Šta je novo?

Heroes of Newereth

Hvala kolega...

pozz svima,nov sam na forumu. Upravo sam gledao neke trailere od HoNa i mogu vam reci da ne mogu da prestanem da mislim na igru! Velili sam zavisnik od dote :) pa bih vas molio ako neko ima da mi posalje beta key. Unapred zahvalan zavisnik... [email protected]

ja imam jos dve pozivnice, pa prva dvojica koja mi se jave dobijaju! poz do nove ture!

p.s. saljite poruku na private.

Mene su žestoko razočarali sa odbijanjem da malo odzumiraju kameru, do skora je moglo tako da se igra, ali od zanjeg patch-a više ne. Žalili smo se, protestvovali, ni da čuju, tako je kažu u doti, tako mora. Kako da ne, mrzelo ih da lepo odrade fog of war, lakše im bilo da nabiju kameru pola metra iznad glave heroja kao u doti, dota preletači srećni, svet se i dalje okreće.

Jes kamera preblizu, to mi bas smeta..
Inace kidaju me svi zivi xD nikako da se naviknem na nov look

Gde kamera preblizu, meni na 22" na 1680x1050 sasvim ok isto kao u Dota tj. tamo mi je razvuceno posto Wardza ne podrzava 16:10.

meni kamera ne predstavlja nikakav problem. dotu sam prestao da igram pre nekih 2-3 meseca pa sam mozda zaboravio kako je bilo tamo a mrzi me da sad skidam wc3 i patcheve da bih proverio. mislim, ako vec ima minimap, ne treba da smo u stanju da vidimo 1000 aoe oko heroja.
bolja koordinacija sa timom/wardovima/minimapom i to je to. ne znam u cemu je problem :p

Ne znam i meni se cini da je kamera malo preblizu a igram u 2048x1152 al dobro i u doti je tako pa sam nekako navikao... malo mi je presareno al i na to cu se navici vremenom... nego daj da napravimo neki kanal tamo ili na gareni pa da se povatamo pa opikamo jedan 5v5 uvece tamo oko 10-11 mozemo i preko x fire-a...

inace fog of war ovde je totalno beskorisno sra*e. cesto se desi da se nalazis na uzvisenju,u sred bela dana ne vidis prst pred okom,ali zato ovi drugi te vide odozdo kristalno jasno,tako da ti kada njih vidis je uglavnom kasno....i nikako to da srede

meni kamera ne predstavlja nikakav problem. dotu sam prestao da igram pre nekih 2-3 meseca pa sam mozda zaboravio kako je bilo tamo a mrzi me da sad skidam wc3 i patcheve da bih proverio. mislim, ako vec ima minimap, ne treba da smo u stanju da vidimo 1000 aoe oko heroja.
bolja koordinacija sa timom/wardovima/minimapom i to je to. ne znam u cemu je problem :p

Deafult zoom u ovoj igri je 1650, verovatno nisi ni probao da pomoću konzole sasvim malo odzumiraš, već na 2000 igra je daleko udobnija za igranje, razlika kao da elegantno voziš mercedes i da voziš onaj klovnovski bicikl sa jednim točkom i stalno mašeš rukama kako ne bi pao.

Mala, ali vrlo glasna grupa dota elitista je non-stop vrištala da se nipošto kamera ne odzumira, lakše im ovako za genkovanje, veći modeli igrača i vide te delić sekunde kasnije. Da mogu, oni bi nabili zoom toliko da svaki heroj zauzima pola ekrana.

Moze i meni key, pod uslovom da neko zna da li ce raditi na mojoj masini uopste, ako mislite da nece, onda bolje nekom drugom key, poz.

do sledece ture kljuceva, ja sam off! poz do sledeceg javljanja!

jel ima neko neki key/invite? ako nie frka nek pusti na: [email protected] fala unapred ;)

Ukoliko ste na fejsu, i fan ste HON-a, imate tamo besplatne kljuceve. Pozurite misim da traje mozda jos par sati. Pozdrav

A little be of action, mm? Hoće li se iko igrati večeras? :)

Moze neko da mi posalje invite, bio bih mu zahvalan. Pa da se malo peglamo :D. Instalirao sam samo cekam da nekako dodjem do kljuca.
Unapred hvala
Kontakt na pm.

Ja sam već sada online. Hajde, nađimo se na kanalu... Benchmark! :)

Имам још две позивнице. Ко 'оће нек' се јави на ПМ и да мејл.

Poslednja izmena:
Hvala za invite, znaci benchmark soba, stizem :p.

edit: kako se ulazi u kanal? Imam ovde sa leve strane join chanel i ukucam ali me nigde ne ubacuje. da li kao u doti treba da kucam /join ...?

Poslednja izmena:
2 pozivnice.
Ko oce-->privatna poruka :D

Poslednja izmena:
Jel bi mogao i meni jedan kljuc? Probao bih ovo. :)

Ostavi mi svoju e-mail adresu na PM i poslaću ti pozivnicu.

Edit - Još dve pozivnice imam!
Edit - Otišle su sve.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno