Šta je novo?

Hisense televizori

• Začetnik teme Začetnik teme momsab
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Bas pogledao kod mene i nema, ili bar ja ne umem da nadjem...

Pozdrav,
razmišljam se o kupovini

Hisense ULED TV 75U7Q​

Jel ok ovaj tv za dnevnu sobu gde ce raditi po ceo dan i to uglavnom yt, kablovska, Netflix isl... Igrice ne planiram igrati.

Vredi li uzimati 55u7q kao verovatno najjeftiniji miniLED model (verovatno će moći da se uzme za nekih 56k sa vaučerom)? Ima li razlike u slici između njega i nekog standardnog modela koji nije miniLED i jeftiniji je 100tinak eura? Pitam jer vidim da su televizori sa tim panelima uglavnom 70-80k pa na gore, ovo mi je nešto sumnjivo jeftino, ima li ga neko odavde?
Vredi. Ima mnogo bolju sliku od npr. E7 pro modela.
Pozdrav,
razmišljam se o kupovini

Hisense ULED TV 75U7Q​

Jel ok ovaj tv za dnevnu sobu gde ce raditi po ceo dan i to uglavnom yt, kablovska, Netflix isl... Igrice ne planiram igrati.
Da.

Imaju li ovo noviji modeli opciju da se zaključaju aplikacije (npr. Jutjub)?

55A6N ili 55A6Q kojem biste dali prednost i zasto, sa cenom su tu negde..

nijednom jer je A6 najosnovnija, najslabija 4K serija
N ima IPS tip ekrana a Q VA. Q ima i neki mod za video igre

@Stankovicsergio radiće posao. običan televizor sa VA tipom panela, Quantum Dot i poboljšanjima za gledanje sportskog sadržaja. u pitanju je model iz prethodne generacije (godine) pa je pitanje da li je i dalje na stanju

Interesujecme da li je neko bio u prilici da se upozna sa 55"- inčnim U8Q Hisense, nisam iz BG-a pa nemam prilike da pogledam u nekoj radnji, upoznat sam sa specifikacijom TV-a i panela, ali me interesuje lično iskustvo nekog sa foruma. . .

Stigao 65u7q za dnevnu sobu. Bomba. Taman za 3.5m razdaljine. Tv je za 80k jako dobra kupovina.

Da li HISENSE Televizor 58A6Q, Ultra HD, Smart podržava SBB eon i kakav je tv ?

EON je na VIDAA operativnom sistemu podržan već 5 godina, kao što se i vidi na sajtu https://sr.eon.tv/podrzani-smart-tv-uredjaji/

58" nije uobičajena dijagonala i ne znam zašto je Hisense i dalje ima u ponudi. panel je neki osnovni tipa VA sudeći prema kontrastu, Quantum Dot nema (verovatno ga nigde ni nema na ovoj dijagonali), ima neke optimizacije i to je to. nit' smrdi nit' miriše

Ciao! Da li ima bitnije razlike u kvalitetu slike kod 55u7q i 55u7q pro? Ili npr isti modeli, ali 65 inča.

Peta godina i eto, 55u7qf ispustio je dušu sinoc. Ako ništa, otiš'o je tokom Wild things iz 98e, tako da zadnje sto je video su Niv Kembel i Deniz Ričards.
Zvuk radi a ove crvenoplave linije se vide na ekranu u ritmu slike. :/

Pogledajte prilog 510221
Evo samo update za ovo, cisto da ima ovde ako neko bude imao slican problem. Prilicno brz i jednostavan razvoj reklamacije. Nema zamenskih panela za u7qf vise, to je odgovor ovlascenog servisa, i sad sam dobio papir sa kojim sam iskomunicirao sa prodavnicom i biram drugi tv u toj ceni ili skuplji uz doplatu. Prilicno brzo i sve preko mail-a.

Pa nisi loše prošao. Sad doplati za neki mini led 😀

Ja na isti model imam još 1.5 godinu garancije

Pa nisi loše prošao. Sad doplati za neki mini led 😀

Ja na isti model imam još 1.5 godinu garancije
Uh to je sad dilema za narednih par dana. Nisam pratio hisense modele otkad sam kupio onaj, a hteo bih 75icu sad, tako da kapiram da ce izbor pasti na 75 u7q 😀

Uh to je sad dilema za narednih par dana. Nisam pratio hisense modele otkad sam kupio onaj, a hteo bih 75icu sad, tako da kapiram da ce izbor pasti na 75 u7q 😀
75u7q Sam ja poručio. Sada sve nešto mi deluje da ipak neće biti dovoljno veliki jer mi sofa od zida gde će biti zid 4.5-5m

Poslednja izmena:
u tom slučaju si mogao uzeti laserski projektor

75U7Q ima IPS tip ekrana, sudeću prema kontrastu 1200:1

IPS i ovi laserski projektori su tu negde sa kontrastom, u zavisnosti od modela laseraš je ili bolji ili lošiji

Imam jedno neobicno pitanje 🙂 da li mi neko moze potvrditi da li ovaj tv ima teletext?

Hisense QLED Smart 65'' TV 65E7NQ PRO 144Hz​

ozbiljno to pitaš? da li postoji neki televizor koji podržava zemaljsku televiziju u Evropi a da ne podržava i teletekst?

ode se na zvaničnu stranu tog modela, pa se skine i prelista uputstvo u kojem u delu za daljinski piše sledeće
1000012789.png

ozbiljno to pitaš? da li postoji neki televizor koji podržava zemaljsku televiziju u Evropi a da ne podržava i teletekst?

ode se na zvaničnu stranu tog modela, pa se skine i prelista uputstvo u kojem u delu za daljinski piše sledeće
Pogledajte prilog 513782
Hvala, i ja sam to gledao. Ali nazalost radnje u Bosni ocigledno ne znaju sta prodaju, gdje god sam pitao kazu mi da nema te opcija na novim modelima i onda kontam mozda sam ja lud stvarno ne znam citati. Hvala jos jednom i izvinite na glupom pitanju 😀

Poručio sam 75U7Q model, ali se razmišljam da tražim zamenu za veći tv TCL 85C645. cena im je ista. Daljina sofe od zida je oko 5m. Koji je vaš predlog, bolje uraditi zamenu ili ostaviti 75 inča tv?
Trenutno nam je tv od 43".

otvori temu u podforumu "šta da kupim"

Pre dva meseca kupio sam Hisense 55E7NQ model, medjutim, tek juce sam uhvatio vremena da se igram sa podesavanjima.

Ne znam da li sam se navikao na stari H43A5100 model, ali ja nikako ne mogu da podesim sliku.
Jel imate neke preporuke za podesavanja?
Ili je previse zuta(Warm 1 i 2), ili previse svetla (Normal, Cool), uglavnom nikako da pronadjem odgovarajucu kombinaciju.
Posto koristim 4K Max, probao sam da uvek bude ukljucen HDR, tu se pojave drugacije opcije za sliku u odnosu na one kada je iskljucen, ali nista ne vredi.
Prebacim se na stari A5100 i bukvalno odmorim oci.

Da se upisem, zamenio proslu 55 icu Hisense sa 75U8Q..samo cu reci savrsen 😉

Dodao treci TV u radnu sobu, Hisense 55U7Q Pro

Za ove pare (skoro 2x jeftiniji nego LG C4 OLED iste dijagonale) je fantastican (imajte u vidu ovo je u poredjenju sa LG OLED modelima C1 i C2).

Prilicno se odusevio brzinom i fluidnoscu VIDAA operativnog sistema.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno