Šta je novo?

Heroes of Newereth

Pa videcemo dali ce naplacivati ili nece ali igra je ok, sto se tice pozivnica jos uvek ih imam pa zainteresovani javite se!

All HoN testers free to talk about HoN
All participants in the HoN beta test now have express permission from S2 Games to communicate and discuss Heroes of Newerth publicly. This includes forum discussions and talking to friends and family. Our embargo on media relating to HoN (videos, screenshots) is still in full effect and we'd kindly ask our testers not to disclose any game related media to those not actively in the Heroes of Newerh Beta.
lol :d

Igra je ušla u preorder fazu, košta 30 dolara. Ko je sada uzme može da rezerviše sadašnje ime za sebe i dobija neke zezalice kao što je taunt. Možeš da provociraš protivničkog igrača, pa ako uspeš da ga ubiješ igra će svima izbaciti vizuelnu i audio poruku "Humiliation", ali ako on ubje tebe poruka će biti "Smackdown".

bas sam juceo dobio mail za preorder....samo sam se nasmejao,30$ za jadnu kopiju dote i to u preorderu,ovako ce biti ~40-50$ + o mesecnoj pretplati jos ni reci,ali videcemo...
ukradena ideja i sve iz nje,bednih 40 heroja,zestoko ubagovani neki spellovi....jedina prednost je grafika,ali to sve moze u vodu pored ostalih stvari.
priznajem da igram samo hon vec par meseci nakon 5god igranja dote,ali sve sabrano nije vredno casha

*e i da,pathfinding je ocajan

Poslednja izmena:
Da pathfinding bas zeza, ali realno kasnije ce biti bolje ...stavice oni vise heroja i sve to ispeglati, ali ako nebude zainteresovanih nece puno raditi.
Ja mislim da 30$ jednokratno je fer.

bas sam juceo dobio mail za preorder....samo sam se nasmejao,30$ za jadnu kopiju dote i to u preorderu,ovako ce biti ~40-50$ + o mesecnoj pretplati jos ni reci,ali videcemo...
ukradena ideja i sve iz nje,bednih 40 heroja,zestoko ubagovani neki spellovi....jedina prednost je grafika,ali to sve moze u vodu pored ostalih stvari.
priznajem da igram samo hon vec par meseci nakon 5god igranja dote,ali sve sabrano nije vredno casha

*e i da,pathfinding je ocajan

Praktično svakih desetak dana se portuje po jedan novi heroj, relativno brzo će sustići dotu. U pitanju je remake igre, samo sa novim endžinom i bez limitacija koje dota ima pošto je mod za drugu igru (koja takođe košta). Tako HoN neće imati maphack i osam godina staru grafiku, a dobija druge korisne stvari zauzvrat, pre svega zaštitu od leaver-a koji upropaste pola partija dote. Mislim da je tih nekih 18 evra jednokratno sasvim pristojna cena, iako ovakav tip igara mi i ne leži posebno. Ako ništa drugo, bar ih treba nagraditi što prave igre za sve operativne sisteme.

Poslednja izmena:
Da imam te pare - dao bih im, bez razmisljanja :)

pa mozda bih i razmislio da im dam 30$ da imaju barem deo kreativnosti koju ima IceFrog

Bacite i meni neki Invite.
d u l e @ m o j s a j t . c o . u k

pa mozda bih i razmislio da im dam 30$ da imaju barem deo kreativnosti koju ima IceFrog

Probaj Savage 2, njihovu drugu igru rađenu u istom endžinu, pa vidi šta je kreativnost.

Tih malih 30 dolara će da bude lep filter protiv dece i raznih ******a, mada mi je stvarno žao i dobrih igrača bez para koje će da odstrani. Iskreno se nadam da će filter ukloniti i deo zagriženih dota smorova koji po ceo dan na HoN forumu kukaju na sitne razlike između HoN i DotA. Valjda će ostati da igraju dotu, to je najgora zajednica koju je ijedna igra ikada imala, samo znaju da napičkavaju sve redom.

Probaj Savage 2, njihovu drugu igru rađenu u istom endžinu, pa vidi šta je kreativnost.

Tih malih 30 dolara će da bude lep filter protiv dece i raznih ******a, mada mi je stvarno žao i dobrih igrača bez para koje će da odstrani. Iskreno se nadam da će filter ukloniti i deo zagriženih dota smorova koji po ceo dan na HoN forumu kukaju na sitne razlike između HoN i DotA. Valjda će ostati da igraju dotu, to je najgora zajednica koju je ijedna igra ikada imala, samo znaju da napičkavaju sve redom.

igrao....ali nema to nikakve veze sa hon
u ovom slucaju sve su dobili na tacni,dozvolu icefroga da kopiraju dotu,znaci samo treba da trpaju heroje i iteme iz dote u igru i oni ni to ne umeju da urade,ali valjda ce to srediti...

Boze, da li zaista kukas zato sto imena i izgled heroja i itema nisu POTPUNO identicni???
To je nesto najgluplje sto sam procitao do sada na celom benchu, za ove 4+ godine... :\

Poslednja izmena:
HAhaha 30$ .....
Pa malo vise sam platio ceo original warcraft
A ovo je kopija jedne warcraft mape .....

u ovom slucaju sve su dobili na tacni,dozvolu icefroga da kopiraju dotu,znaci samo treba da trpaju heroje i iteme iz dote u igru i oni ni to ne umeju da urade
u svakom drugom slucaju, ovo sto si napisao - nema smisla.

znaci nema smisla sto je pudge do pre 3 nedelje prekidao ulti tako sto bi castovao rot ili je totalno besmisleno sto venomancer i dalje svaki drugi put nema cd na ultiju? ja nesto ni ne vidim da peglaju bagove,iako je beta...30 bagovitih heroja....a vec traze 30$ za originalnost u bagovanju
znaci sve ovo kazem sa realne strane,jer picim ovo vec par meseci,i jednostavno je igra neuverljiva kao i razvojni tim koji ce traziti min 40$ za ovo kada se pojavi

Mislim da ono (free) BETA sasvim lepo objasnjava to.
Uostalom cela poenta ovog beta testiranja i jeste da se otklone takvi bagovi.

znaci nema smisla sto je pudge do pre 3 nedelje prekidao ulti tako sto bi castovao rot ili je totalno besmisleno sto venomancer i dalje svaki drugi put nema cd na ultiju? ja nesto ni ne vidim da peglaju bagove,iako je beta...30 bagovitih heroja....a vec traze 30$ za originalnost u bagovanju
znaci sve ovo kazem sa realne strane,jer picim ovo vec par meseci,i jednostavno je igra neuverljiva kao i razvojni tim koji ce traziti min 40$ za ovo kada se pojavi

Stvarno mislis da su glupi da izdaju tako bagovitu igru kao sto je sada beta :zgran:... pa zato se zove beta. A u finalnoj verziji ako im se provuce neki bug nije strasno, mnogo vece firme su pravile vece gluposti (EA), jedino da se trude oko balansa sto i sad rade. Dosta heroja posebno oni novi su nerfovai.

pa jesu, nije da se ne trude, ali kako da se uzdam u razvojni tim i damn im 30$ kada ne mogu da srede i izbalansiraju 30ak heroja svo ovo vreme a imaju dotu za uzor (stavljaju i iste statse kao iz dote pa im ni to ne ide od ruke, samo im jos treba strelica da im pokaze gde grese) i jos ce navodno da ubace svoje heroje i ne mogu onda da zamislim koliko ce im tek vremena biti potrebno da izbalansiraju taj buckurish,..... a bice heroja navodno 3x vishe.
kao razvojni tim koji bi trebalo da se pozabavi balansom oni se busaju u grudi i navode grafiku kao adut, yey :wall:
dopadaju mi se one fore sa opcijama za rmk, reconnect, full statsi i sl manje bitne stvari, ali to nije srz igre

i btw, mail koji me je zasmejao :

" The time is now, show your support of S2 Games and pre-purchase HoN for just $30 today. By purchasing your full account today you’ll receive the following:

· Reserve your Beta Nickname and Account

· Ability to Taunt in Game

· Special In-Game Icon

· Unique Chat Name Color

· Beta Invites for your friends

What are you waiting for, you know you love the game, so buy today "

podseca me na one reklame sa tv shopa :D

S2 je mali nezavisni studio, nemaju oni distributera koji bi ih finansirao dok rade igru, tako da su morali što pre da je ponude za preorder i to je po meni ok. Momci stvarno vredno rade, zakrpe stižu bukvalno svaki drugi dan, ponekad danju, ponekad i noću. Imaće tu još mnogo posla, ali igra je od samog početka beta testiranja vrlo igriva, velikih bagova skoro da i nema. Ja ću preorderovati čim se S2 definitivno izjasni o zumu kamere, jednostavno neću da igram sa zumom iz dote.

Нова тура бета кључева је почела. На њиховој фејсбук страници имате све информације.

Kako se moze dobiti beta kljuc za igru?

Jel moze neko da mi posalje pozivnicu?

Ostavi mi e-mail adresu na PM i dobićeš. :)

Moze li neko meni da posalje beta key :D moram ovo da probam, ovisnik sam dote, a ovo mi izgleda savremeno a isto..
[email protected] ty

Ajd ako bude bilo neka i meni neko posalje jedan key dimke.yu et gmail.com

Nabavio key :D ne saljite..

Meni moze ko ima da poslaje posto facebook nemam i ne zelim...

Nazad
Vrh Dno