-vorens-
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 06.01.2024
- Poena
- 85
Odlicna cena, jos bolji model od mog e8q.Uspeo sam da ga kupim..
Pojavio se opet u winu, po istoj promotivnoj ceni.
Ima ga i u sestrinskoj prodavnici Dijasp. po ceni od 93k...
Ko želi ovaj model neka požuri, brzo se prodaju, cena je neverovatna.
Moram da budem iskren - kada je u pitanju kupovina u Tehnomaniji, WinWin-u i/ili Dijaspora shop ja bih se radovao toj kupovini tek kada mi prvo isporuče televizor i nakon što proverim da li je sve u redu a čak i tada bih bio oprezan.Uspeo sam da ga kupim..
Pojavio se opet u winu, po istoj promotivnoj ceni.
Ima ga i u sestrinskoj prodavnici Dijasp. po ceni od 93k...
Ko želi ovaj model neka požuri, brzo se prodaju, cena je neverovatna.
Da ne idemo u off ali Tehnomanija i njene ćerke nisu svaka prodavnica i pun je forum iskustava iz istih naročito kada je u pitanju ne daj Bože ostvarivanje prava, za razliku od drugih prodavnica i ovde je više puta pisano bolje nešto viša cena u nekoj drugoj prodavnici nego najpovoljnija u Tehnomaniji/Win-win/Diaspora Shop ali kao što si i sam rekao - nadamo se da nisi qrate sreće.@momsab ,u svakoj prodavnici može iskrsnuti neki problem, posebno putem transporta, ili dokumentacije, itd.. Najsigurnije ti je da odeš lično u radnju, otvori se kutija ako imaju na stanju, pregledaš, tu istu kutiju uzmeš i poneseš sa sobom..
Ovo prvo kad oni šalju i dovoze, lutrija.. Zato je dobro što se ima mogućnost povraćaja robe za 14 dana..
Nadam se da nisam kurate sreće.
Covek je gore napisao pregledas tv u radnji, vratis u kutiju i poneses tu istu kutiju kuci. To je najbezbednije ali najmanje realno upravo zbog prevoza.Uopšte ne govorimo o prevozu.
To za nauku od kupovine objasni onim prilično brojnim koji su kupovali kod dotičnih i koji u posebnoj temi pitaju šta da rade jer nisu ispoštovali sve što su trebali ili ih šetaju servis-prodavnica i maksimalno zavlače i moraju da se ganjaju da tržišnom inspekcijom i društvima za zaštitu potrošača da isteraju svoja prava koja pomenute firme tumače na neki svoj način, ne moraš da objašnjavaš meni...Covek je gore napisao pregledas tv u radnji, vratis u kutiju i poneses tu istu kutiju kuci. To je najbezbednije ali najmanje realno upravo zbog prevoza.
Sto se tice sta posle 14 dana isteka roka povrata, pa nista ako crkne ides direktno u ovlasceni servis da izbegnes maltretiranje sa radnjama i tjt. Kupis tamo gde je najjeftinije u tom momentu a da ti odgovaraju uslovi placanja. Napraviste nauku od kupovine televizora.
Ne bih se slozio, , e89q je novi model, i bolji tv, od u7q, a u7q je bolji tv od starijeg modela koji sam i sam kupio e8q, ali razlike nisu toliko velike, tako da nisi pogresio.Dobio malo pre ovaj email.. Što se kaže "pušiona".
Kad sam ih pozvao i pitam kako mi je prošla juče porudžbina ako nemate na lageru, kaže mi jer kolege iz nabavke nisu ažurirale sajt i na Dijaspori i Win winu piše da je na stanju a nema na lageru. Još jedan u nizu šalabajzerskog ponašanja ovih prodavnica prema mušterijama, kao iz one teme..
Pitam za zamenski uređaj,
75U7Q,kažu mi, njega imamo na lageru u originalnom pakovanju i doterali bi kuriri Tehnomanije ne City expres..
Cena-102.300+1200 prevoz..
Ja poručim taj primerak koji ima i odličnu cenu sobzirom da je klasa iznad E8.
svi navedeni modeli su ista generacija (Q, 2025). E nikako ne može biti bolji od U. E i A se takoreći kolju, pošto je E više za gejmerske potrebeNe bih se slozio, , e89q je novi model, i bolji tv, od u7q, a u7q je bolji tv od starijeg modela koji sam i sam kupio e8q, ali razlike nisu toliko velike, tako da nisi pogresio.
E8Q je losiji od U7Q...Bolji izbor je taj sto si sad uzeo, tj mozda uzmes🙂Mislim da je to jedan isti tv samo ga drugačije vode po radnjama.. Gledao sam poređenja, ne vidim nikakvu razliku izmedju E8Q i E89Q.. Možda je neka mizerna razlika.
Ne vredi ja nisam mogao da naručujem u radnju, kod mene u gradu ima samo Tehnomanija, a ako naručim iz win wina neće da šalju u tehnomaniju..
Ma dobro,šta da se radi, šta je tu je.
Želeo sam E8Q/E89Q, nemaju, sledeća radnja gde ga ima cena mu je 105k, prevoz 1700..
Nesto sam gledao ovde u temi, pozitivna mišljenja za 75U7Q, i poručim njega kad mu je cena tu negde, 102.300+1200..
U pravu si, dobio sam odgovor od njih izmedju E8q, i e89q.svi navedeni modeli su ista generacija (Q, 2025). E nikako ne može biti bolji od U. E i A se takoreći kolju, pošto je E više za gejmerske potrebe
obrati pažnju na oznake, ponavlja se ova priča
siguran si u ovo? prema ovom izvoru, u pitanju je isti hardver, drugi softver (operativni sistem), a malo se razlikuju oznake, tj. američki imaju G na krajupronađem da se kod ovog modela vidi potvrda HiSensove "nezgodne" navike da evropski modeli televizora zaostaju za američkim
siguran si u ovo? prema ovom izvoru, u pitanju je isti hardver, drugi softver (operativni sistem), a malo se razlikuju oznake, tj. američki imaju G na kraju
Hisense U7Q ULED mini LED specifications - TV Database - FlatpanelsHD
Hisense U7Q ULED mini LED specifications - TV database - FlatpanelsHDwww.flatpanelshd.com
s druge strane, drugi izvor kaže da U7Q Pro ima 2.1 ozvučenje ne i U7Q
![]()
64.5" Hisense 65U7Q - Specifications
Specifications of Hisense 65U7Q. Display: 64.5 in, VA, Mini LED, 3840 x 2160 pixels, Viewing angles (H/V): 178 ° / 178 °, Brightness: 450 cd/m², Static contrast: 5000 : 1, Refresh rate: 48 Hz - 144 Hz, TV tuner: Analog (NTSC/PAL/SECAM), DVB-T, DVB-T2, DVB-C, DVB-S, DVB-S2, SoC: MediaTek Pentonic...www.displayspecifications.com![]()
64.5" Hisense 65U7Q Pro - Specifications
Specifications of Hisense 65U7Q Pro. Display: 64.5 in, VA, Mini LED, 3840 x 2160 pixels, Viewing angles (H/V): 178 ° / 178 °, Brightness: 500 cd/m², Static contrast: 5000 : 1, Refresh rate: 48 Hz - 165 Hz, TV tuner: Analog (NTSC/PAL/SECAM), DVB-T, DVB-T2, DVB-C, DVB-S, DVB-S2, SoC: MediaTek...www.displayspecifications.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari