Da li može na komandu,da ubaci hladan vazduh kod grejanja,i ako je napolju hladno?Imam je u kuci u selu.
Kod me greje nekih 60ak kvadrata, i nikada nisam uspeo da je oteram preko 25°, a u toku nahladnijih dana bilo je 22-23°. Jednostavno nema snagu za vise, iako je upaljen Super rezim rada.
Napominjem da je kuca neizolovana, nema parket vec plocice ispod, pa i to odvlaci temperaturu. Takodje, cini mi se da joj je i ventilator slab, ne izduvava bas vreo vazduh nekom velikom brzinom, vec vise mlak.
Potrosnja u tom rezimu rada je od 1.2 do 1.4 KW. Kada greje bez turbo rezima, trosi oko 0.7-0.8 KW.
Sto se hladjenja tice, tu nema greske, hladi bez problema, za 15ak minuta ohladi sve prostorije. Potrosnja kad odrzava tu temperaturu je oko 0.3-0.4 KW.
Ubacivanje vazduha spolja je korisna opcija, ali ne radi u svakoj situaciji, kada je recimo hladno spolja, nece da ubacuje vazduh da ne ohladi prostorije unutra.
Takodje, ima i HEPA filter koji treba da se menja, tako da moze da sluzi i kao precistac vazduha u nekim situacijama. Recimo duvanski dim brzo ocisti kad se ukljuci ta opcija.
Ima i senzor detektovanja osoba u prostoriji, pa moze da usmerava vazduh ka njima, ili da ne duva direktno u njih.
Generalno, neko iskustvo je ok, ali bih pre savetovao neku jacu klimu ukoliko ce biti primarno grejno telo, pogotovo za taj novac.
Poslednja izmena: