Šta je novo?

Hitman: Absolution

Evo pomocu sisinstalera izbaci ovo na odprilike 22gb otpakivanja i izbaci ovo:

E sada recite mi jel ovo ok ili mrka kapa od svega ovoga? :-(

mislim da prvo moraju neke izmene u cmd-u... Probaj ovo:
(32bit OS only)

Windows Vista / Windows 7

if you are running as an Administrator go to Menu Start -> Run, type cmd and press ENTER
if not go to Menu Start -> Programs -> Accessories, press RMB on Command Prompt and select Run as Administrator
in Command Prompt type "bcdedit /set IncreaseUserVA 2990" without quotes and press ENTER
reboot

slican problem sam imao kod instalacije arma2oa, i to sam morao prvo da izmenim u cmd-u jer mi je isto izbacivao neki error... nadam se da ce da pomogne i ovde.

Dosta zahtevna igra, nemam sad vremena da igram, al probao sam je, i ne izgleda nista posebno a zahtevnija je recimo duplo od Battlefield 3 na maksimalnim podesavanjima :) Nadam se nekim patchevima...

Prilozi

• HMA 2012-11-21 13-31-15-66.jpg
    HMA 2012-11-21 13-31-15-66.jpg
    169.2 KB · Pregleda: 149
  • HMA 2012-11-21 13-33-47-72.jpg
    HMA 2012-11-21 13-33-47-72.jpg
    150.2 KB · Pregleda: 134
  • HMA 2012-11-21 13-34-24-07.jpg
    HMA 2012-11-21 13-34-24-07.jpg
    281.9 KB · Pregleda: 139
  • HMA 2012-11-21 13-36-11-61.jpg
    HMA 2012-11-21 13-36-11-61.jpg
    327.6 KB · Pregleda: 138
  • HMA 2012-11-21 13-36-38-07.jpg
    HMA 2012-11-21 13-36-38-07.jpg
    384.8 KB · Pregleda: 128
^
Pa nije valjda prosecna igra!?

IGN je uvek podmazan.

Jel ima apoteka lek za grip?

Ako ima moze neki hint ili pm

Metalci zasvirali!

Nailazio neko na problem?

Problem signature:
Problem Event Name: BEX
Application Name: HMA.exe
Application Version: 1.0.433.1
Application Timestamp: 50a66a1c
Fault Module Name: StackHash_0a9e
Fault Module Version: 0.0.0.0
Fault Module Timestamp: 00000000
Exception Offset: 0012e278
Exception Code: c0000005
Exception Data: 00000008
OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.48
Locale ID: 1033
Additional Information 1: 0a9e
Additional Information 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
Additional Information 3: 0a9e
Additional Information 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789

Mogu samo reci da je ovo bleda slika od onog starog Hitmena kojeg smo igrali!Nekako sam stekao utisak posle odigranog Prologa i tutorijala da ja kao igrac bas i nemam neku kontrolu nad igrom tj. nemam skoro nikakvog izbora kako da resim slucaj!Sve mi je nekako skuceno i klaustrafobicno!Grafika je sva drecava i mutna! Morao sam da smanjim osvetljenje zbog onih jarkih boja i tera me da se naprezem da razaznam sta se nalazi u daljini!Kretanje i sunjanje mi je isto nekako smesno za razliku od proslih delova,kao da negde zuri kad se sunja!Optimizacije je nikakva,ali to me bas i nedotice previse,posto se to moze ispraviti patch-evima,ali sam gameplay ne moze!

Da li mra da se instalira steam ako se dobije takva verzija ili moze bez steam-a?

slican problem sam imao kod instalacije arma2oa, i to sam morao prvo da izmenim u cmd-u jer mi je isto izbacivao neki error... nadam se da ce da pomogne i ovde.

Nije pomoglo tebra opet zakucalo na istom mestu :-( ja sve idem preko cmd-a sada mozda nesto gresim preko onog sisinstalera

oslepo sam od bluma:)

Moze li se nekako iskljuciti ?

nema opciju

Mogu samo reci da je ovo bleda slika od onog starog Hitmena kojeg smo igrali!Nekako sam stekao utisak posle odigranog Prologa i tutorijala da ja kao igrac bas i nemam neku kontrolu nad igrom tj. nemam skoro nikakvog izbora kako da resim slucaj!Sve mi je nekako skuceno i klaustrafobicno!Grafika je sva drecava i mutna! Morao sam da smanjim osvetljenje zbog onih jarkih boja i tera me da se naprezem da razaznam sta se nalazi u daljini!Kretanje i sunjanje mi je isto nekako smesno za razliku od proslih delova,kao da negde zuri kad se sunja!Optimizacije je nikakva,ali to me bas i nedotice previse,posto se to moze ispraviti patch-evima,ali sam gameplay ne moze!
Prolog i tutorial sluze da te nauce osnovama, igra je mnogo otvorenija i daje mnogo vise slobode u prakticno svim misijama van "tutorialske".

Troll domination continuation.

Prvi nivo u svakom Hitmanu je na tu foru. Da li si imao neku slobodu u tutorijal nivou u Blood Money-u? Ne, apsolutno nikakvu! Kasnije se igra otvori.

Optimizacija je ocajna? Meni igra sa apsolutno svim podesavanjima na max ne silazi sa 60 frejmova. Grafika drecava i mutna? PO MENI je ovo ubedljivo graficki ( sa tehnicke strane makar ) najbolja igra koja je izasla u poslednjih godinu dana.

Najvise volim kada ljudi sude o igri na osnovu prvog/tutorijal nivoa. Kao decko sa foruma koji je odustao od AC3 zbog prvih 10 minuta igre.

Pa da, ali vidi kakvu si konfiguraciju sastavio da bi to mogao da kazes i koliko si sve to platio novca. Razmisli malo...

Nisam jos nikoga video da se zali za optimizaciju, ni na jednom forumu.

pa i nije bas da ide 60 konstantno:)
i preterali su sa blumom i dof-om
a nije ni najlepsa:)
neko rece prosek...nije bas prosek ali ni nesto preterano iznad
UE3 je bolji i, cini mi se, optimizovaniji (arkam siti)
ne svidja mi se mehanika u igri nekako je ponovo robotski, hitmen je uvek po meni kuburio sa mehanikom, grafika nije bitna ali kad se okrece retardirano poludim (ipak je 2k12a), malo je ponekad i vucenje lesa bzvz
ako je zbog neke realnosti - ovo je igra.
i kamera je malo bzvz, mada igram na xbox padu (ili je to onaj konzolni epi fov nznm).

dalje, sa iskljucenim gledanjem kroz zid, cekpointima i tim forama igra je dobra, doduse treba da saspu 4 sarzera u mene da bih riknuo, ali kad vec dodje do toga pustim da me ubiju.
prica je...meh, holivudska patetika...nznm koji im je sa tom "spanijom", to je bre hitmen i zdravo. das mu misiju i to je to:)

dosao sam do posle biblioteke koja je bas dobra, ali nema nesto preterano izbora, nekim putevima bas mora da se ide jer se otvaraju tj zatvaraju formacije drotova i nema prolaza na jednoj od strana.mozda neki distreksn ali nisam preterano kombinovao.
nadam se da ce biti jos neki takav nivo a da nije prikazan pre izlaska same igre.
blum se nazalost ne moze iskljuciti ali dof na normal i sve 5 (onaj max ubija aniso - muti sliku preterano)
i da, na analogiji nema sporijeg/brzeg kretanja - dobro je bro82 primetio, igra te sama usporava, sto je na stanici smorcina

Poslednja izmena:
Troll domination continuation.
Pa ovo mi je prvi komentar sto se tice same igre,a vec trolujem!Zanimljivo!
Posle odigrane cetvrte misije,misljenje mi je ostalo i dalje isto!Nisam od onih koji troluju do besvesti!Ja napisem moj komentar i sa tim zavrsavam!
Meni igra sa apsolutno svim podesavanjima na max ne silazi sa 60 frejmova
Svaka cast!:DKod mene bas i nije tako!

Poslednja izmena:
Meni je igrica crashovala. Instalirao steam sada radi odlicno.

Meni igra sa apsolutno svim podesavanjima na max ne silazi sa 60 frejmova.

Nisam jos nikoga video da se zali za optimizaciju, ni na jednom forumu.

Evo ja cu da se zalim. Meni igra na apsolutno max podesavanjima, znaci 8xMSAA/Ultra radi katastrofalno lose.

hma-2012-11-22-14-27-10-.png

hma-2012-11-22-14-27-16-.png

hma-2012-11-22-14-27-01-.png

hma-2012-11-22-14-27-52-.png

shitman.png
:S:

Navedi mi jednu igru koja moze da radi podnosljivo na GTX660 sa 8XMSAA + ukljucenim FXAA.

Nadam se da si se salio :D

A probaj da smanjis taj MSAA sa x8 bar na x4, realno to jako kolje performanse a taj deo graficke koji to radi slabije unapređuju.

I shader-base (postprocessing) FXAA je samo Off/On... what a pitty.

I izgleda da igra koristi stari nabudzen engine (Glacier 2 - a Hitman Blood Money je imao Glacier (1)), ne kazem da je budzenje starog engina lose, ali ako se ne prilagode malo neki stari delovi novom hardveru moze da nastaje haos.
Mada bice jos update za graf. drivere od oba tabora.

Navedi mi jednu igru koja moze da radi podnosljivo na GTX660 sa 8XMSAA + ukljucenim FXAA.

Nadam se da si se salio :D

Ne moze ni GTX680, a ti rece da ti igra ne silazi sa 60 frejmova sa svim podesavanjima na apsolutni max. Definisi taj "apsolutni max". Ja sam svoj izdefinisao sa slikama i kao sto se da videti 60 frejmova je misaona imenica. :)

Jos da napomenem da korisitm 310.61 beta drivere, "GeForce 310.61 Beta Drivers: An Essential Upgrade For All Hitman: Absolution & Planetside 2 Players".

A probaj da smanjis taj MSAA sa x8 bar na x4, realno to jako kolje performanse a taj deo graficke koji to radi slabije unapređuju.

Ni sa MSAA na off ne mogu da prebacim 60 frejmova:
hma-2012-11-22-15-59-56-.png
Tek kad spustim na High podesavanja onda moze, mada i tu ima padova ispod 60fps:
hma-2012-11-22-16-03-08-.png
Kako drugacije nazvati ovo nego neoptimizacija, kad sa overklokovanim procesorom i grafickom (boostuje gpu na 1250Mhz, memorija na 7000Mhz), u 1680*1050 rezoluciji jedva dobacuje 60 frejmova na High podesavanjima. :smash:

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno