Šta je novo?

Hitman: Absolution

Prva igra koja ima vecinu pozitivnih utisaka :) zaista mi je drago da se vratilo ona stara prijatna atmosfera na forum :) Sve sto igra odmice sve je bolja prica i teza :) bas bas mi je trebala igra koju cu igrati vise dana , a ne preci za 2 h :-D

Celavac ne moze da omane.

Zavrsio za vikend. Odlicna igra i poprilicno teska, sto je dobra stvar, ne losa (na Hard sam odigrao, sve preko toga mi je bilo mucenje a na Normal bi pak prebrzo zavrsio).
Imam jedno pitanje u vezi kraja ako neko zna:
da li ima neke veze da li ubijes Lenija u pustinji ili ne, da li to menja kraj ili nesto u igri? Ja sam ga zveknuo lopatom I ostavio u rupi.

Zavrsio za vikend. Odlicna igra i poprilicno teska, sto je dobra stvar, ne losa (na Hard sam odigrao, sve preko toga mi je bilo mucenje a na Normal bi pak prebrzo zavrsio).
Imam jedno pitanje u vezi kraja ako neko zna:
da li ima neke veze da li ubijes Lenija u pustinji ili ne, da li to menja kraj ili nesto u igri? Ja sam ga zveknuo lopatom I ostavio u rupi.

Ja sam samo usao u auto, nisam ga uopste dirao, i na kraju mi je Dexter pricao da sam mu ubio sina, znaci nisu ga pronasli do kraja, mislim da je svejedno dal ga ubijes ili ostavis...

Ne radi mi CfX na verziju od crne kutije. Da ne zna neko rešenje? Našao sam na netu da treba da se stavi "enablecrossfire" u ini file, ali kod mene ga nema.

Ne kontam ljudi jedno, igram na hard. Probao sam igru malo, usao u kucu prva misija, izadjem i moram ispocetka. Zasto mi ne sacuva? A dosao sam do checkpointa...

Zato što igraš na hard, tu ne pamti checkpointe kada izađeš iz igre, već samo kada zagineš ili restartuješ, piše ti u opisu harda pre ulaza u igru.

Imam Skidrow verziju ali nece da mi pokrene nikako (Black Ops 2 mi radi perfektno sa video settings na maximumu, tako da nema teorije da mi komp ne podržava Hitman 5). Kada pokrenem igru samo se proces u task manager-u pojavi na nekoliko sekundi i nestane. Nema šta nisam probao. Instalirao igru sa isključenim netom i firewall-om, instalirao Steam, restartovao komp, driver grafičke je najnoviji, blokirao sam igru u firewall-u i to je to. Ne znam više šta da pokušam :D

skini lekic od reloaded-a, meni je to pomoglo...
isto imam ski*row verziju.

Poslednja izmena:
Dal je moguce da je update 7 GB WTF??? Vredi li skidati to ili zabataliti sljaku?

Pa skini, ako imas brz net.

Dal je moguce da mi save ne radi, skid verzija, ne igram na hard nego na normal, presao par misija juce, danas udjem, nista sacuvano, mogu samo new game... smorih se.

Da javam da sam uspeo da pokrenem Hitman-a...Doduše tek na windows 8 uz instaliran Steam :p :D

Kolko ti je trebalo? Planiram da je dovrsim veceras, nisam je ugasio jos, posto ako izadjem iz igre, obrise se save game. :)

Ja planiram da zaginem nocas, da zavrsim igru. Da definitivno je ono sto sam ocekivao od naslednika igre. Jedini prigovor imam na fiziku leseva, to im je uvek bila boljka...

Vidim da su svi zadovoljni igrom, znaci spravili su je u duhu prvih delova.

Ne znam zasto, al meni poslednji deo Blood Money nije nimalo legao.

Ja sam odlepio, budjavi skid ne pamti save game, a vidim da se zali mnogo ljudi, presao sam sigurno 2/3 igre, izadjem, udjem, nista sacuvano. odlepio sam. Probacu sa patchem ako ne upali, brišem je, nervni slom doživeh :d

odusevljen sam grafikom, cak i na konzoli... ova igra ima vise detalja u onoj kuci na pocetku nego halo 4 na svim mapama zajedno... i leti, bilo na xboxu, bilo gf675M... vrh!

a kao igra... meh, moze da se igra, zanimljivo mi je da neke nivoe odigram razlicito... npr. u pocetku, chinatown asasinacija... uradio je na 6 nacina

Ja sam poludeo, igra i dalje neće da sačuva ništa. 2x sam prešao po više od 2/3 igre, i ni jednom nije sačuvala ništa. Kasnije sam probao čak i sa update-om i takodje ništa. Za sad je obrisana, jer mi ne pada na pamet da je po treći put prelazim, iako je fantastična, sve vremenom smori. Možda kroz par meseci uzmem da probam opet iz cuga da je predjem, ili sa nekim drugim "lekom" koji nije skid.

Pa imas druge lekove meni skid radi hoces da ti sibnem saves?

Gde on tacno cuva savegame? Trazio sam po netu, neki kazu u my documents ima hitman folder, ja tamo nemam nista, drugi kazu u program data na c drajvu, probao sam i da napravim folder u my documents i skinuo sa neta neki save game i kopirao i tu u my docs i u program data, ne vredi... Gde tebi cuva? aj ako te ne mrzi okaci negde savegame pa mi pusti link na pm, hvala :)

Igra je odlicna ali ponekad nervirajuca posto nekad zabaguje zesce a do tada tece sve normalno.

lanmi86 Izvinjavam se na zakasnjenju na zalost nisam bio pri racunaru ceo dan, evo lokacije:

c:\Users\"Username"\AppData\Local\SKID*\203140\Storage

Poslednja izmena:
Hvala Igore, probacu ovih dana kad stignem.

Pa imas tutorijal na pocetku.A mislim da mozes da vidis sta treba da radis na F1.

Vrh Dno