@BokiTosa , probao sam sve opcije i sa I Feel i na maximumumu, najvise sto postigne je 22 do 23 kad je toplo vani mozda moze jos, ali meni je ovo22- 23 pretoplo, Ne vrijedi meni da zadam 30, navodim primjer sta je cudno, pa uzimam aplikaciju kao mjerilo.
Da ja nju mogu natjerati da ona duva, na izduvu dva sata, kako vi kazete vrelo, ili meni nekih 45 stepeni na izduvu, mozda bi i uspio podici temperaturu, ali problem je sto klima vidi 35, eto kacio sam primjer, screen iz aplikacije ili vidi 30, i ona nece da duva vise bar 45, nego smanji i na 30. Sa tom temperaturom na izduvu ne moze postici zadatu temperaturu u prostorije, jer ja pretpostavljam da ona ima pogresnu informaciju,
Evo sad sam stavio I Feel i ventilator na auto, unutrasnja jedva duva, osjeti se toplo unutar nje, ali jedva duva, vanjska bruji, postaje previse bucna, sva kuca bruji. Tako da mi to sa automatskim ventilatorom, otpada, trosi samo struju kako treba, a ne radi nista.
Evo sinoc sam stavio 21 na klimi preko noci, jutros dodjem, na daljincu i toplomjeru na stolu je 15. Aplikacija vidi 25.
Ako uporedim 30 na aplikaciji i ovih 25, meni se to slaze sa toplomjerima, tj tom temperaturnom razlikom. Klima vidi sobu kao toplu.
E sad kad bi se mogli ti parametri izmjenjati, ili da ja nekako dam klimi laznu informaciju da u sobi nije 25, nego 20, mislim da bi duvala kako treba.
Zbog cega se ovo desava ja ne znam, ja vjerujem da ono ovo mora i moze zagrijati.