Srki80
Zapažen
- Učlanjen(a)
- 01.02.2022
- Poena
- 22
Dali su uspjeli majstori probiti rupu i namontirati klimu, javljaj kakvi su utisci, dali se popravio rad klima uređaja?Danas klima demontirana, ali je nisu namontirali, ne mogu probiti rupu, dolaze sutra(tako rekli) sa drugom masinom. Ja ne znam ima li veceg baksuza od mene. Sto neko rekao sa ovom klimom nikad dosadno.
U pola tri sam upalio atlantik radijator (2000w), dobro rashladjena soba bila, nastimao na 19, isto kao klima i uspjesno drzi temperaturu. na stolu 20 stepeni, radijator je nize, Do sad nemam potroseno 2kw, vidjecu sutra za 24 sata koliko smo potrosili. Ovo za sad osjetno trosi manje.
Pozdrav svima,
Da li bi neko bio voljan da u kratkim crtama pojasni uputrebu daljinskog tj upotrebu klime za sta koji mod tačno služi,jer ovo upustvo od Hisensea je tako površno.Inače je klima Silentium Pro 12.
Hvala unapred
Ono sto bi sad volio testirati, je potrosnja struje, ali ne bi uticnicu, ovde sam vidio nesto sto nije uticnica i sad ne mogu da pronadjem. Uglavnom je smart i ucitava se sve preko aplikacije,
Ako neko zna na sta mislim, molio bi pomoc nasao sam Sonoff powr2, nema ga dostupno kod mene, Da li ima jos nekakav drugi model?
Meni klima nije radila ni na vecem plusu od ovoga, prije nove godine kad sam je ugradio. Bilo je +15, ja nisam mogao zagrijati prostoriju na zadatu temperaturu(nije htjela da duva toplo). Danas je kisa, duva jak vjetar i jedva +7, a ona dere toplo, To nisam prije nikad osjetio.Sačekaj ti ponovo da uđemo u minis..
Sad me zanima ta njena potrošnja. Ako uzmem da je gore radila nepravilno, a najmanje mi je trošila na 19 zadatih. Sve ostalo je imala povećanu potrošnju, Radijator ni jedan dan nisam uspio natjerati da potroši više, radio neprekidno od petka.Ali sve to ne objašnjava potrošnju klime, koja je trošila koliko i električni radijator.
Ali ti nikad vise neces saznati koliko je ona na starom mestu trosila! Ni trenutno,ni dnevno!Sad me zanima ta njena potrošnja. Ako uzmem da je gore radila nepravilno, a najmanje mi je trošila na 19 zadatih. Sve ostalo je imala povećanu potrošnju, Radijator ni jedan dan nisam uspio natjerati da potroši više, radio neprekidno od petka.
Ako sad radi ispravno, volio bi da vidim tačno koliko je to.
Doće mi račun za januar. Ja znam koliko ja trošim, isto tako dobiću i sledeci račun. Ja ne tražim da znam tačno u sitna crevca, bitno mi da to nije na njenom maksimumu kao što je bilo u januaru.Ali ti nikad vise neces saznati koliko je ona na starom mestu trosila! Ni trenutno,ni dnevno!
Kao sto ni sad neces znati, samo gledajući u brojilo.
Vjerovatno ste upalili AI opciju, a kako je toplo onda duva samo ventilator. Probajte na daljinskom prebaciti mode na grijanje.imam problemcic, na displeju klime su samo 2 crtice a kad kliknem da promenim modove samo bude na hladjenje
Planirao sam i ja uzeti gree g-tech klimu u dr prostoriju djeluje mi ok po specifikacijama, dali mi možete reći Vaša iskustva sa tom klimom i kakva je u odnosu na hisense Energy Pro? LpKA35XR0EG model. pa zato sto moja gtech nejde ispod 400 i ugasi se
Osim što je skuplja 🙂?Skuplja 20000![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari