Voleo bih da dodate i mene jer cu prokleto izgubiti razum igrajuci sa ljudima koji nemaju veze sa vezom.
Juche sam izgubio 5 partija za redom i psr mi pao sa 1600 na 1510. Tuga.
Pyro je najjaci za K ratio. Posle staffa samo mu pravis tank build ^^
Pyro je najjaci za K ratio. Posle staffa samo mu pravis tank build ^^
Voleo bih da dodate i mene jer cu prokleto izgubiti razum igrajuci sa ljudima koji nemaju veze sa vezom.
Juche sam izgubio 5 partija za redom i psr mi pao sa 1600 na 1510. Tuga.
Maksimalno pogrešno. :whip: Staff mu dodaje bednih 100 damage na ionako prejak ulti, ako ga ne stučeš sa 900, ni tih dodatnih 100 neće napraviti neku razliku. Prvo što tebi treba je Nome's wisdom, nakon toga možeš ići na Shrout ako igraš protiv neiskusnog tima, odličan je i za napad i za beganje.
I upamti da ne kradeš kill-ove, Pyro je popularan kod noob igrača upravo zbog toga. :whip::whip::whip: Pored njega, Skaut, NH, Soul Reaper i Panda su heroji kao stvoreni za killsteal, noob-ovi obožavaju da igraju s njima. Njima dodaj Witch Slayer-a, Swiftblade i Blood Hunter-a i dobio si listu heroja koje će noob-ovi birati u 90% slučajeva. :S:
Sa staff-om je damage 1100 shto je dodatnih 150 damage-a, nije mala razlika, nadje se korisnim.
Svi gledaju na 99% ubistava nekih heroja, zbog usadjenih predrasuda, kao kill steal-ove. Ako ti bacish ceo svoj nuke na nekoga i potroshhish celu manu kako je to steal (sa pyro-om)? Uchestvovao si u peglanju isto kao i ostali.
A Scout mozhe biti izuzetno koristan ako se igra timski. Ja sam juche odigrao jednu sa njim skroz timski orijentisan, postavljao wardove po mapi, radio silence a skor mi je bio 5/2 - skroz ne nalik scout-u. Ja ga bash gotivim, vrlo je koristan ako se ne igra sebichno sa njim.
Maksimalno pogrešno. :whip: Staff mu dodaje bednih 100 damage na ionako prejak ulti, ako ga ne stučeš sa 900, ni tih dodatnih 100 neće napraviti neku razliku. Prvo što tebi treba je Nome's wisdom, nakon toga možeš ići na Shrout ako igraš protiv neiskusnog tima, odličan je i za napad i za beganje.
I upamti da ne kradeš kill-ove, Pyro je popularan kod noob igrača upravo zbog toga. :whip::whip::whip: Pored njega, Skaut, NH, Soul Reaper i Panda su heroji kao stvoreni za killsteal, noob-ovi obožavaju da igraju s njima. Njima dodaj Witch Slayer-a, Swiftblade i Blood Hunter-a i dobio si listu heroja koje će noob-ovi birati u 90% slučajeva. :S:
200dmg. I da ne zaboravimo sporedne statistike (koliko god da je skup, to su 3 odlicna itema u jednom). A tih 200dmg itekako znaci jer pyro do lvl16 (kad krene mid) stigne veoma brzo i dominira igrom. Sto se tice nubova koji ulti koriste za 100hp kill, pa sta da ti kazem, nubovi. I naravno pare za pyro nisu problem, farmas lane ko ne zdrav. Nome je uglavnom dosta beskoristan kod pyroa jer do lvl16 vec postoje ljudi sa ring of sorcery a mana reg mu je odlican. Tako da samo tank build posle staffa, i pyro moze da solo odradi 3 heroja isti lvl.
Ја сам се једном толико изнервирао да су ми се руке тресле. Једном лику сам претио да бих га задавио кад бих могаоSinoć mi se igra ogadila. nekako se pogodilo da sam ulete u partiju gde su svi bili najgori noob-ovi, a u našem timu je bio jedan Tempest koji je bio totalno retardiran. Ok čoveče, kapiram da ti je prva partija, ali valjda si bar nešto pročitao o igri, odigrao tutorial ili si bar dovoljno inteligentan da ukapiraš neke stvari kako igra odmiče. Međutim jok, ****** im je dao 16 kill-ova i celu partiju nije uradio ni jednu jedinu korisnu stvar. Što je još gore, nenavikao na toliki nivo ******izma, ja ginem nekoliko puta na početku, što je sa Soulstealer-om ogroman hendikep. Na kraju se saberem, nafarmujem potrebne iteme i ugazim ih skoro solo, ali to je stvarno bila gorka pobeda.
I posle se ljudi pitaju zašto ima toliko nerviranja i svađe u ovoj igri. Pa kad pet ljudi zavisi od toga kako igra svaki pojedinac, šta drugo i da se očekuje? Zato nam se i klan tako klima, svađe su uradile svoje, ali valjda će se strasti smiriti, stvarno je daleko prijatnije igrati sa domaćim igračima, čak i ako su loši.
Probao sam novog heroja, šta znam, deluje mi ok, ali nekako ne mogu da joj nađem funkciju. Bedni agility gain kaže da ovo nije carry, nema neki jaki damage nuke da bi bio ganker, dakle radi se o nekom neobičnom melee support heroju koji ima fin aoe stun od 2 sekunde i koristan manaburn, ali što su mu onda dali čak dva escape mehanizma? Ne znam, morao bih da vidim kako neki dobar igrač vodi ovog heroja da bih mogao da provalim kako ga treba igrati.
SotM za Palikucu? Sheepstick? Da, da... ali.. totalno sablonski. Probajte Harkon, Hellflower, Assasins Shroud. Malo starija partija ali je odnos ubistava/smrti zadovoljavajuc
http://replays.heroesofnewerth.com/match_replay.php?mid=29931467
Ахахаха, нећеш престати. Немој се заваравати. Ја сам Хероје брисао већ неколико пута. И после дан два ето их опет. То ти је као хотел Калифорнија. Једном уђеш и нема изласкаI ja spadoh sa 1.6k na 1.5k.. Kada ubodes retarde dodje ti da se ubijes. Prestacu sa igrom ako se ovo nastavi, previse *****a.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari