Šta je novo?

Heroes of Newereth

Pozdrav. Ja razmisljam da uzmem HoN preko computerlanda pa me zanima sledece:

1. U kom roku stize key?
2. Kad platim tih 2600 da li imam taj key za stalno ili se placa mesecno ili kako vec?
3. Da li postoje botovi ili neki practice mod u igri, zato sto ja nisam igrao HoN. Jesam dotu i lol ali opet.

2. Nema mesecne pretplate, samo platis jednom i to je to.
3 Ima practice mode, a mozes i no stats igre da igras dok se ne naucis.

^ dopuna:
1. key na mail stize od 1 do 3 dana (ja sam dobio za 3)
3. Practice ti je samo da vidis sta ima po mapi i malo skillove heroja, najbolje da igras nonstats ,jer praksa puno znaci.

OK. Hvala. Verovatno narucujem sutra. Pa da vidim kako to izgleda. Nisam imao priliku da igram ali sam gledao replay fajlove.
Meni izgleda previse sareno. Ali deluje zabavno.

Uhodaćeš se nakon nekoliko partija, ne brini. Srećno! :)

Koji je heroj najbolji za nove igrace ili nubove?:p
Flint Beastwood mi deluje ok.

Swiftblade, ubedljivo najlakši. Samo sačekaš da ti je protivnik malo dalje od kripova, pritisneš R i to je to. Ako nekim čudom preživi, pritisneš Q i dokrajčićeš ga sigurno.:D

Kako mislis, da ceka da dobije ulti? Pa ulti sluzi da dokrajci protivnika, a ne da sa njim zapocne fight. Drugo, sta da radi dok ne dobije ulti? Kako da uzmima pare?
Ja nikako ne bih rekao da je Swift noob hero, sa njim treba da se ima iskustva. Na pocetku igre je skoro obavezno da neko bude sa njim u lane-u, neki stuner je idealna kombinacija.

Ima heroja sa kojima se lakse farma, sto znaci da ce imati lvl i itemi.
Takvi su napr.
Moon Queen
Electricina (sa svojom 3. magijom jos i manu punis sam sebi)
Armadon
.... mada sve zavisi sa kime si u lane i protiv koga. Swift izgleda lak ali ako nemas nekog stunera ili slowera onda nemozes ni kill ,a jos ako ti ovi prave denied kripova tek tada si puko.
Nauci ti lepo da last hitujes kripove sa range i melee herojima , i obavezno denied kripova, jer posebno bez ovog prvog dzaba ti i Flint i bilo sta.
Uzgred Flint je dosta tezak heroj bas zato sto ima mali dmg. pa tezak je lasthit da se odradi,tj. tesko se farma, mada treba malo prakse :D

Pa ja najvise igram league of legends. Igrao sam i dotu(ali ne toliko). Tako da last hit nije problem. Ali za deny ce mi biti neobicno. U LoL-u toga nema.,). Bice neobicno.

Pa ja najvise igram league of legends. Igrao sam i dotu(ali ne toliko). Tako da last hit nije problem. Ali za deny ce mi biti neobicno. U LoL-u toga nema.,). Bice neobicno.

Haha, pa to ti je isto ko last hit ali na svojim creep-ovima :D

@zokocx
Sa flint-om je BAS lako da se last hituje ... bar meni, prosli put sam imao 40 deny na mid-u ....

Da ali mislio sam da pored toga sto moram da uzimam last hit, moram i da pazim na moje minione. Pa onda A + levi klik. A to nisam navikao.

Kako mislis, da ceka da dobije ulti? Pa ulti sluzi da dokrajci protivnika, a ne da sa njim zapocne fight. Drugo, sta da radi dok ne dobije ulti? Kako da uzmima pare?
Ja nikako ne bih rekao da je Swift noob hero, sa njim treba da se ima iskustva. Na pocetku igre je skoro obavezno da neko bude sa njim u lane-u, neki stuner je idealna kombinacija.

Ma daj, SB je toliko noob-friendly heroj da mi je blam da ga pikam. Koliko sam samo puta video da noob sa ovim herojem own-uje bolje protivnike. Na startu kupiš samo malo regen-a da bi mogao da već posle dva last hita uzmeš čizme, koje mu uz veliki startni move speed omogućuju da bez mnogo harass-a pritrčava i last hituje. Jeste, treba mu stun ili slow partner u lejnu, ali pola heroja u igri imaju stun ili slow (ili oboje). Spin ga čini smrtonosnim na startu partiju, press-r-to-win ulti rastura u središnjici, a pasivni skilovi mu omogućavaju da ostane nezgodan i u završnici.

www.wikipedia.com/sarcasm

Imaj na umu da je čovek rekao da je nov u igri, što znači da će igrati sa noob-ovima u početku. Po mom mišljenju, retko koji noob će znati da counteruje SB-u, a i sam heroj nema skillšotove. Uzme čizme i set runa na početku, pokupi nekog supportera za laning i to je to.;)

'Bem li ga. Ja onda imam totalni drugaciji pogled na igru. Ne volim kada noobovi uzmu Swifta jer je on bitan za ishod partije.
Zbog toga sam izgleda i batalio :D.

Poslednja izmena:
'Bem li ga. Ja onda imam totalni drugaciji pogled na igru. Ne volim kada noobovi uzmu Swifta jer je on bitan za ishod partije.
Zbog toga sam izgleda i batalio :D.

Bez obzira koliko heroj bio jednostavan, dobar igrač će moći znatno bolje da ga igra nego loš. Pogledaj Pebbles-a, sasvim jednodimenzionalan heroj, uvek se isto igra, uvek sa istim itemima, pa opet ogromna razlika kada ga igra pro i kada ga igra noob.

I definitivno si pogrešio što si batalio. Sada je konačno organizovana gomila igrača iz stare Juge, svako veče igram sa punim domaćim timovima, u zadnje dve nedelje porastao mi MMR za 300, a nerviranje u igri mi se smanjilo za 90%. Za svaku partiju koji izgubim, dobijem dve.

Dobro da su se stvari promenile na bolje sto se igraca tice. Ja, sto se tice PSR-a nisam imao problema. Kada sam batalio imao sam oko 1750 PSR i MMR je bio oko 1700, ali nisam igrao za bodice, samo za dusu :). Mozda se nekada vratim, ali sada iz ove situacije tesko. Jednostavno godinama sam igrao Dotu pa sam presao na HoN... kada samo razmislim koliko je to vremena potroseno najezim se.
Pratim i dalje zbivanja sto se patch-ovanja i novih heroja tice.

Da li ste igrali ovu novu zensku Aluna? Gledao sam neke klipove, izgleda da kida.

Ma dobro, HoN je battle arena, odigraš jednu-dve partije pred spavanje, kao što ja radim, ne gubi se mnogo vremena tako. Zamisli da igraš neki MMO da ti guta mesece života kao ništa.

Što se Alune tiče, mene je ostavila sasvim ravnodušnim, a vidim po forumu da i većina ostalih misli to isto. To je int carry koji se muči da farma, skilovi su joj nepouzdani, teška je za igranje, a ne nudi nikakvu posebnu prednost nad daleko jednostanijim i jačin agi carry herojima, izuzev tog chain stun-a koji zna da napravi razliku u timskom fajtu.

Evo, danas sam dobio moj key na mail.:type:

Odradio sam tutorial i dva practice meca, da bi video spellove za heroje, last hit i deny.
Last hit i deny je mnogo zaheban ovde. Ne zato sto ne znam, vec u HoN-u su minioni nekako sitniji i vise zbijeni nego u LoL-u, koji sam igrao pre toga. Tako da mi se desava da kad hocu da udarim last hit, ja kliknem na miniona pored, slucajno naravno.:wall:
Tako da moram malo da se naviknem. Ali igra je extra.

@LudaBaba
Slazem se da su kripovi malo sitni, tj. i meni se desava isto desava da promasim lagan last hit, i to posebno kad sam nezagrejan, tj. tipa citam nesto i krenem na hon bez malo kliktanja okolo. Plus sto imam socijala Genius mis :d, za sada mrzime da dajem za neke bolje Logitech ili Razer... bas zato sto sam imao jedan dobar Razer i otisao 1. klik pa sam izgubio poverenje u tu marku a kontam da su i ostali takvi.

Sta da ti kazem, samo vezbaj i vezbaj, Practice mod ti je odlican za last hit, tu kada jedno 80% kripova u talasu budes ubijao i jedno 20%+ denie ili vise mozes da ides na non stats.
Ipak zamisli jos da te neki range heroj smara pa stalno te gadja cim prides kripu ,pa moras da planiras kretanje tj. prilazenje last hitu. Znaci igra je vrlo kompleksna.
Realno dobar farm za carrie (mada i ostale koji nisu support):
Do 5 min bar 2x kripa po minuti najmanje ,sve zavisi od situacije.
Posle 5 min do 15min bar 3x
Posle 15 min samo 4x+ kripa.
Ako ovo postignes u realnoj partiji sa nekim carrie ili nekim drugim herojom koji je dobar za farm, i sa 0 kills i do 3 smrtki neces da kasnis sa lvl i itemima (puno).

Igrao sam practice sa pyrom i flintom. Pyromancer je dobar nuker, svidja mi se iako ne volim int heroje.
A drugi put sa Flintom. Definitvno odlican heroj ali ima mali damage na startu, pa moras da budes bas dobar sto se tice last hita.
Inace gledao sam i replay DM vs MSI. Odusevili su me likovi iz DM-a sa puppet masterom i predatorom. Moram i njih da isprobam.

Al vam je žešće fejlovao taj Moraxus. Kog đavola u zadnje vreme nubovi biraju Moraxusa, nikad on nije bio heroj koji nešto posebno izuva. I moju prošlu partiju je nubara fidovala sa njim.

http://replays.heroesofnewerth.com/match_replay.php?mid=32755319

Startovao sam sa 9-1, odvalio ih, ali na žalost Myrmidon ne može da nosi partiju, pogotovo kad naš jedini str heroj gine svaka 2 minuta.

Poslednja izmena:
Kad arachna pocne da skuplja killove onda gg. Pogledacu replay posle. Zanima me kakav je myrmidon heroj.
Mada meni su sad top predator i gladijator.

Myrmidon je dobar, vrlo solidan support koji može i dosta jako da nukuje i pruži relativno pristojan DPS krajem partije. Zadnji patch mu je dosta skresao int gain i domet na najvažnijem prvom skill-u, što ga je prilično oslabilo, ali još je solidan, radi po malo od svega. Najveća mana je što je prilično mekan, čak i uz ulti. Ako uspeju da te stanuju, padaš vrlo brzo.

Svaka čast ako si savladao Gladijatora, to je trenutno jedini carry koga ja volim da igram. Težak kao smrt i zahteva mnogo farma, ali ništa ne može da zameni one lol momente kada iniciraš niotkuda ili nemogući tim fajt pretvoriš u pobedu.

Sa gladijatorom nisam bas nesto. Ali sasvim solidno. Nebitno i ako gubim opet je zanimljib za igranje. Jel se oni skinovi placaju srebrnim novcicima? Ako da, uzeo bih alternative avatar za gladija. Adventure gladijator. Stvarno je extra.
Inace, sa predatorom sam mnogo bolji. Laksi je za igranje, mozda i bolji carry od gladijatora.

Jeste, skinove plaćaš srebrnim novčićima ili zlatnima ako nemaš srebrne. Indijana Džons gladijator je jedini skin koji sam kupio, drugi me i ne interesuju. Pred jeste mnogo bolji od njega ako igraš sa lošim timom.

Невероватно како су квалитетније партије када се игра само БП и БД. Обично двојица са најмањим ММР-ом узимају супортере. Деси се да буде неко ко неће да игра лепо али то се деси 1-ом у 10 партија. Тако да сам током ових 2 дана отишао у +60 ммр и уопште нисам нервозан као пре. :)

Akcija do kraja nedelje... Nalog sada košta 10$. Udvostručen dobitak novčića u MM partijama.

Vrh Dno