Patch v1.4 for Heroes V is now available. This patch includes and replaces all previous versions and so can be installed on any version of Heroes V.
Nije to do drajvera i narodne verzije, već je Heroes V v1.0 bio jako bagovit. Pre ekspanzije su došla četiri peča koja su igru dobro ispeglala, samo što si ih ti propustioKakav MX, čovek ima 7300GT. Inače "narodna" verzija se pokazala kao prilično bagovita. Možda sad ja nekome lupam, ali... Instalirao sam je u igraonici na 6 računara. Samo je na 2 radila normalno, dok je na ostalim pucala, blokirala i ostale zezancije. Uzmem od ortaka disk, ponaša se slično (ne isto, proradila je još jedna mašina). E onda uzmem redom da instaliram po više puta (ona zeza, ja obrišem pa ponovo)... i proradile sve. Kada je došao expansion, sve se već dovelo u red, pa nemam više nikakvih problema.
Napomena: driveri su bili najnoviji, Direcx 9c updateovan, tada april ili jun čini mi se....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari