pmfrulez
Slavan
- Učlanjen(a)
- 03.01.2014
- Poena
- 210
Moja oprema
- CPU & Cooler
- AMD Ryzen 5 5600X + NZXT Kraken Z63
- Matična ploča
- B550 Aorus PRO AC
- RAM
- HyperX Predator 32GB 3600MHz
- GPU
- ASUS GeForce RTX 3070Ti TUF GAMING
- Storage
- 500GB Samsung 980 PRO + 2TB Adata XPG Gammix S11 PRO
- PSU
- Corsair RM1000x
- Kućište
- JONSBO MOD3 https://prnt.sc/lumW62Pi2ad2
- Monitor
- ROG Strix XG43VQ
- Miš & tastatura
- Cooler Master Sentinel Advance II + Redragon Mitra K551
- Laptop
- ASUS ROG Strix G713QR-K4048W / 17,3" QHD / Ryzen 9 5900HX / 32GB / 1TB M2 Gen4 /RTX 3070
bes mi mater ugradicu joj grejac temperaturnog senzora spoljne jedince ima li neko idejuGreju one lepo,dok je napolju preko +3 stepena,nakon toga sledi to... Pucaju u defrost svakih 45 min i ako sunce greje u spoljasnju jedinicu. Cim je ispod 3 stepena bum DF, pa onda stenje,presipa,krcka sace u unutrasnjoj,taman kada je gas istresira a lampica na njoj od power blicka ko masina za otkucaje srca izdahne iz sebe onako muski. E kad cujes da je izdahnula,tad vaskrsava i bori se sa visokom modulacijom kao da dobije snagu,da dogreje ono sto je izgubila dok je bila u DF,taman se oporavi,smiri joj se srce, eto novog DF,pa ponovo blica i izdahuje i tako celu noc u krug. Za spavacu sobu mislim da nije. Sto se tice servisera... Jad i cemer... Npr. kada ih zoves na call centar imas opciju da se snima razgovor ( ako si kulturan ) i da se ne snima razgovor ( ako ces da im psujes ) ,nemarnost na nivou. Ne znam sta bih ti rekao,preporucio ne bih,ali sve su manje vise iste u tom cenovnom rangu.