Niti je moje resenje a nisam ni smislio. Kada bi pogledali malo pazljivije uputstvo videli bi gde stoje. Tacno tamo gde je proizvodjac i predvideo. I moja klima je izlozena suncu od oko 12h pa dok sunce ne zadje. Hladi samo tako.Cao, interesuje me gde idu ovi filteri, nisam video da se igde pominju u opisu proizvoda, ne dobijaju se uz klimu?
Pretpostavljam da je to neko vaše ručno rešenje, to jest stavljate ih preko spoljnog otvora za svež vazduh?
Hvala i srdačan pozdrav.
Energetska efikasnost pre svega.Šta te privuklo kod te klime pa si je kupio?
Aplikacija nije u redu ocitava vise nego sto treba.Ja imam Hisense Energy Pro Plus klima je odlicna.Energetska efikasnost pre svega.
Koju aplikaciju koristite? Nikako da se povežem sa klimomAplikacija nije u redu ocitava vise nego sto treba.Ja imam Hisense Energy Pro Plus klima je odlicna.
Aplikacija ocitava vise nego sto ima u prostoru.Nema veze sa senzorom.Апликација или сензор УЈ?Ако се сећам са њим је та клима имала проблем.И још увек изгледа има.
Connectlife.Koju aplikaciju koristite? Nikako da se povežem sa klimom
Hismart Life.Nisam siguran da je samo do aplikacije.Napisaću tokom sledeće nedelje u odgovarajućoj temi još spremam materijal.Koju aplikaciju koristite? Nikako da se povežem sa klimom
Servis Gorenje....U sobi gde je klima nemam pojma koliko je, ali u sobi pored koju ista klima greje je 23 sa 6 po jednom termostatu, po drugom 26 i po trecem (ifeel upravljaca) 24. A klima je namestena na 22. Tako da razlika od 2 stepena u susednoj sobi znaci da je u sobi u kojoj je klima jos veca razlika sto se i oseti kad se udje u tu sobu.
A funkcija svezeg vazduha je gimmick, jer se filter isprlja za mesec/dva... Za beogradski vazduh su izgleda potrebni neki opasni filteri.
Ifeel je bzvz, upravljac mora da bude uperen u klimu, sto je meni tesko izvodljivo zbog druge sobe, ali cak i kada ga namestim nekad posalje signal nekad ne. Steta sto to nije uradjeno preko wifi/bluetooth... npr.
U aplikaciji fale funkcije tipa fresh air, mislim i hinano, super mod je moguc samo sa temperaturom na 32 dok na upravljacu moze i sa temperaturom na 22, itd.. bolje funkcionise sa upravljacem u raznim slucajevima.
Ne sviđa mi se sto se stanje kiseonika u vazduhu prikazuje samo kada je ukljucen fresh air i to samo na klimi.
Inace grejanje deluje dobro, mada moram da sacekam racun za ovaj mesec, a mozda i celu grejnu sezonu...
Eto dodatak na prethodno, cisto da ljudi imaju informacije.
Ako neko jos zna odakle se jos mogu kupiti filteri osim onog jednog sajta u pocetku neka kaze...
Probaj da je podesis na Al smart i pritisni i feel opciju.U sobi gde je klima nemam pojma koliko je, ali u sobi pored koju ista klima greje je 23 sa 6 po jednom termostatu, po drugom 26 i po trecem (ifeel upravljaca) 24. A klima je namestena na 22. Tako da razlika od 2 stepena u susednoj sobi znaci da je u sobi u kojoj je klima jos veca razlika sto se i oseti kad se udje u tu sobu.
A funkcija svezeg vazduha je gimmick, jer se filter isprlja za mesec/dva... Za beogradski vazduh su izgleda potrebni neki opasni filteri.
Ifeel je bzvz, upravljac mora da bude uperen u klimu, sto je meni tesko izvodljivo zbog druge sobe, ali cak i kada ga namestim nekad posalje signal nekad ne. Steta sto to nije uradjeno preko wifi/bluetooth... npr.
U aplikaciji fale funkcije tipa fresh air, mislim i hinano, super mod je moguc samo sa temperaturom na 32 dok na upravljacu moze i sa temperaturom na 22, itd.. bolje funkcionise sa upravljacem u raznim slucajevima.
Ne sviđa mi se sto se stanje kiseonika u vazduhu prikazuje samo kada je ukljucen fresh air i to samo na klimi.
Inace grejanje deluje dobro, mada moram da sacekam racun za ovaj mesec, a mozda i celu grejnu sezonu...
Eto dodatak na prethodno, cisto da ljudi imaju informacije.
Ako neko jos zna odakle se jos mogu kupiti filteri osim onog jednog sajta u pocetku neka kaze...
"Ako neko jos zna odakle se jos mogu kupiti filteri osim onog jednog sajta u pocetku neka kaze..."Probaj da je podesis na Al smart i pritisni i feel opciju.
Da li je klima trofazna? Meni je stigla sa trofaznim kablom?Meni su je danas ugradili i nista dodatno nije naplaceno zbog dodatne cevke.
2500 din demontaza stare , 9000 ugradnja nove + 3m instalacije 4500 din i 1500 din za gumene odbojnike.
Ma ne, monofazna. Način povezivanja spoljne i unutrašnje jedinice. Potrebno pet žica.Da li je klima trofazna? Meni je stigla sa trofaznim kablom?
Klima ne stize sa kablom.Meni je energy pro plus stigla bez kabla.Da li je klima trofazna? Meni je stigla sa trofaznim kablom?
Ova nije energy pro, fres master, kod mene je isto stigla sa kablom.Klima ne stize sa kablom.Meni je energy pro plus stigla bez kabla.
Jedva su je ugradili ali isplatilo se, super hladi, samo mi nije jasno zašto za fresh air kućica na klimi svetli čas žuto čas zeleno, ne radi kada je žuta? I nemam indikator kiseonika kako neko rečeOva nije energy pro, fres master, kod mene je isto stigla sa kablom.
Da li su serviseri skinuli najlon sa hepa filtera ?, ako nisu izvuci fioku i skini.Jedva su je ugradili ali isplatilo se, super hladi, samo mi nije jasno zašto za fresh air kućica na klimi svetli čas žuto čas zeleno, ne radi kada je žuta? I nemam indikator kiseonika kako neko reče
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari