Kod mene je stanje ovako na obe klime a u sobama je 24.5 ili 25 na termostata kada je toplije vani prebaci temperaturu za dva stepena .Jeste od 2- 5 stepeni ima oscilaciju u temepaturi jedino sa ifile precizno greje to sam testirao.I ja moram da je drzim na 27 da bi bilo 24-25 stepeni tako sve rade i konford pre ove
Klima je stvarno dobra meni su ljudi pomogli i rekli mi da drzim ifile i tad stvarno radi precizno
Dodaj jos jedno 200kw na ovu app posto laze jedno 35%Pogledajte prilog 474888
Evo moje potrosnje za decembar mesec. Klima radi onako, mislim da bi moj gree muse bolje zagrejao taj prostor. Podesena je na 27, u sobi je 23.5 (mereno na digitalnom termometru na visini od nekih 1.8m), na aplikaciji pise da je u sobi 29.
Soba ima oko 27 kvadrata, sa jednim spoljnim zidom od bloka i stiroporom od 5cm, ostali unutrasnji takodje od bloka ka negrejanim prostorijama. Odozgo je betonska ploca i tavan.
Sa Ifile ili bezKod mene je stanje ovako na obe klime a u sobama je 24.5 ili 25 na termostata kada je toplije vani prebaci temperaturu za dva stepena .
Kod mene je stanje ovako na obe klime a u sobama je 24.5 ili 25 na sobnom termostatu kada je toplije vani prebaci temperaturu za dva stepena .Jeste od 2- 5 stepeni ima oscilaciju u temepaturi jedino sa ifile precizno greje to sam testirao.I ja moram da je drzim na 27 da bi bilo 24-25 stepeni tako sve rade i konford pre ove
Klima je stvarno dobra meni su ljudi pomogli i rekli mi da drzim ifile i tad stvarno radi precizno
Bez nisam ifel nikada koristio .Sa Ifile ili bez
Verovatno ti plafon dobro drzi teperaturu pa iz tog razlogaMa ona na 23 nece ni da krene da greje mora da se stavi 25,26,27 da bi osetio topli vazduh na 23 duva
Hm, ne znam onda. Ali po tvojoj potrosnji, ispada da trosi 580w po satu, ali u sobi ti je 23.5 stepeni. Za tu temp mislim da je ok potrosnja, obzirom na vlagu i hladnocu koja je bila.Meni kad je ukljucen ifeel, trosi za 40% vise struje.
zato sto greju vece prostorije na fan 1-2 bez ifeel, i onda ispod klime ocekivana temperatura a na drugom kraju sobe hladno a racun za struju ogromanJel moguce da toliko neprecizno radi ? Kolike prostore grijete ?
Ja na energy pro plus, a trebale bi da su snagom i vanjskom jedinicom iste, drzim na 22 da mi bude 24, ventilator 4-5 mjenjam u hladnijem periodu...35 kvadrata, izolacija samo ploče i PVC stolarija
Stavi ventilator na 3 ili 4 crtice .Bez ifeel koliko lazira
Mozes samo da gledas potrosnju, cim nesto ukljucis/iskljucis preko aplikacije to ti ponistava ifeel na daljinskomPa u sutini i ne lazira mnogo, jer topao vazduh ide gore. Senzor je gore na unutrasnjoj jedinici i on cita tu vrednost.
Samo mi nije jasno, da li ce nesto aplikacija poremetiti i feel, ako je on ukljucen na daljinskom, a ja udjem u aplikaciju da vidim potrosnju ili cacnem neku funkciju (swing, hinano i slicno) 🤔
Klima masi u plusu meni ako stavim 25 bude 22-23 a ako stavim 27 bude 24-25 mnogo lazira kad nabije tu temperaturu nije prijatno kad duva sto odrzava temperaturuA sto podesena na 27c? Klima se napinje bezveze i trosi! Kad vec ne moze i 24c da postigne...
Sto se aplikacije tice tamo moze i 35c da pise
Spusti je na 23-24c i potrosnja ce biti manja... Ako masi klima za 2c onda ides na 22c da dobijes 24c
Energy Pro Plus model ima isto grejac od 160W. Razlika je navodno u tome da pored toga sto greje tacnu, omotan je i oko isparivaca na vanjskoj jedinici i u nekoj meri smanjuje ucestalog defrost-a.U principu iste samo Nordic mozda ima jaci grejac tacne od energy pro. Ja imam Nordic model ona ima 160w grejac koji se pali posle 0 stepeni. Jako dobro podnose minuse i maglovito vreme. Mane su im da moras 2-3 stepna da podesis manje temp da bi dobio zeljenu. Senzori im mase za par stepeni.
Otvarao ja. Samo na tacni dole, jedini drugi koji sam video jeste kod gree al on je gumen, kod nordic je metalan kao u rerni za pecenje.Energy Pro Plus model ima isto grejac od 160W. Razlika je navodno u tome da pored toga sto greje tacnu, omotan je i oko isparivaca na vanjskoj jedinici i u nekoj meri smanjuje ucestalog defrost-a.
Nisam video da je neko rasklapao vanjsku jedinicu, ali po hisense materijalu trebao bi grejac da bude i na delu isparivaca.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari