lol :dAll HoN testers free to talk about HoN
All participants in the HoN beta test now have express permission from S2 Games to communicate and discuss Heroes of Newerth publicly. This includes forum discussions and talking to friends and family. Our embargo on media relating to HoN (videos, screenshots) is still in full effect and we'd kindly ask our testers not to disclose any game related media to those not actively in the Heroes of Newerh Beta.
bas sam juceo dobio mail za preorder....samo sam se nasmejao,30$ za jadnu kopiju dote i to u preorderu,ovako ce biti ~40-50$ + o mesecnoj pretplati jos ni reci,ali videcemo...
ukradena ideja i sve iz nje,bednih 40 heroja,zestoko ubagovani neki spellovi....jedina prednost je grafika,ali to sve moze u vodu pored ostalih stvari.
priznajem da igram samo hon vec par meseci nakon 5god igranja dote,ali sve sabrano nije vredno casha
*e i da,pathfinding je ocajan
pa mozda bih i razmislio da im dam 30$ da imaju barem deo kreativnosti koju ima IceFrog
Probaj Savage 2, njihovu drugu igru rađenu u istom endžinu, pa vidi šta je kreativnost.
Tih malih 30 dolara će da bude lep filter protiv dece i raznih ******a, mada mi je stvarno žao i dobrih igrača bez para koje će da odstrani. Iskreno se nadam da će filter ukloniti i deo zagriženih dota smorova koji po ceo dan na HoN forumu kukaju na sitne razlike između HoN i DotA. Valjda će ostati da igraju dotu, to je najgora zajednica koju je ijedna igra ikada imala, samo znaju da napičkavaju sve redom.
Boze, da li zaista kukas zato sto imena i izgled heroja i itema nisu POTPUNO identicni???
To je nesto najgluplje sto sam procitao do sada na celom benchu, za ove 4+ godine... :\
u svakom drugom slucaju, ovo sto si napisao - nema smisla.u ovom slucaju sve su dobili na tacni,dozvolu icefroga da kopiraju dotu,znaci samo treba da trpaju heroje i iteme iz dote u igru i oni ni to ne umeju da urade
znaci nema smisla sto je pudge do pre 3 nedelje prekidao ulti tako sto bi castovao rot ili je totalno besmisleno sto venomancer i dalje svaki drugi put nema cd na ultiju? ja nesto ni ne vidim da peglaju bagove,iako je beta...30 bagovitih heroja....a vec traze 30$ za originalnost u bagovanju
znaci sve ovo kazem sa realne strane,jer picim ovo vec par meseci,i jednostavno je igra neuverljiva kao i razvojni tim koji ce traziti min 40$ za ovo kada se pojavi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari