Šta je novo?

Hitman: Absolution

Meni radi bez problema skidrow lekic :D

Radi samo ako je Steam instaliran na default putanji c:\program files :wall:

Ovo je vec ko zna koji put da ovako amaterski odrade.

Iako cu da ga cepam na konzoli , post-ovacu u PC sekciji jer u console sekciji i nema igre... bar ne na prve 3 strane

screenshot_291238.jpg

screenshot_291244.jpg

screenshot_291243.jpg

screenshot_291241.jpg

screenshot_291239.jpg

screenshot_291245.jpg

screenshot_291242.jpg

screenshot_291237.jpg

screenshot_291240.jpg

Nije normalno koliko ce dobar da bude.

U roku mesec dana postoji sansa da dobijemo 3 odlicne igre u kojima je glavni lik u ulozi placenog ubice.

1) Dishonored
2) AC3
3) Hitman

Za sada sve izgleda odlicno, samo se nadam da kampanja nece biti kratka kao kod vecine danasnjih igara.

Ovo ce biti i vise nego korektna igra. Pogodio sam za Maxa Payne 2, nema razloga da ovde omasim :)

Dishonored ce biti zanimljiv zbog nekih drugih stvari a AC mi je odbojan serijal, ja to ne igram.

AC serijal je vec prostao previse arkadan i ima previse sablonski gameplay, Revelations sam jedva zavrsio samo da vidim da li ce biti kraj kakav sam i mislio da ce biti.
Od AC2 nije se ništa menjalo a neverujem da će se i nešto u AC3.

Pogodio sam za Maxa Payne 2, nema razloga da ovde omasim :)

Mislis/te Max Payne 3 ili vam/ti jako brzo prolazi vreme :)

Igra izgleda bolje nego sto je iko mogao da zamisli, i po pitanju gameplay-a i po pitanju svega ostalog, samo jos jedna stvar me brine koja ne moze bas da se predstavi u trailerima a to je da li ce igra sacuvati genijalni crni humor koji definise prethodne delove ...

A eto mali put u nostalgiju za neke, art done by Patrick Brown http://www.facebook.com/PatrickBrownArt

603224_10151177260598987_217218239_n.jpg

Jel se secate onog Saints Trailera... E pa :D spoiler u vezi toga

abx.jpg

Obratite paznju kako su na drugom mestu pogresno napisali ime :d

izazi za 6 dana... zasto nema vec izlecen od strane metalaca... sta mislite kako cu ja moci da guram na konfi iz potpisa?

Zato što je igra steamworks a i nije se pojavila niti retail verzija.

Guraćeš.

OPM – 9/10
Eurogamer – 7/10
Videogamer – 5/10
Joystiq – 4/5
Gamespot – 7.5/10
NowGamer – 8/10
CVG – 9/10
God Is A Geek – 8/10
Kotaku – ‘Yes’
Game Informer 8.8/10
Gametrailers – 6.9/10
OXM – 9/10
Xbox 360 Achievements – 83/100
IGN – 9/10
Shacknews – No score
Duimschroef – 9/10
Eurogamer.cz – 8/10
PureSophistry – 9/10
VicioJuegos (Spanish) – 91/100

Ja nemam pojma sta pricaju ovi ljudi sa favorizovanih sajtova - Gamespot-a i Gametrailers-a. Presao sam igru danas i, ako nije najbolja, jedna je od najboljih igara u serijalu.

Jel ostalo tu bar malo starog Hitmana?

Deluje odlicno ali se nadam da u PC verziji nece biti glupih checkpointa, ovakav tip igara kad igram sejvujem da svakom cosku :D

Svojevremo u Hitmenu je bila fora preći celu mapu bez bilo kakvog save-a, e to je bilo pravo igranje :)

Da sam dobio 100 dinara svaki put kad se protagonista drzi za ivicu i povuce neprijatelja na dole, u poslednjih par godina, imao bi 35000 dinara :D

Svojevremo u Hitmenu je bila fora preći celu mapu bez bilo kakvog save-a, e to je bilo pravo igranje :)
Postoji 4 ili 5 nivoa tezine, na zadnjem nemas cek pointe niti bilo kakvih pomagala, cak ti ne pise koliko ti je municije ostalo, tako da ima toga i dalje, a pretpostavljam da igra posebno nagradjuje za takve prelaske.

ja sam hitmen blod money presao sve nivoe na najvecoj tezini uz rang "silent assassin" imam cak i screenshot svakog predjenog nivoa, samo ne na ovom kompu. peticu cu preci samo jednom na ovom kompu a onda ostalih 10 puta kad kupim bolju graficku :)

U prvom delu nije bilo checkpoint-a, nisi smeo nikoga da uzbunis na nivou tezine na kojem sam igrao.

Vrh Dno