sboban
Čuven
- Učlanjen(a)
- 01.04.2004
- Poena
- 645
Ne bih se složio, isto kao i kod automobila. Koliko para toliko i muzike.Hisense tv je kao alfa kod automobila sto znaci treba ih zaobilaziti u sirokom luku
Ne bih se složio, isto kao i kod automobila. Koliko para toliko i muzike.Hisense tv je kao alfa kod automobila sto znaci treba ih zaobilaziti u sirokom luku
Ja sam se slozio sa 80% komentara ljudi tako da delim njihovo negativno misljenjeNe bih se složio, isto kao i kod automobila. Koliko para toliko i muzike.
Ajde kad prođe bar desetak dana neki utisak. Planiram da uzmem sinu.hvala na odgovorima, uzeli smo 75U7NQ!
oko izašlo s nekim popustom 139.990 sa dostavom.
Iskljucio ukljucio i za sad radi cudan fenomenSta je sad ovo, TV bio ugašen, nestalo struje na dva minuta, dosla struja i ovo se pojavilo, ne znam sta da radim, ne smem da ga iskljucim is struje a ovo traje li traje, sta to downloduje Pogledajte prilog 499584
In Europe, the company relies on its own TV platform, Vidaa. While it supports all major international streaming apps such as Apple TV, Disney+, Max and Netflix, it still lacks some local apps in many markets. Hisense says it is actively working to address this.
In USA, Hisense offers Google TV and, in some cases, FireTV, so keep in mind that there are significant differences if you are reading reviews.
Preporuka za TV servis na Novom Beogradu.
Počeli su da rade i Hisense televizore pre par meseci.Beovat011 je za belu tehniku, koliko vidim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari