Vredi. Ima mnogo bolju sliku od npr. E7 pro modela.Vredi li uzimati 55u7q kao verovatno najjeftiniji miniLED model (verovatno će moći da se uzme za nekih 56k sa vaučerom)? Ima li razlike u slici između njega i nekog standardnog modela koji nije miniLED i jeftiniji je 100tinak eura? Pitam jer vidim da su televizori sa tim panelima uglavnom 70-80k pa na gore, ovo mi je nešto sumnjivo jeftino, ima li ga neko odavde?
Da.Pozdrav,
razmišljam se o kupovini
Hisense ULED TV 75U7Q
Jel ok ovaj tv za dnevnu sobu gde ce raditi po ceo dan i to uglavnom yt, kablovska, Netflix isl... Igrice ne planiram igrati.
Ja sam skoro uzeo 75u6nq i prezadovoljan sam, mozda jedina zamerka sto nisam uzeo 85" 🤣Pozdrav,
razmišljam se o kupovini
Hisense ULED TV 75U7Q
Jel ok ovaj tv za dnevnu sobu gde ce raditi po ceo dan i to uglavnom yt, kablovska, Netflix isl... Igrice ne planiram igrati.
Evo samo update za ovo, cisto da ima ovde ako neko bude imao slican problem. Prilicno brz i jednostavan razvoj reklamacije. Nema zamenskih panela za u7qf vise, to je odgovor ovlascenog servisa, i sad sam dobio papir sa kojim sam iskomunicirao sa prodavnicom i biram drugi tv u toj ceni ili skuplji uz doplatu. Prilicno brzo i sve preko mail-a.Peta godina i eto, 55u7qf ispustio je dušu sinoc. Ako ništa, otiš'o je tokom Wild things iz 98e, tako da zadnje sto je video su Niv Kembel i Deniz Ričards.
Zvuk radi a ove crvenoplave linije se vide na ekranu u ritmu slike. :/
Pogledajte prilog 510221
Uh to je sad dilema za narednih par dana. Nisam pratio hisense modele otkad sam kupio onaj, a hteo bih 75icu sad, tako da kapiram da ce izbor pasti na 75 u7q 😀Pa nisi loše prošao. Sad doplati za neki mini led 😀
Ja na isti model imam još 1.5 godinu garancije
75u7q Sam ja poručio. Sada sve nešto mi deluje da ipak neće biti dovoljno veliki jer mi sofa od zida gde će biti zid 4.5-5mUh to je sad dilema za narednih par dana. Nisam pratio hisense modele otkad sam kupio onaj, a hteo bih 75icu sad, tako da kapiram da ce izbor pasti na 75 u7q 😀

Hvala, i ja sam to gledao. Ali nazalost radnje u Bosni ocigledno ne znaju sta prodaju, gdje god sam pitao kazu mi da nema te opcija na novim modelima i onda kontam mozda sam ja lud stvarno ne znam citati. Hvala jos jednom i izvinite na glupom pitanju 😀ozbiljno to pitaš? da li postoji neki televizor koji podržava zemaljsku televiziju u Evropi a da ne podržava i teletekst?
ode se na zvaničnu stranu tog modela, pa se skine i prelista uputstvo u kojem u delu za daljinski piše sledeće
Pogledajte prilog 513782
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari