i ja ne mogu da poverujem da sam se iz ovoga izvukao, a cuo sam se sa njom poslednji put preko tog broja krajem januara.

@Mige Vrhunska ideja ali nazalost cisto sumnjam da bi se ja tako neceg setio :wall:

@Proday nije gradjevina

Za malo da Paja ostane bez jaja! :D;)

A fabula je tako obećavala :beat:. Sada si razočarao pola foruma...

Bila ti je brža tastatura od očiju, ali si na kraju dobro prošao :). I obavezno javi da li je među vama svršeno! :d

Poz i... nemo' se ljutiš, ali ovakvih tema nema svaki dan ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno