Који Јамо? Тражи централни из исте или сличне серије а и суроунде. Суб је већ питање шта има у понуди а да је суб а не појачани бас драјвер.Šta bi bio prioritet, vufer ili centralni? Osnovni su mi Yamo.
Dobri su to zvučnici.Imam neke stare caletove zvucnike Sony SS-E55
Možda ali za mnogo više para nego što si dao za pojačalo.Kapiram da bi uz neke novije zvucnike bilo bolje
E ovo promeni, stavi ih na neke stalke da ti je visokotonac u visini ušiju kada slušaš i pomeri ih napred koliko možeš i malo zakosi prema mestu sedenja pri slušanju. Malo eksperimentiši sa pozicioniranjem i začudićeš se koliko se zvuk menja.na podu
Pošto se odlično razumeš u tematiku, a ja sam mrtvi početnik, trebao bi mi savet.slažem se sa bakarom, 2+1 kix ass.
moguće je tvoje pojačalo, čak i ako je klasično stereo, staviti u 2+1 režim.
stereo pojačala su gotovo uvek kvalitetnijeg zvuka od AVR.
postoji velika ponuda pasivnih subwoofera koji imaju high level ulaze i izlaze.
često su to veoma kvalitetni vuferi, sa dve bas membrane.
u input kanale na subu , L i R, dovedeš pojačani signal iz pojačala,
iz sabvufera, na high level outpute zakačiš stereo par zvučnika .
dakle, zvučnike ne kačiš direktno na amp, nego na izlaz iz suba.
Na taj način skretnica iz suba perfektno raspoređuje spektar na sub i zvučnike i nema potrebe da se bakćeš oko crossover podešavanja za bas.

Verovatno si mislio na aktivni sub, jer na Denon ne može da se priključi pasivni sub.😎Bas bi mogao da dodaš tako što bi kupio ozbiljan pasivni subwoofer

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari