Imam ja problem na u7qf. Rešenje je da restartujem stb box. SBB je u pitanju.Nije do lip sync, probao sam sve opcije 0, 3 ... isto bude.
Takodje nije ni do boxa, na drugom starijem tv-u radi normalno. Sve aplikacije na samom tv-u isto rade normalno jedino kada tv dobija sliku preko hdmi pravi problem.
Verovatno je nesto sa telekomovim IRIS-om i njihovim kutijama od pre Hrista.
Hvala na savetu, i gledaću U7Q možda čak i ProU7Q je bolji od E8Q a U7Q PRO je tek bolji. Ako se moze naci za slicne pare svakako ici na U7Q jer je U7Q Pro je jos skuplji.
Ja se nadam da će se pojaviti ovi najnoviji modeli za 2026-u. Planiram i ja da se ponovim sa nekom 75-icom.Hvala na savetu, i gledaću U7Q možda čak i Pro
Da li se očekuju možda neke akcije sad jer je Hisense sponzor svetskog prvenstva u fudbalu 26?
Mislio sam da nije neka razlika u odnosu na 65 ticu, ali tek kada sam ga otpakovao video sam koji je to dozivljaj sa 75 ticom.Ja se nadam da će se pojaviti ovi najnoviji modeli za 2026-u. Planiram i ja da se ponovim sa nekom 75-icom.
Meni je crkao nakon 2.5 godine A7KQ...tj radio je ali je otisla gornja strana ekrana koja je bila tamnijaPozdrav. Evo posle dve godine koriscenja izgleda da mi je crkao drugi Hisense tv, u pitanju je a5KQ model. Prilikom paljenja uredjaja samo treperi crvena sijalica i to je to. Probao sam sve nacine ali nista. Sutra zovem servis, videcemo ishod.
Svi se nadamo 🙂 Šanse su velike, negde krajem maja. Isto to čekam, po pravilu bi baš ti bolji modeli i veće dijagonale trebalo da budu na najznačajnijim popustima.Hvala na savetu, i gledaću U7Q možda čak i Pro
Da li se očekuju možda neke akcije sad jer je Hisense sponzor svetskog prvenstva u fudbalu 26?
Ima bukvalno 50 postova na temu u7q i u7q pro, prelistajte malo temu, imas i slika i svasta nesto. Imam ja u7q pro, ima ga jos dosta ljudi odavde, i uopsteno, odlican je televizor, ako se plasis da ces mu naci nekih zamerki onda je bolje da ga nadjes negde uzivo i pogledas, al ako te zanima generalni utisak, odlican je televizor al mu je i cena malo visa od konkurentnih u toj klasi ako izuzmemo lg i sam.Kakav je U7Q i U7Q Pro za gledanje sporta je l ima neko?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari