Šta je novo?

Hisense televizori

Moj U7QF 55" radi kao i prvog dana.Za moje potrebe gledanje nekoliko sportskih kanala (SK ranije a sada Arena)i dva kanala preko SBB(N1 i Nova) i naravno Netflix,premijum i YouTube je sasvim dovoljan.Amazon stick i sound bar Hisense sa Atmosom su pravo uzivanje.Naravno kao i svi uredjaji u komercijalnoj elektronici imaju i svoje nedostatke ili nedorecenosti.Po meni kod ovog tv je jedino mala falinka VA panel.Ali ja sam znao sta kupujem i za moju dnevnu sobu koja je bas velika i ne gledamo tv bas sa strane ne primecujuju se isprane boje.

Sta je sad ovo, TV bio ugašen, nestalo struje na dva minuta, dosla struja i ovo se pojavilo, ne znam sta da radim, ne smem da ga iskljucim is struje a ovo traje li traje, sta to downloduje 20250719_142516.jpg

In Europe, the company relies on its own TV platform, Vidaa. While it supports all major international streaming apps such as Apple TV, Disney+, Max and Netflix, it still lacks some local apps in many markets. Hisense says it is actively working to address this.
In USA, Hisense offers Google TV and, in some cases, FireTV, so keep in mind that there are significant differences if you are reading reviews.

šta bi sa Roku? odustali?

inače, da ne bude zabune oko oznaka, za ovu godinu je Q. šteta što modeli sa Quantum Dot nemaju u oznaci QQ 😁

Imam problem sa H55U8B televizorom, slika se multiplicira i ide uvis. Da li je neko imao ovakav problem? Preporuka za TV servis na Novom Beogradu.

Beovat011 je za belu tehniku, koliko vidim

55 u7qf, danas htedoh da ukljucim eon i udjem i vidim u meniju i HBOmax i Sky i Iris, cega nije bilo do sad. Iznenadio se i usao u HBO povezao ga testirao, sve radilo. Otisao na fudbal, vratio se, ukljucim kad ono nema nista od tih novih aplikacija samo stare kao do sad?! :D jel ima neko ideju?

Nazad
Vrh Dno