Za te pare si imao Fujitsu LLCE 12 koje bi radile kako treba a gotovo sigurno bi bile i jace na minusima.
Upravljanje na daljinu, ajde pojasni, sta se to toliko upravlja na daljinu? Ja podesim klimu na koliko treba da greje i to je to, ona odrzava to u pola stepena, nekad i manje. Kada je sezona hladjenja klime hlade na koliko podesim, ako odlazim na par sati ostavim ih, ako duze od toga iskljucujem.
Filteri i samociscenje, yeah right, na klimi od 54k. Pogledaj samociscenje kako je reseno na Fujitsu Nocria starom modelu, ako tako radi, extra, ako ne, to je print funkcija koja u realnosti ne postoji. Nikakav filter nece smanjiti ili ocistiti klimu, za to se radi odrzavanje barem jednom godisnje ako se samo hladi i dva puta ako se sa klimom i greje.
O alergijama mi ne pricaj, imam alergije, astmu i zivim na pumpici. Nema razlike da li sam u prostoriji sa klimom ili bez nje, grinje se razmnozava na tepisima, tkanini, zavesama. Kad sam samo tepih izbacio ja sam bio bolje. Ako imas bas problem uradi testove, mene je spasio lek Singulair, pije se duze, 6 meseci do godinu dana i od tad, a ima par godina vise ne moram da pijem Presing ili nesto slicno non stop.
Uzimaj provereno i nesto sto neko vec ima.