Thewitchermr
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 04.09.2015
- Poena
- 80
bili danas serviseri popravise klimu, kazu nije valjao nekakav motor ventilator... tuce topao vazduh ali neskida ispod kw
Koji je model klime koju ste ugradili?12k ugradnja i klima je neisravna na kraju, kolko je rok da servisiraju je poprave sta vec ili da vrate pare sta vec
a zašto bi se gasila?ma i sinoc sam probao sve sobe da pootvaram oko 85kvm a evo danas je cak radila i na 220w i nisam video da se gasila
Realno kad greje klima jako retko pada ispod 400w baš, baš retko inače kad krene sa modulacijom nakon pauze klima povuče skoro 900w a moguće i više. Ali kad se uzme prosek to izlazi dobro ispod 300w. Meni konkretno klima troši oko 10.2kv na 24h na ovim temperaturama oko 2-4 stepena , što je prosek oko 220w.KA35XR0EG model. pa zato sto moja gtech nejde ispod 400 i ugasi se
onaj osecaj hladnjikavog vazduha iz nje
Jednom otišla u defrost na par minuta...sve ostalo 5Kako vam se ponaša ovih vlažnih i kišnih dana?
Ova naša još ni jednom nije išla u defrost
A da greje, greje baš pošteno.
Kod mene još nema defrosta, sneg intezivno padaKoliko često ide u defrost evo danas pada sneg i velika je vlaga napolju.Na kojoj je brzini podešena piše da klima ima ove brzine 650 m³/h / 610 m³/h / 560 m³/h / 510 m³/h / 460 m³/h.
Vuneni džemper, vunene čarape, untrocigeri... I ne moraš da pališ klime.Ja ne znam kako je samo meni hladno na sve ispod 25Cak kad me uhvati zimoca podignem na 27 i to su temperature realne, ne 27 na klimi a u stanu 23 npr nego bas ove koje pisem.
Ja već na 22° stvarnih, ne klimihih počinjem da ključam. Pola zime provedem u majici kratkih rukava.Ja ne znam kako je samo meni hladno na sve ispod 25Cak kad me uhvati zimoca podignem na 27 i to su temperature realne, ne 27 na klimi a u stanu 23 npr nego bas ove koje pisem.
Ili ti je loša izolacija (hladan pod, plafon ili zidovi) pa se brzo ohladi soba, ili možda nisi dugo čistio filtere klime pa ne može lepo da dobaci, ali 22-23 u stanu je cilj za prijatnu zimuJa ne znam kako je samo meni hladno na sve ispod 25Cak kad me uhvati zimoca podignem na 27 i to su temperature realne, ne 27 na klimi a u stanu 23 npr nego bas ove koje pisem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari