Šta je novo?

Heroes of Newereth

A koji ce vam zlatno ime, taunt i ostala cash shop g***a :)

Па да унесеш мало разноликости у игру. Ја немам намеру да потрошим ни динара на ХоН али бих рецимо купио неке глупости златницима од ММ. Кад га омогуће.

Имаш код нас у ComputerLand-у за 2650дин. :)

Da li moze preko paypala da se kupi direktno od S2 ili su i to blokirali za nas iz Srbije ?
nemam pare na kartici pa ne mogu da proverim :S

Da, u pitanju je popust i traje do sutra.

PayPal ne postoji u Srbiji, tj. za kartice izdate u Srbiji, ali sam bio ubeđen da se može i bez PayPala, tj. samo karticama, pazariti. Izgleda da nije tako. :(

Da, u pitanju je popust i traje do sutra.

PayPal ne postoji u Srbiji, tj. za kartice izdate u Srbiji, ali sam bio ubeđen da se može i bez PayPala, tj. samo karticama, pazariti. Izgleda da nije tako. :(

moglo je pre, direktno sa sajta, ali su zabranili nekim zemljama(valjda), a da paypal ne radi za nase kartice, varas se :p imam paypal sa banka intesa internet karticom, ali nemam trenutno nistaa na njoj pa ne mogu da proverim da li su brokirali i taj nacin placanja.

edit: sa tom banka intesa internet karticom sam kupio sa sajta igricu kad je poceo retail..tad je moglo ;\

Poslednja izmena:
Hm, drugo je to što imaš karticu kojom možeš da plaćaš stvari po internetu. To imam i ja u vidu Visa Electron kojom sam pazario sa Amazona, uplaćivao WoW... PayPal je nešto drugo, a budući da u opciji za kreiranje PayPal naloga ne postoji odabir Srbije može se reći da PayPala nema u Srbiji.
Ako ti imaš neku drugu informaciju, podeli sa nama, molim te, da javimo i ministarki da ne mora više toliko da izigrava da se trudi. :)

I ja sam platio igru preko paypala, intesinom internet karticom ...Imas na forumu temu gde je objasnjeno kako se otvara paypal ...

Hm, drugo je to što imaš karticu kojom možeš da plaćaš stvari po internetu. To imam i ja u vidu Visa Electron kojom sam pazario sa Amazona, uplaćivao WoW... PayPal je nešto drugo, a budući da u opciji za kreiranje PayPal naloga ne postoji odabir Srbije može se reći da PayPala nema u Srbiji.
Ako ti imaš neku drugu informaciju, podeli sa nama, molim te, da javimo i ministarki da ne mora više toliko da izigrava da se trudi. :)

vidi se da ne citas bas ovaj forum cesto :p imas dosta tema o tome. pogledaj. Odabrao madjarsku u onoj list izemalja ali stavio moju adresu ovde u beogradu, i kartica je prosla, pare naravno ne mozes da primas, to neces moci ni kad dobijemo zvanicno paypal, ne moze ni hrvatska ni bosnaa a od odavno imaju paypal(mogu samo da placaju robu i usluge), sorry za offtopic

Poslednja izmena:
Видим да ће убацити заставу "Србског царства" (Serbian Empire). Алал вера оном ко је тражио то. :D

600px-Supposed_Serbian_Empire_flag.svg.png

http://forums.heroesofnewerth.com/showthread.php?t=197958

А пазите лика на другој страни тражи звездин грб. :d

Meni su najjači Turci koji histerišu zbog zastave Kurdistana. :D Al dobro, staviće jednom i zastavu Kosova.

LM, dobio sam najzad internet i odigrao sinoć prvu partiju otkada je HON prešao na narednu verziju. Šta ja znam, shop kao da malo kvari neki ozbiljni ton igre, ali sviđaju mi se stvari koje nude. Dobio sam 100 novčića na startu (valjda to svako dobija, nemam pojma) i 10 novčića za jednu MM partiju koju sam odigrao. Partija je bila solidno izbalansirana i čekao sam možda nekih minut i po da počne, sve u svemu jako fino. Dok skupim novčića, prvo ću da kupim zastavu, pa posle neki avatar.

Ako je ta jedna partija ikakav indikator, rekao bih da ćemo imati pun reproduktivni organ *****a koji su igrali EM i sada prešli na NM pošto je EM ukinut. Treba li reći, nemaju pojma da igraju, svi u mom timu su uzeli (polu)carry-je, srećom i protivnički tim je bio jednako loš. Vidim po forumu, svi kukaju na narandžaste/braon igrače koje dobiju u MM. Naš braon je bio kriminalan, prvo je uzeo NH, pa u zadnjem momentu promenio na Predatora, dao im je first blood i sve vreme kukao na mene kako igram loše i kako kradem kill-ove. :D

Još da pitam: šta se sve može birati od opcija kad se pokreće matchmaking - game mode, mapa, nešto treće?

Ae dodajte me, nick: Yebiwetar. Pa da probamo zajedno Matchmaking ,jer vec me iznerviralo skoro stalno mi zapadnu neke noobare kojima ili laguje ili apsolutno nemaju pojma nista, pa ih nafeeduju a posle moram u bazi da stojim jer neki nece conced da da jer kao mislim da ce nesto postici.

Igram vecinom support i tank heroje (zato nemam puno killova) a znam i po kojeg carrina i to samo uzimam ako nije neko drugi uzeo.

Ako je ta jedna partija ikakav indikator, rekao bih da ćemo imati pun reproduktivni organ *****a koji su igrali EM i sada prešli na NM pošto je EM ukinut. Treba li reći, nemaju pojma da igraju, svi u mom timu su uzeli (polu)carry-je, srećom i protivnički tim je bio jednako loš. Vidim po forumu, svi kukaju na narandžaste/braon igrače koje dobiju u MM. Naš braon je bio kriminalan, prvo je uzeo NH, pa u zadnjem momentu promenio na Predatora, dao im je first blood i sve vreme kukao na mene kako igram loše i kako kradem kill-ove. :D

Zato sam sam ja poceo da igram samo all random(kao nekada u doti), mnogo bolje, manje noobova, a ne svi da voze carry.

Ja samo igram BD i BP.Dok se ne predje u 1700+ nema dobrog SD-a.U AP najveci lozaci. A AR je neizbalansiran. Ako ti se padne agility i ides repick opet dobijes agility. Desi se da na jednoj strani bude 5 agility heroja. Ali i tamo ima retarda koji ne znaju da igraju sa svim herojima.

U pravu si, desi se da na random bude 5 carry-a ali veoma retko, deslilo mi se sl. sinoc. Ali od kada igram ovako manje se nerviram to je sigurno :D. Nema onoliko "napusavanja" u timu, sve u svemu najbolja varijanta do sada.

Webad, znaj da ni na 1700+ SD nije ništa bolji. Poslednja dva igrača u tim biraju carry, semi-carry heroje, ignorišući savete svojih saigrača. Najčešće se ispostavi da blage veze nemaju, kao što njihova statistika prethodno nalaže. Eh, da vidiš samo kako Rusi razmišljaju... Čudo! :) AR i AP ne igram, kao i većina.

Izbacio sam sinoć pored AP-a i SD, tako da sam odigrao po jednu BP, BD i AR. I jesu bile bolje partije, bez sumnje. Dobio sam dve od tri, ali sam prilično loše i nekoncetrisano igrao. Treću već nismo mogli da dobijemo, što zbog jednog *****a u timu, što zbog toga što naši mekani heroji nisu mogli da se odupru njihovim žilavim Predatoru i Malikenu sa velikim lifesteal-om.

Webad, znaj da ni na 1700+ SD nije ništa bolji. Poslednja dva igrača u tim biraju carry, semi-carry heroje, ignorišući savete svojih saigrača. Najčešće se ispostavi da blage veze nemaju, kao što njihova statistika prethodno nalaže. Eh, da vidiš samo kako Rusi razmišljaju... Čudo! :) AR i AP ne igram, kao i većina.

Нисам још видео да неко ко има 1700+ буде непослушан. Тај неко буде солидаран. Мислим на оне који имају 1800+ PSR а у ММ 1700+. Обично добрих играча има у АP (као пабстампер) или у BP. А како то Руси размишљају? :)

Eto, i sam kreator igre rejdžuje. NoN je takva igra, budi jake emocije, bilo u slučaju pobede ili poraza, verovatno je upravo to glavni deo njene zaraznosti. I ja se mnogo nerviram dok igram i psujem saigrače koji igraju loše. Doduše, baš nikad ne propuštam i da pohvalim igrače koji igraju dobro i timski.

Nego, hoćemo li da probamo opet da pravimo taj klan ili nećemo?

Јао каква лудница јутрос на лајв стриму. Од око 6 па до 11.
eG vs SK, три меча одиграна и на крају SK односи победу.
Али остаће у сећању масовни BuyBack и масовно спамовање обавештењима, позивима у клан и бановање/одбановање breakyCPK. Толико су далеко тролови отишли да су ови из S2 морали да реагују.После су сви добили банове.:d
Оно јутрос је било epic. :D

Vrh Dno