ica je napisao(la):Cekaj, bre. Jel moguce da samo ovaj moj HIS nece da oveklokuje, a sve ostale hoce? Meni FindMaxCore se zakuca na 252MHz!?! Jel moguce to da je do ploce(MSI KT3Ultra sa XP1600+) ili memorije(512MB na 266MHz) ili neceg treceg??????
ica je napisao(la):Znaci tek kad otkacim u Rivatuneru opciju za overklok onda ce Atitool da propradi? Jel to?
Bas tako, od te karte je i to vise nego dovoljno. To je >50% ubrzanjamacman je napisao(la):Tako je trebalo da bude , mdjtim izgleda da ima da kod mene ima jos nesto, jer se opet atitool ubulio . Max core je prosao i nasao ga je na 466 mhz , u to vreme sam i pisao ,a max mem sao 211 @#$@ :wall: , a kad mu ukljucim opciju da nadje max vrednosti i da stane onda nece to se dosad nije desilo nesto ga ova kartica "porazila" sa 9000 nisam imao takvih gluposti, mozda i obrisem rivatuner i batalicu da se zezam sa atitoolom. Na kraju bitno je da ukljucuje oc vrednostikad zezelim i da je stabilan, testirao sam i 3dmark 2003 na 450/240 dobio ravno 3338 dosta je![]()
Asus GD verovatno greska. Asus GE/TD - GE:znaci gamer Edition i ne predstavlja nista drugo nego 9550 kartu sa standardnih 128bit memorijom koja je podjednako ista kao i svaka druga 9550 128bit. TD: oznaka da ima DVI izlaz. Postoji i Asus 9550 TD koji je 128mb 64bit ili poznatiji pod 9550SE.Voodoo_NBGD je napisao(la):Da ne otvaram novi thread: sta je ovo, Asus 9550 GD ?!? Jel su se to zeznuli u cenovniku gde sam ovo video, ili je to razlicito od GE? Pise pored njega 128-bit...
Drug planira upgrade, pa merka ovo za 65 evra...
dj13 je napisao(la):SA Eagle 9550 karticama koje su sada sa jos vecim aktivnim kulerom (preko memorija - kao connect 9550 ili leadtek ti4200) postize se vrlo visok clock za memoriju. Memorija je samsung 4ns i 3 kartice koje sam probao svaka je radili na 400/300, stim da memorija pocne da brlja od 310. GPU zakucavaju na 420. pozdrav
Jeste bila greska, stigao mi je mail od te firme gde su mi rekli da je to GE...dj13 je napisao(la):Asus GD verovatno greska. Asus GE/TD - GE:znaci gamer Edition i ne predstavlja nista drugo nego 9550 kartu sa standardnih 128bit memorijom koja je podjednako ista kao i svaka druga 9550 128bit. TD: oznaka da ima DVI izlaz. Postoji i Asus 9550 TD koji je 128mb 64bit ili poznatiji pod 9550SE.
poz
Neces nesto preterano poboljsati oveklock, nego ces povecati stabilnost (neces je sprzistopuz je napisao(la):Wooho! I ja sam u igri. Moze da se klokne, itekako. Ja imam Znaci Gigabyte Radeon 9550 128Mb 128bit. Karta ima PASIVNI (?!) hladnjak na jezgru, ne memoriji nema nista. Memorija je Hynix 4ns. Clockovao sam sa AtiTool 0.0.22 i sa obicnim driverima Catalyst 4.9. Znaci nista Riva tuner, patch scripts, omega and the rest. Ova (i samo ova) verzija ati toola ima u opcijama jednu stavku ATi 9550 clock lock. Tu se lepo iskljuci zastita od O/C i to je to. Moja je stigla do 410/215 sa fabrickim hladjenjem, i 3DMark05 score mi je 1226. Mene zanima da li bih ista znacajnije poboljsao O/C sa nekim boljim hladjenjem i ako da, kojim?
kobac_ je napisao(la):Ok, svi smo lepo kloknuli kartice, a niko da kaze koliko je pametno tako drzati karticu. Hoce li prvo da se pojave artifakti u igrici, pa onda dim, ili prvo dim, pa crna slika na ekranu?btw, moj asus ide do 450/290 (35xx poena u 03, 1456 u 05).
Imam HIS 9550 256mb 128bit, fan je necujan...Vojkan je napisao(la):Koliko su bučni ventilatori na tim karticama o kojima pričate, ASUS i HIS?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari