pa i nije bas da ide 60 konstantno

i preterali su sa blumom i dof-om
a nije ni najlepsa

neko rece prosek...nije bas prosek ali ni nesto preterano iznad
UE3 je bolji i, cini mi se, optimizovaniji (arkam siti)
ne svidja mi se mehanika u igri nekako je ponovo robotski, hitmen je uvek po meni kuburio sa mehanikom, grafika nije bitna ali kad se okrece retardirano poludim (ipak je 2k12a), malo je ponekad i vucenje lesa bzvz
ako je zbog neke realnosti - ovo je igra.
i kamera je malo bzvz, mada igram na xbox padu (ili je to onaj konzolni epi fov nznm).
dalje, sa iskljucenim gledanjem kroz zid, cekpointima i tim forama igra je dobra, doduse treba da saspu 4 sarzera u mene da bih riknuo, ali kad vec dodje do toga pustim da me ubiju.
prica je...meh, holivudska patetika...nznm koji im je sa tom "spanijom", to je bre hitmen i zdravo. das mu misiju i to je to
dosao sam do posle biblioteke koja je bas dobra, ali nema nesto preterano izbora, nekim putevima bas mora da se ide jer se otvaraju tj zatvaraju formacije drotova i nema prolaza na jednoj od strana.mozda neki distreksn ali nisam preterano kombinovao.
nadam se da ce biti jos neki takav nivo a da nije prikazan pre izlaska same igre.
blum se nazalost ne moze iskljuciti ali dof na normal i sve 5 (onaj max ubija aniso - muti sliku preterano)
i da, na analogiji nema sporijeg/brzeg kretanja - dobro je bro82 primetio, igra te sama usporava, sto je na stanici smorcina