Nisam instalirao aplikaciju jer mi trenutno nepotrebna, Nisam ni mislio da ima senzor u aplikaciji, samo nisam shvatao gdje imate razliku u temperaturi. To je vjerovatno senzor klime koji cita aplikacija ili po nekom mom znanju-neznanju temperatura na usisu koji klima dobija.
Upravo to mislim, da ona misli da ima zadatu temperaturu u sobi i zato duva mlako, tj i ledeno, Rjetko kad je nadjeram da duva toplo, kad je pojacam ali opet brzo prestane.
Nema ispod klime nista, Slobodno joj do drugog kraja sobe, gdje ima krevet i tu stavim daljinski na kojem ocitam temp sobe, ali stavim I Fell. nebitno je koje je podesavanje, isto se ponasa, na grijanju, u drugom cosku je moj termometar, i podudara se sa temp na daljinskom, na istoj visini.
Nocu tepemratura opadne u sobi za stepen dva kad nema nikoga. Neko napisa ovde, a i ja sam primjetio, da se tempratura podigne za stepen ako ima neko u sobi. Sad kad je hladnije napolju u minusu, ne moze ni to. Vanjska je bas bucna, ja osjetim brujanje u citavoj kuci, pogotovao ako stavim ventilator na auto, vanjska tutnji, a unutrasnja nista.
Danas cu da vidim kako radi aplikacija, licno sve manje sam zadovoljan ovom klimom i onim sto pruza trenutno na grijanju. Potrosnja kako vidim kod mene ide kilovat, cak i vise - po satu, sto mi nekako puno za ovaj mlak zrak koji daje.
Ne znam kako da shvatim ovaj komentar, dali stvarno ovako mislis ili ...