Šta je novo?

Heroes of Newereth

Ma dosadno je postalo, nema nikoga online. Kada ne igram sa nekim kime znam -100psr, kad dodje neko od mojih +100. Ne vidjam ni srb clanove nesto cesto

Dodajte mene medju prijatelje ili u guild, nick mi je shibbypower1.

Voleo bih da dodate i mene jer cu prokleto izgubiti razum igrajuci sa ljudima koji nemaju veze sa vezom.
Juche sam izgubio 5 partija za redom i psr mi pao sa 1600 na 1510. Tuga.

Voleo bih da dodate i mene jer cu prokleto izgubiti razum igrajuci sa ljudima koji nemaju veze sa vezom.
Juche sam izgubio 5 partija za redom i psr mi pao sa 1600 na 1510. Tuga.

Sukijakija nema ovih dana da igra, a da me ubiješ ne mogu da se setim ko je još oficir da može da vas ubaci u klan. Najbolje dodajte me u prijatelje u igri, može kad sam i ofline (trenutni nick laserburn, možda ću ga promeniti kad krene igra), pa ću gledati da vas što pre ubace. Nemojte očekivati čuda međutim, u klanu imamo i dosta loših igrača. Opet, lepše igrati sa svojim noob-om nego tuđim.

Mene nešto tera dobra sreća ovih dana, svi retardirani Skauti, Nighthound-ovi i Bloodhunter-i završe u protivničkom timu, tako da mogu da ih u slast gazim.

Danas napokon malo svetla, prvo jedna sa Pyrom 10/1 i onda sa Magebane-om 3/0, ovu drugu smo dosta brzo zavrshili. I onda gle chuda, treca partija igram sa Krakenom, skroz timski, pravim support build i dobro nam krene i nash Bloodhunter 2/12 skor ima. Tuga. Vezati 3,4 dobre partije je skoro pa nemoguce.
Morbius, dodao sam te u prijatelje btw.

Pyro je najjaci za K ratio :). Posle staffa samo mu pravis tank build ^^

Jes' vala, dušu dao za frag-ovanje. :) ( Dok u DotA-i Slayer-a nisam baš smatrao " žustrim " herojem kao što je Pyromancer u HoN-u. ) Ja bih pre SotM išao na Portal Key, a onda bih razmislio da li ići na SotM, kao po običaju, ili na " Sheepstick " direktno.

Gotivnije je da napraviš restoration stone i dva puta ulty:d... Uslediće:
Dude, stop with the hax!:p
Ovih dana imam sreće, stalno igram sa normalnim likovima... Čak sam i PSR digao na 1600.
Juče sam igrao protiv Plague Ridera, neverovatno koliko je op sa onim ultijem.:zgran:
Ostavi nas sve na 1/3 healtha i onda uleti neko random i pobije nas ko zečeve.

Maksimalno pogrešno. :whip: Staff mu dodaje bednih 100 damage na ionako prejak ulti, ako ga ne stučeš sa 900, ni tih dodatnih 100 neće napraviti neku razliku. Prvo što tebi treba je Nome's wisdom, nakon toga možeš ići na Shrout ako igraš protiv neiskusnog tima, odličan je i za napad i za beganje.

I upamti da ne kradeš kill-ove, Pyro je popularan kod noob igrača upravo zbog toga. :whip::whip::whip: Pored njega, Skaut, NH, Soul Reaper i Panda su heroji kao stvoreni za killsteal, noob-ovi obožavaju da igraju s njima. Njima dodaj Witch Slayer-a, Swiftblade i Blood Hunter-a i dobio si listu heroja koje će noob-ovi birati u 90% slučajeva. :S:

LM, stigao je novi patch i naravno, novi heroj. Patch notes se sada mogu videti iz same igre i očekujem da ih nabubate napamet. :D

Najveća izmena koju novi patch donosi je da je od sada lifesteal exclusive modifier, obratite dobro pažnju na to kada kupujete iteme!

Da se potrudim da objasnim malo bolje, pošto imamo puno noob-ova. Exclusive attact modifiers je ono što u doti zovu orb effects. Samo jedan attack modifier može biti aktivan ukoliko ih imate više, što možete videti po ikonicama iznad minimape. Moguće je menjati modifier-e ručno kako bi više njih bilo bačeno na neprijatelja, ali to zahteva dosta brze ruke i nije praktično.

Trenutno u igri postoje tri item attack modifier-a:
- armor reduction (daje ga shieldbraker)
- slow (daju ga itemi koji imaju frost u imenu)
- lifesteal (daju ga whispering helm, symbol of rage, itd.)

Pored toga postaje i tri hero ability-ja koji su attack modifier-i:
- Slither ima toxicity
- Accursed ima seer
- Magmus ima volcanic touch

Ono što je potrebno da upamtite je da je više od jednog modifier-a teško bacanje para. Ako se odlučite da idete na lifesteal, ne kupujte shieldbraker ili frostwolf scull, umesto toga uzmite recimo savage mace. Ukoliko uzmete nekog od heroja koji ima modifier, ne kupujte item-e sa modifier-ima.

Postoji jedan lifesteal item koji je izuzetak, a to je Abisal scull. Njegov lifesteal radi kao aura, tako ne samo da stakuje sa drugim modifier-ima, već i sa drugim lifesteal item-ima. Upamtite međutim da Abisal scull daje lifesteal isključivo melee herojima, ranije je animacija pogrešno pokazivala da i ranged heroji dobijaju HP, nisam siguran da li je još uvek tako.

Poslednja izmena:
Maksimalno pogrešno. :whip: Staff mu dodaje bednih 100 damage na ionako prejak ulti, ako ga ne stučeš sa 900, ni tih dodatnih 100 neće napraviti neku razliku. Prvo što tebi treba je Nome's wisdom, nakon toga možeš ići na Shrout ako igraš protiv neiskusnog tima, odličan je i za napad i za beganje.

I upamti da ne kradeš kill-ove, Pyro je popularan kod noob igrača upravo zbog toga. :whip::whip::whip: Pored njega, Skaut, NH, Soul Reaper i Panda su heroji kao stvoreni za killsteal, noob-ovi obožavaju da igraju s njima. Njima dodaj Witch Slayer-a, Swiftblade i Blood Hunter-a i dobio si listu heroja koje će noob-ovi birati u 90% slučajeva. :S:

Sa staff-om je damage 1100 shto je dodatnih 150 damage-a, nije mala razlika, nadje se korisnim.
Svi gledaju na 99% ubistava nekih heroja, zbog usadjenih predrasuda, kao kill steal-ove. Ako ti bacish ceo svoj nuke na nekoga i potroshhish celu manu kako je to steal (sa pyro-om)? Uchestvovao si u peglanju isto kao i ostali.
A Scout mozhe biti izuzetno koristan ako se igra timski. Ja sam juche odigrao jednu sa njim skroz timski orijentisan, postavljao wardove po mapi, radio silence a skor mi je bio 5/2 - skroz ne nalik scout-u. Ja ga bash gotivim, vrlo je koristan ako se ne igra sebichno sa njim.
Igrao je lik u ekipi sa mnom sa Phade-om, dobio na sd draftu. Skroz gotivna zhenska, kao neka verzija phantom lancer-a, ima dobre magije.

Poslednja izmena:
Sa staff-om je damage 1100 shto je dodatnih 150 damage-a, nije mala razlika, nadje se korisnim.

Za item koji košta tolike pare, razlika je sićušna. Sheepstick bi bio daleko vredniji, doduše više i košta. Da bi ultijem ostvario 1100 damage moraš biti bar 15 nivo, heroji tada imaju toliko HP-a da taj ulti nije toliko razoran kao na početku.

Svi gledaju na 99% ubistava nekih heroja, zbog usadjenih predrasuda, kao kill steal-ove. Ako ti bacish ceo svoj nuke na nekoga i potroshhish celu manu kako je to steal (sa pyro-om)? Uchestvovao si u peglanju isto kao i ostali.

To je ok, problem je u gomili ljudi koji će odvaliti ultijem protivnika koji sasvim očigledno ne može da izbegne smrt. Sinoć baš sa Arahnom krenem jednog da hvatam u web, bacim i spiderling, spustim ga na petinu zdravlja, kad uleće Pyro i bum! Da mi je bio negde blizu da ga zgrabim i tresnem o zid! Ajde da ga je i on malo DPS-ovao i dobio kill, nije bitno, ali bre mamlaze nemoj da traćiš skill na nekog ko je očigledno mrtav, poserem ti se na tvoju statistiku.

A Scout mozhe biti izuzetno koristan ako se igra timski. Ja sam juche odigrao jednu sa njim skroz timski orijentisan, postavljao wardove po mapi, radio silence a skor mi je bio 5/2 - skroz ne nalik scout-u. Ja ga bash gotivim, vrlo je koristan ako se ne igra sebichno sa njim.

Ne kažem da Scout ne može biti koristan, biraju njega i na turnirima, radi se o sasvim korisnom heroju. Problem je u tome što je on pravi magnet za retarde.

200dmg. I da ne zaboravimo sporedne statistike (koliko god da je skup, to su 3 odlicna itema u jednom). A tih 200dmg itekako znaci jer pyro do lvl16 (kad krene mid) stigne veoma brzo i dominira igrom. Sto se tice nubova koji ulti koriste za 100hp kill, pa sta da ti kazem, nubovi. I naravno pare za pyro nisu problem, farmas lane ko ne zdrav. Nome je uglavnom dosta beskoristan kod pyroa jer do lvl16 vec postoje ljudi sa ring of sorcery a mana reg mu je odlican. Tako da samo tank build posle staffa, i pyro moze da solo odradi 3 heroja isti lvl.

Baš tako, SotM je pristojno rešenje za Pyromancer-a, koji umesto dva Talisman of Exile odluči za Glowstone, tj. na " brzi " SotM. Recimo, u nešto ozbiljnijim igrama, Pyromancera nećete videti na middle lane-u, već u paru sa Magmus-om, Hammerstorm-om, Pebbles-om, itd. Takođe, uobičajeni build je Marchers / Ghost Marchers, dva Talisman of Exile, Homecoming Stone i Portal Key. Praktično, to je sve što mu je potrebno da odigra svoju ulogu kako dolikuje. Dalje, baš kao što je morbius govorio, Pyromancer, kao i Witch Slayer, prevashodno koristi svoje spell-ove kako bi što brže spustio protivničkog heroja na što manje HP-a. Dakle, " all out " on target. Često se dešava da frag pokupi baš carry heroj tima, što i jeste težnja, je l'? :) Još nešto, po mom mišljenju, " tank build " na Pyromancer-u je sasvim nepotreban. Uostalom, teško da ćete imati dovoljno zlata za takav poduhvat. Dovoljno je imati Void Talisman / Barbed Armor ili čak Shrunken Head, ako baš hoćete da onesposobite / naudite protivničke heroje.

200dmg. I da ne zaboravimo sporedne statistike (koliko god da je skup, to su 3 odlicna itema u jednom). A tih 200dmg itekako znaci jer pyro do lvl16 (kad krene mid) stigne veoma brzo i dominira igrom. Sto se tice nubova koji ulti koriste za 100hp kill, pa sta da ti kazem, nubovi. I naravno pare za pyro nisu problem, farmas lane ko ne zdrav. Nome je uglavnom dosta beskoristan kod pyroa jer do lvl16 vec postoje ljudi sa ring of sorcery a mana reg mu je odlican. Tako da samo tank build posle staffa, i pyro moze da solo odradi 3 heroja isti lvl.

Ok, poštujem tvoje mišljenje, ali ja lično ne bih tako. Pyro je čista ofanziva i kao takvog ga treba koristiti. Nome je fin i jeftin survivability item za njega, naračito ako nema bottle, uzmeš prvo major totem umesto bracelet-a, zatim ring of teacher za dodatni oklop i mana regen. Posle ide portal key ako igraš protiv dobrog tima ili shrout ako igraš protiv lošeg. Tako bih ja, zaobilazeći tank i dps iteme. Naravno, bohemoth hart je extra na njemu, ali to je već veliki luxury.

Ja ne znam dal' sam jedno Pyro-u napravio ishta posle Staff-a za tenkovanje. Iskren da budem, nije mi ni trebalo, imam Phase, Town Portal etc. A iovako kada uletim u borbu brzo se zavrshi tako da shta znam.
Phade je skroz ok heroj, opet mi je bio u timu, prva magija je mnogo korisna, magic damage i skida manu. Divota. :D

Postujem ja i vasa misljenja, ali ja uglavnom igram public partije gde sam moram da izvlacim ceo tim, tankere koji glume da su carry, retardirani itemovi etc. Te moram uglavnom sam sve da radim. I za to mi je najbolji tank build na pyro-u. Pokusacu da nadjem partiju 2 v 2, u kojoj da nisam isao tank, pukao bih samo tako ^^. 6k zlata za behe je ako ti tim dopusti da nafarmas, nekih 5-6min, ali oni moraju da drze dobar defence. Ali posle toga, smanjen cooldown vodi veoma znacajnu ulogu :)
@madskillz, fayde su sve magije mnogo korisne xD. Previse bolestan heroj iako su je koliko vidim jos vise nerfovali od test klienta xD

Poslednja izmena:
Imam jedan predlog sto se tice prijava za klan. Idite na clans.heroesofnewerth.com, ulogujte se, pronadjite SRB klan i prijavite se za clanstvo. Opcija bi trebalo da se zove nesto tipa: "Clan Application" ili tako nesto. Ja cu posecivati tu stranicu svakog dana po nekoliko puta i prihvatati sve prijave. :)

Sinoć mi se igra ogadila. nekako se pogodilo da sam ulete u partiju gde su svi bili najgori noob-ovi, a u našem timu je bio jedan Tempest koji je bio totalno retardiran. Ok čoveče, kapiram da ti je prva partija, ali valjda si bar nešto pročitao o igri, odigrao tutorial ili si bar dovoljno inteligentan da ukapiraš neke stvari kako igra odmiče. Međutim jok, ****** im je dao 16 kill-ova i celu partiju nije uradio ni jednu jedinu korisnu stvar. Što je još gore, nenavikao na toliki nivo ******izma, ja ginem nekoliko puta na početku, što je sa Soulstealer-om ogroman hendikep. Na kraju se saberem, nafarmujem potrebne iteme i ugazim ih skoro solo, ali to je stvarno bila gorka pobeda.

I posle se ljudi pitaju zašto ima toliko nerviranja i svađe u ovoj igri. Pa kad pet ljudi zavisi od toga kako igra svaki pojedinac, šta drugo i da se očekuje? Zato nam se i klan tako klima, svađe su uradile svoje, ali valjda će se strasti smiriti, stvarno je daleko prijatnije igrati sa domaćim igračima, čak i ako su loši.

Probao sam novog heroja, šta znam, deluje mi ok, ali nekako ne mogu da joj nađem funkciju. Bedni agility gain kaže da ovo nije carry, nema neki jaki damage nuke da bi bio ganker, dakle radi se o nekom neobičnom melee support heroju koji ima fin aoe stun od 2 sekunde i koristan manaburn, ali što su mu onda dali čak dva escape mehanizma? Ne znam, morao bih da vidim kako neki dobar igrač vodi ovog heroja da bih mogao da provalim kako ga treba igrati.

Sinoć mi se igra ogadila. nekako se pogodilo da sam ulete u partiju gde su svi bili najgori noob-ovi, a u našem timu je bio jedan Tempest koji je bio totalno retardiran. Ok čoveče, kapiram da ti je prva partija, ali valjda si bar nešto pročitao o igri, odigrao tutorial ili si bar dovoljno inteligentan da ukapiraš neke stvari kako igra odmiče. Međutim jok, ****** im je dao 16 kill-ova i celu partiju nije uradio ni jednu jedinu korisnu stvar. Što je još gore, nenavikao na toliki nivo ******izma, ja ginem nekoliko puta na početku, što je sa Soulstealer-om ogroman hendikep. Na kraju se saberem, nafarmujem potrebne iteme i ugazim ih skoro solo, ali to je stvarno bila gorka pobeda.

I posle se ljudi pitaju zašto ima toliko nerviranja i svađe u ovoj igri. Pa kad pet ljudi zavisi od toga kako igra svaki pojedinac, šta drugo i da se očekuje? Zato nam se i klan tako klima, svađe su uradile svoje, ali valjda će se strasti smiriti, stvarno je daleko prijatnije igrati sa domaćim igračima, čak i ako su loši.

Probao sam novog heroja, šta znam, deluje mi ok, ali nekako ne mogu da joj nađem funkciju. Bedni agility gain kaže da ovo nije carry, nema neki jaki damage nuke da bi bio ganker, dakle radi se o nekom neobičnom melee support heroju koji ima fin aoe stun od 2 sekunde i koristan manaburn, ali što su mu onda dali čak dva escape mehanizma? Ne znam, morao bih da vidim kako neki dobar igrač vodi ovog heroja da bih mogao da provalim kako ga treba igrati.
Ја сам се једном толико изнервирао да су ми се руке тресле. Једном лику сам претио да бих га задавио кад бих могао :D. Сад играм много опуштеније. Ипак је ово бета и сва статистика ће бити ускоро обрисана. Кад сконтам да се нервирам превише само изађем :)

SotM za Palikucu? Sheepstick? Da, da... ali.. totalno sablonski. Probajte Harkon, Hellflower, Assasins Shroud. Malo starija partija ali je odnos ubistava/smrti zadovoljavajuc :)
http://replays.heroesofnewerth.com/match_replay.php?mid=29931467

Kako to misliš, šablonski? Još jednom ću reći, Pyromancer će teško biti u mogućnosti da sebi priušti takav " luksuz " koje ti navodiš, makar u ozbiljnijim partijama. Zato treba pribeći najosnovnijim potrebama. U njegovom slučaju, dovoljno HP-a, kako ga ne bi gužvali kao parče papira, dovoljno Mana-e, kako bi višestruko " pržio " u kontinuitetu... Portal Key za " in 'n' out " akcije. Sve preko toga je luksuz. ;) Ponavljam, ozbiljnije partije.

Mada, u 1300+ PSR partijama možeš raditi šta ti je volja. Pa čak i glupirati se, tipa... SotM, Restoration Stone, Bloodstone i Codex na Predatoru i opet predstavljati golemu pretnju protivničkom timu. :)

Baj d vej, napravih nov nalog - Otto_ , kako ne bih imao problema sa PSR-om. See ya in!

I ja spadoh sa 1.6k na 1.5k.. Kada ubodes retarde dodje ti da se ubijes. Prestacu sa igrom ako se ovo nastavi, previse *****a.

Često ćeš u 1600+ PSR, pa čak i 1700+ PSR, partijama nailaziti na protivnike sa kojima se možeš poigravati. Uopšte me ne čudi da si ih ispekao! :) Inače, slažem se da je zanimljivo probati drugačiji pristup heroju... Just for the fun of it, I'd say? :)

I ja spadoh sa 1.6k na 1.5k.. Kada ubodes retarde dodje ti da se ubijes. Prestacu sa igrom ako se ovo nastavi, previse *****a.
Ахахаха, нећеш престати. Немој се заваравати. Ја сам Хероје брисао већ неколико пута. И после дан два ето их опет. То ти је као хотел Калифорнија. Једном уђеш и нема изласка :)
@SMAK
Ако није више забавно онда нема смисла.

Poslednja izmena:
Ma kad sam requiem prestao, mogu i ovo :). Ne vidim poentu vise igre, kad je 90% populacije retardirano.

ne moze ni ovo ni dota solo da se igra, iskljucivo sa poznatim likovima i nema nerviranja

Vrh Dno