Ja uzimam isto 55U7Q Pro, ista prica i za moj slucaj, jednostavno bezobrazno visoka cena za C7K u 55 dijagonali. Ok, malo je bolji panel ali toliko sigurno nije. Nisi se zeznuo sto bi ?Poručio sam 55u7q pro, valjda se nisam zeznuo. Inače sad je na akciji za 61500 rsd. Dvoumio sa se izmedju njega i TCL ck7 ali je ovaj dosta skuplji barem kod nas.
Još 5 dana je akcija za 55u7q u Win Win-u.Ja uzimam isto 55U7Q Pro, ista prica i za moj slucaj, jednostavno bezobrazno visoka cena za C7K u 55 dijagonali. Ok, malo je bolji panel ali toliko sigurno nije. Nisi se zeznuo sto bi ?
Javljaj utiske ovih dana a i ja cu kad uzmem sta i kako.
Inace me drnda Eplaneta za reklamaciju za povrat novca za A7KQ
A što bi podržavao Vidaa sistem kada lepo piše gde radi i ne radi....ima svoj ugradjen i to je to.Danas probao ugreen 3.0 usb lan adapter za u8q, i nisu kompitabilni. Dok na (nekim) 2024 tv modelima radi!?…
Minus za Vidu os. Potraga za adapterom se nastavlja.
Ps.
Na drugom tv-u na androidu uz isti adapter imam konstantnih 500 mbps na žicnoj/wired konekc
Kako si uspeo da ti radi stremio lite sa RD? Ja imam hisense u7q pro od 65" i stream pocne da puca posle desetak sekundi iako isti taj snimak pusti preko chromecasta 4k nakacenog na isti tv bez problema. Da li imas neke specialne addon-e ili mozda ja imam neke koji prave probleme. Takodje mi stoji da je server disconnected kad udjem u podesavanja na stremio lite iz nekog razloga pa je mozda do toga...Da, u7q pro u 75 je VA panel, i nema razlike u gledanju iz ugla, bukvalno je neprimetna razlika, često gledam tokom obroka, a sto mi je pod 45stepeni ako ne i više i trunke razlike nema, mogu i da ti slikam za par dana kad se vratim kuci, pa da oceniš. Što se tiče panela i samog ekrana, neces naci ni jednu jedinu mogucu zamerku, i bice ti najbolje nesto sto gledas.
Ali, sistem ima nekih gluposti, za razliku od u7qf starog 7 godina interni media plejer ne cita bas uvek sve formate, ne mogu da izvalim sta je problem i koja kombinacija ali desavalo mi se da bukvalno dva remuxa od lupam 75-100 gb, jedan radi a drugi ne. Msm da ga muče remuksi sa atmos trakama u zvuku i da procesor ne moze da izgura, al eto ima takvih nekih retkih sitnica, sto je kapiram i normalno.
Od skoro je dostupna i neka beta stremio verzija koja uz RD radi stvarno odlično, plus u aplikacijama imas sve sto ti padne na pamet uz dosta iptv programa ako koristis nesto tog tipa. Ja imam i xiaomijev neki box noviji ali uz stremio na tv-u i bukvalno dobru pokrivenost nisam ga ukljucio vise od 2 puta u zadnjih 5 meseci.
VIDAA je na osnovi Vewd-a, a koji je naslednik Opera TV. danas je Vewd u okviru Xperi a koji je poznat po TiVo. tako da je to razlog što se ne spominje VIDAAA o vidaa os ni slovo
Pisite utiske kad vam stignu.Još 5 dana je akcija za 55u7q u Win Win-u.
Jasno. Hvala za info.VIDAA je na osnovi Vewd-a, a koji je naslednik Opera TV. danas je Vewd u okviru Xperi a koji je poznat po TiVo. tako da je to razlog što se ne spominje VIDAA
Znam.Nadam se da znas da 55u7q pro nema VA panel kao TCL CK7 vec ADS Pro tj unapredjeni IPS.
e ovo izgleda bas solidno, inace se nikad nisam usudjivao da izaberem va panele bas zbog tih uglova ali reko bih da vredi dati sansu ovom modelu posebno jer u modeli sa mini ledom i vecim brojem dimming zona imaju mnogo bolji kontrast i crne od istih modela sa ips-om mislim bar dok sedis direktno ispred, koji je ovo soundbar reko bi samsung po ovim krivinama, kako sljaka zajedno sa tv-om?Naravno, izvini na cekanju, ne znam jel i dalje sluzi icemu, evo dve slike poredjenja, pravo i 45, neko pomenu spojnice. 🙂
Ignorisi blur, slikao sam sa dji kamericom iz ruke, pa malo drhti ruka dok stisnem ono tvrdo dugme 😀 . Ako treba jos nesto, reci.
Ps. imaj u vidu da je ovo najgori moguci primer jer na ovolikom ekranu, slika rts-a na eonu izgleda bas onako pff. Na boljim kvalitetima sto sa striminga, sto sa eksternih medija, to izgleda savrseno.
Ja sam imao pre 5-6 meseci bas pozitivno iskustvo, odneo sam u ovlasceni servis u zemunu, zaboravio sam mu ime, Nepo, Neto, tako nesto, oni su u roku od nekoliko dana javili da je panel problem i posto je televizor star 6 godina, nema novog panela i dobio sam papir sa kojim sam u radnji gde sam kupio dobio ponudu povrata ili doplate za nov. Odusevljen sam bio reakcijom jer sam ocekivao da ce ceo proces da traje mnogo duze, a zapravo je duze trajalo meni da se nateram i da ga odvezem u zemun u taj servis nego cela prica o refundaciji/zameni za novi model.Kod mene su uglovi gledanja na A7KQ bili losi pa sam zglobnim nosacem to resavao ali generalno je taj tv bio taman da tako kazem. Za HDR neupotrebljivo totalno.
A kakav je HDR i DV na C6K i U7Q Pro?
Inace da kazem, i dalje traje agonija za povrat novca za neispravan uredjaj! Eplaneta prebacuje na Hisense a Hisense prebacuje na Eplanetu za povrat novca. Da znate ako budete imali slicnu kupovinu i crkne tv nakon 2+ godine!
Ma da, rekoh ti ja, ova "lupetanja" po forumu o vrstama i prednostima odredjenih panela uglavnom ljudi sire kao dezinformacije i gluvi telefoni jer uglavnom gledaju placene recenzije i raznorazne jutjubere po netu. Nadji ga negde u radnji, ponesi neku mediju na flesu i testiraj par remuxa i odusevices se i slikom i uglovima.e ovo izgleda bas solidno, inace se nikad nisam usudjivao da izaberem va panele bas zbog tih uglova ali reko bih da vredi dati sansu ovom modelu posebno jer u modeli sa mini ledom i vecim brojem dimming zona imaju mnogo bolji kontrast i crne od istih modela sa ips-om mislim bar dok sedis direktno ispred, koji je ovo soundbar reko bi samsung po ovim krivinama, kako sljaka zajedno sa tv-om?
Pa koristim onaj placeni debridio addon, imao sam u pocetku taj problem ali vise ne, mada sam i tad resavao tako sto samo pustim drugi. Ipak je beta tako da ta povremena stucanja nisu neocekivana.Kako si uspeo da ti radi stremio lite sa RD? Ja imam hisense u7q pro od 65" i stream pocne da puca posle desetak sekundi iako isti taj snimak pusti preko chromecasta 4k nakacenog na isti tv bez problema. Da li imas neke specialne addon-e ili mozda ja imam neke koji prave probleme. Takodje mi stoji da je server disconnected kad udjem u podesavanja na stremio lite iz nekog razloga pa je mozda do toga...
I imas li neki problem kad gledas kablovsku(Iris ili sta vec imas), kod mene zvuk kasni po nekoliko sekundi kad pocnem da menjam kanale pa moram da ugasim tv i ponovo ga upalim da bi se zvuk vratio u normalu. Imam sve motion opcije na off tako da verovatno nije to u pitanju.
Ma da, rekoh ti ja, ova "lupetanja" po forumu o vrstama i prednostima odredjenih panela uglavnom ljudi sire kao dezinformacije i gluvi telefoni jer uglavnom gledaju placene recenzije i raznorazne jutjubere po netu.
odgovarajuća temaA Eplaneta mi je na kraju poslala mail da su uvazili reklamaciju i da ce vratiti iznos iako su u prvi par poziva rekli da Hisense mora da vrati novac itd. A Trzisna inspekcija mi je dala pogresan odgovor takodje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari