Šta je novo?

Hisense televizori

• Začetnik teme Začetnik teme momsab
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E8Q nikako nije u rangu sa U7Q Pro. U7Q Pro ima dosta vise dimming zona i bolje osvetljenje uz jos neke stvari, iako je E8Q uopste nije los tv.

Pa je l bolji onda taj E8Q ili U7Q? Koji je noviji ali bitnije moji je generalno bolji? Ne treba za gejming

oba su iz iste generacije (Q je 2025)
U je bolje od E

Nije do lip sync, probao sam sve opcije 0, 3 ... isto bude.

Takodje nije ni do boxa, na drugom starijem tv-u radi normalno. Sve aplikacije na samom tv-u isto rade normalno jedino kada tv dobija sliku preko hdmi pravi problem.
Verovatno je nesto sa telekomovim IRIS-om i njihovim kutijama od pre Hrista.
Imam ja problem na u7qf. Rešenje je da restartujem stb box. SBB je u pitanju.

Ja isto imam U7QF i zbog slicnih problema i pikselizacije povremeno promenili su EON box.Sada je drugi savremeniji i sa drugojacijim podesavanjem.

Pozdrav. Evo posle dve godine koriscenja izgleda da mi je crkao drugi Hisense tv, u pitanju je a5KQ model. Prilikom paljenja uredjaja samo treperi crvena sijalica i to je to. Probao sam sve nacine ali nista. Sutra zovem servis, videcemo ishod.

Hvala na savetu, i gledaću U7Q možda čak i Pro

Da li se očekuju možda neke akcije sad jer je Hisense sponzor svetskog prvenstva u fudbalu 26?
Ja se nadam da će se pojaviti ovi najnoviji modeli za 2026-u. Planiram i ja da se ponovim sa nekom 75-icom.

Pozdrav. Evo posle dve godine koriscenja izgleda da mi je crkao drugi Hisense tv, u pitanju je a5KQ model. Prilikom paljenja uredjaja samo treperi crvena sijalica i to je to. Probao sam sve nacine ali nista. Sutra zovem servis, videcemo ishod.
Meni je crkao nakon 2.5 godine A7KQ...tj radio je ali je otisla gornja strana ekrana koja je bila tamnija

Hvala na savetu, i gledaću U7Q možda čak i Pro

Da li se očekuju možda neke akcije sad jer je Hisense sponzor svetskog prvenstva u fudbalu 26?
Svi se nadamo 🙂 Šanse su velike, negde krajem maja. Isto to čekam, po pravilu bi baš ti bolji modeli i veće dijagonale trebalo da budu na najznačajnijim popustima.

+1 za letnju akciju pre prvenstva, da gledamo sa uživanjem utakmice..
Izmakao mi 75E8Q,akcija od 88k trajala do kraja aprila, dok sam se organizovao sa bankom i zidnim držačem, prodje voz..

Imam U7Q, ovaj PRO sam gledao u radnji, nisu imali zapakovan pa zato nisam kupio. I jedan i drugi su ok za gledanje sporta, uglavnom pratim fudbal i kosarku. PRO verzija je sasvim dovoljan tv za prosecnog korisnika, mozda i vise nego dovoljno. Nisam imao do sada problema sa tv-om.

Pravo pitanje. Po onome što sam video u radnji na 55u7q, ima. Primetno je stalno blago blokiranje/zamućenje piksela na travi prilikom kretanja kamere. U pitanju je bio demo snimak fudbala, verovatno 8K. Takođe, boja lica igrača jako loša, verovatno je bio uključen neki sport mod. U istom trenutku mogao sam da gledam i sličan snimak na Sony 55x85l
i na Soniju je slika jako dobra, razlika u kvalitetu slike je kao nebo i zemlja a na žalost, takva je razlika je i u ceni pa ko šta voli...

Poslednja izmena:
Kakav je U7Q i U7Q Pro za gledanje sporta je l ima neko?
Ima bukvalno 50 postova na temu u7q i u7q pro, prelistajte malo temu, imas i slika i svasta nesto. Imam ja u7q pro, ima ga jos dosta ljudi odavde, i uopsteno, odlican je televizor, ako se plasis da ces mu naci nekih zamerki onda je bolje da ga nadjes negde uzivo i pogledas, al ako te zanima generalni utisak, odlican je televizor al mu je i cena malo visa od konkurentnih u toj klasi ako izuzmemo lg i sam.

U nekom iskustvu gledanja video materijala uzimas u obzir priblizne cene uredjaja a ne OLED od 150-200 hiljada za 55 inca i Mini Led za 60-70 hiljada za 55 inca. Za ovu cenu uredjaja nema bolje, eventualno C6K jer C7K nije taj cenovni rang( bar u Srbiji)
Gledajuci 4 tv-a, A7KQ, U7Q , U7Q PRO i U8Q svi imaju apsolutno zamucenje na gledanju sporta ili brzih scena ali to meni ne igra ulogu nikakvu jer i kod burazera na Samsungu od 180 hiljada din , 47 inca na kablovskoj zamuti fudbal nekada. Jedino kad raspizdi Satelitski signal na 1080p onda nema zamucenja.
Meni je zainteresovanost bila za nivo osvetljenja ekrana na ova 4 tv-a za HDR 4K jer uglavnom to skidam sa neta i gledam mada ide i 1080p svakako. Igrice ne igram, deca imaju neki tv u sobi pa igraju Sony tamo dakle ni to ne igra ulogu.
Za tu cenu ja sam prezadovoljan i tv pruza dovoljno svetla za opet kazem prosecnog korisnika. Za vecu osvetljenost OLED.
Najbolje otici u radnju i videti uzivo.

75E8Q ostao jos u Bigbang za 115k...rasprodalo se u drugim. Danas se natezao sa jednom prodavnicom iz Subotice, imaju radnju u Somboru, Bačkoj, i jos po negde, sve je tu negde u tom krugu.. Kod njih je 89.900..Ali nece da šalju tu dijagonalu kurirskom službom jer su se opekli jednom, kad su poslali jednom prilikom ovi kuriri iz Sity expresa bacali druge pakete preko paketa od tv-a i uništili ekran, posle nisu mogli da naplate štetu od njih, i od tad prestanu da šalju dijagonale preko 65 inca... Mora lično u neku od njihovih radnji ili ako si iz tog grada, onda može njihov prevoz, koji naplate.
Baš mi bilo krivo, našao po dobroj ceni a neće da mi pošalju, kako da kupim ***.. Treba mi kombi da nadjem, i da predjem 200km da bi kupio od njih tv.

Pa opet ti je znatno jeftinije - ako si se po svemu ostalom odlučio za baš taj model ja bih se na tvom mestu malo iscimao...

Ljudi su išli preko granice za svoj primerak...

Nazad
Vrh Dno