Šta je novo?

Heroes Of Might & Magic VI

Ma bice i ovde expansion-a, to je sigurno hehe

Naga samuraji :lupko:

Datum izlaska:

US - 21st June
Europe - 23rd June
UK - 24th June

Sve gore i gore ....svi samo odlazu ....

Zasto mi je obrisana poruka? Rekao sam da je izlazak igre pomeren za 8. septembar a ne za jun kako je trebalo do sad.

Zasto mi je obrisana poruka? Rekao sam da je izlazak igre pomeren za 8. septembar a ne za jun kako je trebalo do sad.

Ma poludeo forum zbog radova, i ja sam ostavio dve poruke obe pojedene...

Uf, samo pomeraju datum izlaska, jel se rekli zasto ili ... ?

"1. Why delay the game?

All our play-tests show the game has a huge potential, but needs extra-time to correct a few flaws.
So there had been discussions between the Heroes production team at Ubisoft and the development team at Black Hole and we all agreed we want H6 to be great and to be the “flagship” for all that’s to come in the Might & Magic brand.
We felt it was better to be transparent with you and announce the delay as soon as it was confirmed. "

Beta pocinje 28. juna, i mogu da je igraju samo oni koji pre-orderuju HOMM VI. Evo trailer-a za betu:

http://www.youtube.com/v/cIslQbAZlDw

a cena je puna u preorderu, neka hvala....

So there had been discussions between the Heroes production team at Ubisoft and the development team at Black Hole and we all agreed we want H6 to be great and to be the “flagship” for all that’s to come in the Might & Magic brand.

Ovaj deo mi se dopada. Voleo bih da vidim neki novi Might and Magic ali onako izvorni. Heroje su prilično precizno odradili, ako bi tako uradili i M&M bilo bi super. Samo da ne bude pogled sa ramena našeg nabudženog junaka koji seje smrt pred sobom pogledom i uz pomoć jednog jedinog dugmeta...

"1. Why delay the game?

All our play-tests show the game has a huge potential, but needs extra-time to correct a few flaws.
We felt it was better to be transparent with you and announce the delay as soon as it was confirmed. "

Beta pocinje 28. juna, i mogu da je igraju samo oni koji pre-orderuju HOMM VI. Evo trailer-a za betu:

http://www.youtube.com/v/cIslQbAZlDw

Mnogo lepo izgleda trailer, izgleda da je nece za#$##%$ti.

Poslednja izmena:
Kazu i da ce AI turn da bude brzi nego u proslom delu sto mi se svidja. ***, kad se setim u petici, ne daj boze da igras mapu sa vise od 2-3 igraca i da se oduzi partija malo, cekao sam ladno po minut-dva da se zavrsi potez ....

Mnogo lepo izgleda trailer, izgleda da je nece za#$##%$ti.

Znaci da sumiramo:
-Odradili su reskin jedinica i nekima dali tupave nazive ("Maniac" - najjaca jedinica demona)
-Odradili su reskin interfejsa (to je jos i ok)
-Ukinuli su pogled unutar dvorca! (na kojim li su drogama bili kad su ovo odlucili)
-Izbacili su "par rasa"
-Izbacili su sve dodatne resurse sem kristala

Sta su tacno "unapredili", brze poteze AI? Pretrgli se.

Petica je taman bila korak napred i onda ponovo krecemo nizbrdo. Kako su krenuli zavrsice u podzemlju jer nece biti dosta da padnu na zemlju...

-Ukinuli su pogled unutar dvorca! (na kojim li su drogama bili kad su ovo odlucili)

Slazem se za ovo. Bas ce biti glupo sto su ubacili town screen cija je velicina fiksirana (WTF?!?) sto znaci, sto veca rezolucija, to je town screen manji.

"- The town screen is actually a town window. It is designed to remain the same size whatever your screen resolution is, even if you use a 16:9 monitor.
- The town visuals will be animated and are what could be described as "2.5D".
- Each town has its own musical theme (as usual).
- The town visuals change when you build stuff (although in the current design, not all buildings appear).
- Building and recruiting is done through the window interface, rather than clicking on the buildings directly."

Poslednja izmena:
Slazem se za ovo. Bas ce biti glupo sto su ubacili town screen cija je velicina fiksirana (WTF?!?) sto znaci, sto veca rezolucija, to je town screen manji.

Bio sam siguran da sam negde procitao da je fiksirani town window bio vezan za neke od ranih buildova koje smo mogli da vidimo na proslogodisnjim screenshotovima, no evo sada prakticno potvrdjuju da ce ostati i u finalnoj verziji. Jako glup potez...

Pa oni nisu normalni, samo 3 resursa ,pa to je bila najveca čar celog HoMM serijala, kako inteligentno rasporediti resurse na građevine, uz procenu okoline zamka za dodatne resurse, se sa ciljom da se izvuce što više jedinica 1. nedelje.
Majko božija i ova igra se pokonzolašila (prim. prev. zaglupila).
Sto sam iz treilera video kao ubacice više RPG elemenata u heroje, tj. vidi se neki skill tree, inventar isti kontam i statistike/skill-ovi isti.
Pa šta samo zbog bržeg AI turna igra je (kao= bolja ?!?

Nadam se da će neki HoMM 3 side project uroditi plodom, ili možda neko uradi nešto sa peticom, koja mi je naj samo da onaj AI ne smara.

Meni je petica baš bila dobra. Šetica izgleda zanimljivo, jedva čekam da je probam.

Skidam Betu, javljam utiske.

Uh Heroji 6, valjda ce biti interesantni kao drugi i treci deo. Kad se setim kao omladinac sam igrao neke turnire iz Heroja 2 :D A nedavno sam nekim omladincima objasnio kako se igraju heroji 3, dao sam im da mi odaberu zamak koji hoce i opet sam ih izuo,nije da se hvalim ali ipak je to OLD SCOOL ;D

@vladat1

Ti ili se igras ili nemas vremena od neceg drugog ??? Nalozio nas pa zapalio hehe

E nije, mada ruku na srce igrao sam malo COH. U svakom slučaju isprobao je drugar. Kaže da može da se igra samo 16 kruga. To me je smorilo i odogovorilo do instalacije. Rezime ko želi da isproba može da je skine sa iptorrents a pod nazivom Might and Magic:Heroes VI BETA-NoGRp

2exlf7k.jpg

vyph76.jpg

Ovog ima i na crnim mačkama

Poslednja izmena:
Ovo slike su stare, interfejs u beti izgleda drugacije, tj. drugciji je raspored malo. Ili ako ovi nisu "skinuli" noviju verziju.

Igra buguje sa novim grafickima ili novim driverima.

Kaže da može da se igra samo 16 kruga. To me je smorilo i odogovorilo do instalacije.

Nigde na njihovom forumu nisam mogao da nadjem tu informaciju. A i malo bi glupo bilo kada bi stvarno moglo samo 16 poteza da se odigra u Beti... Bolje ti instaliraj :D

Ako je skinuo neko, neka mi se javi. jer ima problem sa logovanjem

Nazad
Vrh Dno