Šta je novo?

Heroes of Newereth

Jel' zna neko postoji li drugi nachin da se sachuva replay? Ako ce biti lakshe to je od poslednje igre koju sam odigrao, igra mi nije izbacila ono stats pa download replay, ne znam zashto a hteo bih da ga sachuvam, jer mogu nekako da ga searchujem ili neshto?

Hmm, http://beta.heroesofnewerth.com/ - Forum > Ladder, pa pretražiš svoj nalog. Kada otvoriš svoju stranicu, sa leve strane, imaćeš listu svih svojih igara. Dešavalo se to i ranije... Tako da, očekuj da će replay ubrzo biti dostupan.

Hmm, http://beta.heroesofnewerth.com/ - Forum > Ladder, pa pretražiš svoj nalog. Kada otvoriš svoju stranicu, sa leve strane, imaćeš listu svih svojih igara. Dešavalo se to i ranije... Tako da, očekuj da će replay ubrzo biti dostupan.
Hvala, nashao sam josh bolji link, mozhe da se odradi search baze podataka za replay-e samo ih josh nisu podigli na sajt.
:wave:

Novi axe kida koliko je dobar, jedan skill mu unaprede i skroz drugi heroj, moj novi omiljeni, kidam sa njim :D

Novi axe kida koliko je dobar, jedan skill mu unaprede i skroz drugi heroj, moj novi omiljeni, kidam sa njim :D

Dobar je Legionnaire, i meni je jedan od omiljenih. Samo ima jedan problem on nije veliki damage heroj pa kada ljudi izvale da ne targetuju njega vec sve oko njega postaje manje koristan.
U poslednjih par dana najvishe igram sa Accursed-om, Predatorom i War Beast-om.
Od range heroja Valkyrie mi je dobra.

Dobar je Legionnaire, i meni je jedan od omiljenih. Samo ima jedan problem on nije veliki damage heroj pa kada ljudi izvale da ne targetuju njega vec sve oko njega postaje manje koristan.

Zato Legionnaire i ima taunt, da natera ljude da napadaju njega i odvali ih spinom. Poslednja promena nije ga toliko ojačala, samo je jedan beskorisan skill zamenjen drugim koji funkcioniše kao lošija besplatna zamena za portal key.

Lego je tenk i treba ga bildovati kao tenka. Pravilno korišćenje svakog heroja je ključ za uspeh. Juče sam dobio dve vrlo teške partije zato što smo oba puta imali po noob-a. Prvi put sam bio Tempest i radio sam ono što Tempest i treba da radi, disable i push. Drugi put sam bio Corrupted Disciple i radio šta se od mene očekuje, 11 kill-ova dok se nisu predali već u 25-om minutu. Noobovi međutim igraju supporter-a kao da je ganker, gankera kao da je carry, a sa carry-jem feed-uju samo tako. :wall:

Ne bih se slozio da je beskoristan, dosta puta sam iz war fog-a istrcao, tanutovao, i ulty protivnika u 2-3s, to pre nisam mogao bez portala.

Isto tako kad krene da bezi, strcim se do njega i ulty i bam :D

Nisi pažljivo čitao, za stari sam rekao da je beskoristan, ne za novi. Novi je sasvim upotreljiv, ali opet nije OP pošto ima dosta dugu uvodnu animaciju i prekida se izvođenje ako te protivnici juke-uju i izgubiš ih iz vida. Fin skill, taman da uštediš 2150 zlata za portal key i upotrebiš ih za barbed armor recimo.

Zato Legionnaire i ima taunt, da natera ljude da napadaju njega i odvali ih spinom. Poslednja promena nije ga toliko ojačala, samo je jedan beskorisan skill zamenjen drugim koji funkcioniše kao lošija besplatna zamena za portal key.

Lego je tenk i treba ga bildovati kao tenka. Pravilno korišćenje svakog heroja je ključ za uspeh. Juče sam dobio dve vrlo teške partije zato što smo oba puta imali po noob-a. Prvi put sam bio Tempest i radio sam ono što Tempest i treba da radi, disable i push. Drugi put sam bio Corrupted Disciple i radio šta se od mene očekuje, 11 kill-ova dok se nisu predali već u 25-om minutu. Noobovi međutim igraju supporter-a kao da je ganker, gankera kao da je carry, a sa carry-jem feed-uju samo tako. :wall:

Da, al' to traje samo 3s i imash 17% shanse za okret od 175dmg. A ako imash barem jednog disable-a u timu onda je mnogo tezhe.
Nemoj da me razumesh pogreshno, ja gotivim njega mnogo, i u Doti sam igrao sa Axe-om bash dosta ali u poslednje vreme preferiram damage heroje. :)
A za noobove se slahzem, pocheo sam da filtriram search, izbegavam igre sa noobovima, osim kada imam zhelju da dignem stats.:d

Da, al' to traje samo 3s i imash 17% shanse za okret od 175dmg.

Zato se trudiš da u taunt pored heroja uhvatiš i creep wave, okret nema cooldown i kad te kripsi biju vrtiš se ko blesav. :) Posle ga samo dokrajčiš sa decapitate. Juče me u lejnu tako uhvatio jedan Lego, ja vičem na noob Jestera iz mog tima da ga ne napada, al džabe gluvom šaptati i ćoravom namigivati. :S: Dobar je Lego, samo ga treba igrati pametno, a ne glumeti Ramba kao taj mali juče koga sam triput ubio u lejnu. Na žalost, na kraju smo izgubili i prekinuo mi se niz od 7 pobeda.

Ijoj muke moje kad sa dote predjoh na ovo...sad opet iznova ucenje heroja, magija itd!!! Proday nick pa vi slobodno add ako ima nekih kvalitetnih partija!

Kakvo ucenje, kad su 90% heroja u HON-u iskopirali iz dote, a one koje su sami smislili su uglavnom neizbalansirani :d

Sve to ok buraz ali svaki pocetak je tezak...moram prvo da skontam koji je koji heroj iz dote, posle ce lakse da bude ;)

Ma, salim se, razumem te, posle 10tak partija ces povatati i heroje i iteme.

Prvi put kad sam igrao sa Wretched Hag, tek sam na kraju partije shvatio da sam igrao sa akashom :d

Zato se trudiš da u taunt pored heroja uhvatiš i creep wave, okret nema cooldown i kad te kripsi biju vrtiš se ko blesav. :) Posle ga samo dokrajčiš sa decapitate. Juče me u lejnu tako uhvatio jedan Lego, ja vičem na noob Jestera iz mog tima da ga ne napada, al džabe gluvom šaptati i ćoravom namigivati. :S: Dobar je Lego, samo ga treba igrati pametno, a ne glumeti Ramba kao taj mali juče koga sam triput ubio u lejnu. Na žalost, na kraju smo izgubili i prekinuo mi se niz od 7 pobeda.
I ja sam bio vezao jedno 5 pobeda, stigao skoro do 1600 poena i pao opet na 1550.
Retardirani ljudi.:wall:

I ja sam bio vezao jedno 5 pobeda, stigao skoro do 1600 poena i pao opet na 1550.
Retardirani ljudi.:wall:

tako sam bio spao sa ~1720 na evo sada 1520 i vec danima ne mogu da probijem preko 1550 i da zadrzim to....jednostavno je tako, dobijes tim u kome ljudi jednostavno ne zele da saradjuju i svako krivi ovog drugog za svoj fail ili dobijes tim koji kapira da je poenta u timskoj igri. koliko god neko bio dobar igrac tesko da sam moze da izvuce pobedu...a izvalio sam da stvarno ima gomila razmazene dece i da je taj broj veci iz dana u dan

E josh ja kao uzimam Glacius-a danas, dobre sam volje, necu da uzimam neki carry ili gankera da se orijentishem vishe timski a ne statistici i karabanana...

Ma najgore je kad navezes poraze. Pao sam jednom na 1.2k zbog retarda teskih. Prosto baksuz tera

Ja sam bio pao ispod 1200, šutirali su me iz noob only partija. :D Onda teškom mukom se vratim na preko 1500, ali onda mi počnu problemi sa wireless-om u stanu i PSR mi se opet skljoka na 1200. :S: Pošto nisam imao volje opet da pokušavam da ga dižem kroz noob only patije (ne dao bog nikome) glavni nalog koristim samo za klanske partije, a inače igram sa altom, morbiusGR.

Apsolutno sve zavisi od timske igre, zato je upravo ova igra istovremeno toliko zabavna i toliko frustrirajuća. Sinoćne partije su odličan primer za to, prvo krenem jednu i liniji sam kao šaman bio sa pandom. Lepo mi kaže čovek kad da budem spreman i onda krenemo flick - cannonball - malo autoattack - drugi priskače da pomogne - ja heal - prvi umire - entagle na drugog - autoattack - double kill u četvrtoj minuti. :D Posle nastavimo da ih deljemo, čestitamo jedni drugima na dobrim potezima, milina jedna, na žalost protivnici brzo predaju partiju.

I onda taman tako dobro raspoložen krećem u sledeću RP partiju gde jednom što mi je tražio Keeper-a swapujem za Arahnu. Krenemo nas dva u liniju i ja pokušavam da budem agresivan protiv Glaciusa i Blacksmith-a, uzdajući se u moj magic armor i nevidljivost mog partnera da me izvuče iz eventualne nevolje. Ispostavlja se da je moj partner totalni ***** koji igra sa isključenim zvukom i ja ginem dva puta u lejnu, gubim sav farm i ostatak partije ne mogu da uradim ništa, na kraju sam završio sa 1-7, a ***** nas je i jednom lepo kolektivno pobio time što nije ultovao na vreme, već tek kasnije kada smo izginuli i kada je pokušao da spasi svoje dupe (u čemu nije uspeo).

Suma summarum, za sada treba igrati samo sa klanom ili prijateljima. Matchmaking će vremenom ispraviti dobar deo ovog problema kada igra konačno izađe iz bete, samo se nadam da će postojati odvojeni pool za početnike niskog nivoa, ovako kako je sada gde su svi zajedno i svi počinju sa 1500 ne valja.

Pa, oduvek je bilo tako... Dok sam počinjao sa nalogom CCox, igrao sam isključivo carry, semi-carry heroje. Jednostavno, uzmeš stvar u svoje ruke i ne brineš sa kakvim tipovima igraš. ;) Kasnije, u " 1700+ " igrama možeš računati na kakav-takav teamplay. " 1800+ " igre su već drugačije jer igraš sa tipovima koji znaju šta rade. " 1900+ " igre su prava retkost. 1900+ PSR tipovi su high-tier igrači, uglavnom članovi kompetitivne zajednica.

S obzirom da sam i sam igrao HoN kompetitivno, reću ću vam da je jedini način da uznapredujete jeste da igrate CW, ako ste član tima, ili da scrim-ujete sa drugarima. Teško da ćete išta naučiti u pub. game-ovima. Možda poboljšate individualne sposobnosti zahvaljujući kojim kasnije određene " poteškoće " savladavate na nešto bezbolniji način ili slično, međutim... Jedan igrač sam nije dovoljan, nikako. Čak iako igrate fatass-carry heroja, sa ispunjenim inventarom.

Ovaj, u poslednje vreme ne igram uopšte. Tačnije, ne igram još od disband-a bivšeg tima, sa kojim sam imao značajnije uspehe. ( Dirty Minds, GR I - Finalists, GR II - Semi-Finalists, proglašen 4. timom sveta svojevremeno... ) Međutim, igrao bih se ponovo, ovog puta čisto iz zabave... Koristiću svoj stari nalog, CCox, pa ako neko bude online i voljan da se igra, let me know! :)

Poslednja izmena:
Meni je PSR uglavnom oko 1400, mada je u poslednje vreme i ispod toga.:)

Uđem pre par dana u ''noob only'' partiju, igram ja kao piromanser i odem na sredinu. Dolazi deadwood i kaže mi da idem na gornji lejn?! Rek'o neka ga, neću da se svađam sa budalom. Posle dva minuta, firstblood ( ubila ga Ofelija:D ). Gledam donji lejn, električar i swift protiv soulstealera. Do 20-og minuta su ga nafidovali do 10-0!!! Ja sam ih zamolio da ne rade to, kad ono lik mi piše 'figlino di puta':trust:. Iskuliram ja to, i nastavim da igram. Posle par minuta opet ih lik ubije i krenu mene da prozivaju ( noob, tard, fak yu bich )... E tu mi pukne film, i krenem da ih prozivam do kraja partije. Takođe sam protivnicima odavao njihovu poziciju, i usledio je rage quit.
weee.gif

Mogli bi da odigramo koju partiju mi sa Bencha, čisto radi zabave.:smoke:

Pokušavali smo u više navrata da se okupimo, al' nije išlo. Pojavljivalo se četvoro, petoro ljudi najviše. U svakom slučaju, I'm in. :)

Sve to ok buraz ali svaki pocetak je tezak...moram prvo da skontam koji je koji heroj iz dote, posle ce lakse da bude ;)

takodje imam ovakav problem :d

Prvi put kad sam igrao sa Wretched Hag, tek sam na kraju partije shvatio da sam igrao sa akashom :d

:d :d :d
ni ja nisam znao da je to qop :S:

back to topic :d
Zar axe tj legionare (jos nisam igrao sa njim u hon, ali igrao sam dotu) nije imao Berserker`s Call tj neki slican spell ?

Zar axe tj legionare (jos nisam igrao sa njim u hon, ali igrao sam dotu) nije imao Berserker`s Call tj neki slican spell ?
To ti je prvi ability koji Legionnaire ima, isti djavo sasvim kao B.Call.
Elem, ako budete peglali uskoro neshto, meni je nalog mad_skillz_ zovite ja sam za.:wave:

e ja sam sada poceo aktivnije da igram....ae ako bude neko pikanje samo postujte ovde ili posaljite pm svima kojima bi bili zainteresovani
ign fallenseraph

Sad sam odigrao prvi matchmaking, 12/3/16, 3v5 i ipak dobismo. Zato sto su dva retarda napustila na pocetku ^^. brijac mi je acc za meceve koje cemo igrati ako imate ekipu, zaklana ako se radi o nekoj *******ciji ;)

Imja li heroj ekvivalenten Nerubian Waweru...to mi je bio omiljeni u doti?!

xphreak: axe ima onu drugu magiju kojom pali masu po glavi, dok legionar ima nesto drugacije...ostale su identicne!

Stvarno bi se mogli okupiti da polivamo malo!

Stelt sa passing by dmg-om je pokupio madman, ostalih skilova nema u hon-u @proday (ima slicnih)

To ti je prvi ability koji Legionnaire ima, isti djavo sasvim kao B.Call.
Elem, ako budete peglali uskoro neshto, meni je nalog mad_skillz_ zovite ja sam za.:wave:

i ja sam za :)
nick je isti kao i na forumu...

btw sta su onda izmenili? 2nd spell?

edit:
sad sam video proday-ov post ...
aj da napravimo benchmark clan :)

Poslednja izmena:
Ima nas dosta u [SRB] klanu, posebno uvece, ima i ljudi sa bencha tamo :)

Nazad
Vrh Dno