-vorens-
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 06.01.2024
- Poena
- 85
Odlicna cena, jos bolji model od mog e8q.Uspeo sam da ga kupim..
Pojavio se opet u winu, po istoj promotivnoj ceni.
Ima ga i u sestrinskoj prodavnici Dijasp. po ceni od 93k...
Ko želi ovaj model neka požuri, brzo se prodaju, cena je neverovatna.
Moram da budem iskren - kada je u pitanju kupovina u Tehnomaniji, WinWin-u i/ili Dijaspora shop ja bih se radovao toj kupovini tek kada mi prvo isporuče televizor i nakon što proverim da li je sve u redu a čak i tada bih bio oprezan.Uspeo sam da ga kupim..
Pojavio se opet u winu, po istoj promotivnoj ceni.
Ima ga i u sestrinskoj prodavnici Dijasp. po ceni od 93k...
Ko želi ovaj model neka požuri, brzo se prodaju, cena je neverovatna.
Da ne idemo u off ali Tehnomanija i njene ćerke nisu svaka prodavnica i pun je forum iskustava iz istih naročito kada je u pitanju ne daj Bože ostvarivanje prava, za razliku od drugih prodavnica i ovde je više puta pisano bolje nešto viša cena u nekoj drugoj prodavnici nego najpovoljnija u Tehnomaniji/Win-win/Diaspora Shop ali kao što si i sam rekao - nadamo se da nisi qrate sreće.@momsab ,u svakoj prodavnici može iskrsnuti neki problem, posebno putem transporta, ili dokumentacije, itd.. Najsigurnije ti je da odeš lično u radnju, otvori se kutija ako imaju na stanju, pregledaš, tu istu kutiju uzmeš i poneseš sa sobom..
Ovo prvo kad oni šalju i dovoze, lutrija.. Zato je dobro što se ima mogućnost povraćaja robe za 14 dana..
Nadam se da nisam kurate sreće.
Covek je gore napisao pregledas tv u radnji, vratis u kutiju i poneses tu istu kutiju kuci. To je najbezbednije ali najmanje realno upravo zbog prevoza.Uopšte ne govorimo o prevozu.
To za nauku od kupovine objasni onim prilično brojnim koji su kupovali kod dotičnih i koji u posebnoj temi pitaju šta da rade jer nisu ispoštovali sve što su trebali ili ih šetaju servis-prodavnica i maksimalno zavlače i moraju da se ganjaju da tržišnom inspekcijom i društvima za zaštitu potrošača da isteraju svoja prava koja pomenute firme tumače na neki svoj način, ne moraš da objašnjavaš meni...Covek je gore napisao pregledas tv u radnji, vratis u kutiju i poneses tu istu kutiju kuci. To je najbezbednije ali najmanje realno upravo zbog prevoza.
Sto se tice sta posle 14 dana isteka roka povrata, pa nista ako crkne ides direktno u ovlasceni servis da izbegnes maltretiranje sa radnjama i tjt. Kupis tamo gde je najjeftinije u tom momentu a da ti odgovaraju uslovi placanja. Napraviste nauku od kupovine televizora.
Ne bih se slozio, , e89q je novi model, i bolji tv, od u7q, a u7q je bolji tv od starijeg modela koji sam i sam kupio e8q, ali razlike nisu toliko velike, tako da nisi pogresio.Dobio malo pre ovaj email.. Što se kaže "pušiona".
Kad sam ih pozvao i pitam kako mi je prošla juče porudžbina ako nemate na lageru, kaže mi jer kolege iz nabavke nisu ažurirale sajt i na Dijaspori i Win winu piše da je na stanju a nema na lageru. Još jedan u nizu šalabajzerskog ponašanja ovih prodavnica prema mušterijama, kao iz one teme..
Pitam za zamenski uređaj,
75U7Q,kažu mi, njega imamo na lageru u originalnom pakovanju i doterali bi kuriri Tehnomanije ne City expres..
Cena-102.300+1200 prevoz..
Ja poručim taj primerak koji ima i odličnu cenu sobzirom da je klasa iznad E8.
svi navedeni modeli su ista generacija (Q, 2025). E nikako ne može biti bolji od U. E i A se takoreći kolju, pošto je E više za gejmerske potrebeNe bih se slozio, , e89q je novi model, i bolji tv, od u7q, a u7q je bolji tv od starijeg modela koji sam i sam kupio e8q, ali razlike nisu toliko velike, tako da nisi pogresio.
E8Q je losiji od U7Q...Bolji izbor je taj sto si sad uzeo, tj mozda uzmes🙂Mislim da je to jedan isti tv samo ga drugačije vode po radnjama.. Gledao sam poređenja, ne vidim nikakvu razliku izmedju E8Q i E89Q.. Možda je neka mizerna razlika.
Ne vredi ja nisam mogao da naručujem u radnju, kod mene u gradu ima samo Tehnomanija, a ako naručim iz win wina neće da šalju u tehnomaniju..
Ma dobro,šta da se radi, šta je tu je.
Želeo sam E8Q/E89Q, nemaju, sledeća radnja gde ga ima cena mu je 105k, prevoz 1700..
Nesto sam gledao ovde u temi, pozitivna mišljenja za 75U7Q, i poručim njega kad mu je cena tu negde, 102.300+1200..
U pravu si, dobio sam odgovor od njih izmedju E8q, i e89q.svi navedeni modeli su ista generacija (Q, 2025). E nikako ne može biti bolji od U. E i A se takoreći kolju, pošto je E više za gejmerske potrebe
obrati pažnju na oznake, ponavlja se ova priča
siguran si u ovo? prema ovom izvoru, u pitanju je isti hardver, drugi softver (operativni sistem), a malo se razlikuju oznake, tj. američki imaju G na krajupronađem da se kod ovog modela vidi potvrda HiSensove "nezgodne" navike da evropski modeli televizora zaostaju za američkim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari