Šta je novo?

Hitman: Absolution

jel ima opcija da se igra u dx9 modu? ja necu moci ni na medium ako ne moze. mada nikad ne igram igre dok mi ne guraju na apsolutnom maximumu, ovu cu morati jer hitmena obozavam

1.png

2.png

Slicne brojke dobijam kao na tom benchmark testu sa istim setovanjima:

3.png

Opra' Rade 7950 i GTX680. :D

MSAA u svakoj igri poprilicno skine perfomanse. Nije problem do igre, vec je sam MSAA zahtevan.

Zato lepo upalis FXAA. Dobijas izgled kao sa upaljenim 4MSAA i (makar) duplo bolje perfomanse.

Uf, evo sad videh temu i resio da je procitam do kraja. Razocarao sam se totalno u moj hardware :(
Koliko razumem sa mojom konfiguracijom ja necu ovo moci ni da igram posteno ???

Prepasili ste me na pocetku mislio sam da nece igra ni da mi radi po performansama ali radi skroz ok. Igram 1920x1080 pola na medium sa ostalim stelovanjima na off i ok mi je. U zadnjih 5-10 god sam igrao samo PES i neke klasike kada izadju poput hitmena, GTA. A grafika meni nije presudna ovde...

Sto se tice igrivosti za sada niti vise nego sto sam ocekivao niti manje, taman za da se ubije ponekad 2-3 sata u narednih par meseci... sve u svemu ok.

senke na (very) high sa ultra i +10 fpsa, a -0,00001 kvalitet slike.
iskreno, nisam ni primetio razliku

svima sa slabijim konfiguracijama preporucujem da probaju razer game booster, kazu da otklanja crash i poboljsava performanse.sa njim, senkama na high (ili very) i fxaa (bez ms, sve ostalo otpanjeno) konstantnih 60.

e, a ima neki tarantinovski smek ili sam ja skrenuo (makar bad guy)
i gotivna je, nije da nije, ima mane neke ali ic indzojabl:)

bez pomagala cima fino

mislim da je pc gamer bio prestrog

Poslednja izmena:
Koju skinuti, 14gb ili 25gb?
Ne pitam zbog extra bonusa i sl. (sto neko ranije rece, dosta mi je fiber wire i silencer) nego zbog "lakoće" instaliranja i "ispravnosti" verzije?

Ja imam 25 i samo me zezalo što nisam imao steam, sada je sve OK

failed to initialize directx 11 ?:trust:

Meni se svidja, sasvim pristojna igra, samo meni prelaka, recimo misiju King of Chinatown na Hard sam presao za par minuta... Mislim nisam morao da ga namamim nigde, niti da se trudim nesto puno, iako je mesto puno policajaca veoma se lako sredi...
Inace sto se performansi tice, sama igra radi bolje od onog benchmark-a, ja sam mislio da ocekujem otprilike te performanse, al ono je ocigledno zahtevnija scena u benchmark-u... U svakom slucaju sve sam podesio na maksimum sa 8xMSAA, masina iz potpisa, radi dosta dobro, znaci jedna HD 7950 overklokovana sasvim dovoljna za fullhd sa 8xMSAA i tecan gameplay.

Ja imam ovaj problem..

5ohvur.jpg

Meni se grafika jako svidja, samo me zanima posot imam 2 verzije SKid. dal je ista verzija ISO 14 GB i 25GB PE? Hvala

Meni ova igra, na konfiguracijiiz potpisa, sve ultra, senke high, 8xmsaa,vsync on, imam maximalno 25-30 fps...ovo su poprilicno jadne performanse na ovakjvoj masini, zar ne ?

Meni ova igra, na konfiguracijiiz potpisa, sve ultra, senke high, 8xmsaa,vsync on, imam maximalno 25-30 fps...ovo su poprilicno jadne performanse na ovakjvoj masini, zar ne ?

Na mojoj masini radi na oko 40FPS na tim podesavanjima, tvoja bi trebalo da je jaca i procesor i graficka, al izgleda da nVidia GTX karte ne podnose bas najbolje MSAA, iskljuci MSAA i drzi FXAA upaljen i radice puno bolje.

Kako neki ljudi ne kapiraju da je 8XMSAA namenjen za dual gpu solucije, a ne za jednu karticu.

Ne razumem zasto ne ostavite samo FXAA upaljen. Dobijate izgled kao 4XMSAA, a radi duplo bolje.

A za ove koji kukaju da je igra prelaka... probajte da je predjete na PURIST pa se javite :d

Poslednja izmena:
MSAA ne radi uvek kako treba sa deferred renderima, em je veoma zahtevan, em obicno ne pegla ivice kako treba. Ali svejedno sto se tice picture quality uvek je bolji nego defaultni fxaa.

Igra je fino optimizovana. Sve na max, bez MXAA (ukljucen FXAA) dobijam ovo...

HMA 2012-11-24 14-13-43-05.jpg

U chinatown misiji fps se krece izmedju 40 i 60.

Poslednja izmena:
Ostavio sam MXAA na 2X, senke na medium, vsync ukljucen, sve ostalo na max I sve ukljuceno, average fps 61..... Hvala na savetima, ocigledno je veci MXAA za dual graphic card (sli ili cross fire)...

ja se izvinjavam sto sam ovako neobavesten, ali, jel moze da se forsuje iz drajvera taj FXAA (ne u hitmenu nego u nekim starijim igrama)? ja to nemam kao opciju ni u catalist control centru a ni u raden pro (koji koristim mesto ccc)

Lolz! Kliknuo sam na masinu gospodina MilosZ. :)

Nazad
Vrh Dno