Šta je novo?

Heroes Of Might & Magic V

U onoj misiji kad sa Godricom i Izabelom branis Dunmor od crvenog treba da negde u okolini zamka nadjes neki "nesto of Tears" i doneses ga u grad pa da grad i vojska postanu naj naj. Zna li neko gde je to?
Inace ne zalecite se na crvenog ja naleteo tamo dole desno na neku kapiju odrali me zivog u 5 poteza.

Treba da nadjes 3 obeliska koja ce ti otkriti puzzle map. Sva 3 su na povrsini, 1 je desno od tvog zamka blizu reke, 2. je blizu puta na sredini mape a treci je u donjem levom uglu.

Tek sam na 5toj misiji prve kampanje ali su mi je i dalje trojka najmanje 3x bolja. Pogotovo grad ljudi (griffin eternal) je odvratan. Kad se samo setim trojke, meni je lichno graika tamo lepsha nego ovde, gradovi pogotovo. I spolja se gotovo gra uopste ne menja kako ga gradite.

ma to su uspomene, uzmi sad da je igras bacices peglu :vomit:

gx-x je napisao(la):
ma to su uspomene, uzmi sad da je igras bacices peglu :vomit:
Evo ja zavrsavam Dark Elf kampanju a trojka mi i dalje stoji na kompu i nemam nameru da je skidam. Poslednji put sam je upalio pre mesec-2 i jedino razocarenje mi je bilo sto mi je glupo da ponovo krecem kampanju po milioniti put (Iako je prica odskace od cetvorke i petica za klasu), da sad izbace neku novu kampanjicu sigurno bih je igrao. Ja licno mislim da u ovakvom igrama nije sve u grafici Disciples iako graficki superioran meni je bio strasno dosadan i zamoran, isto vazi i za Age of Wonders (govorim u odnosu na trojku). 2d animacije i slicice u trojci su za one koji vole igru i dalje bar "podnosljive" :D
Meni se novi heroji svidjaju, zavrsicu kampanju, s nestrpljenjem cekati expanzije... ali nisu doneli nista novo osim stvarno super izgleda. Samo mi jos uvek nije jasno izbacivanje 2 zamka i gomile jedinica i artifakta, nadam se da ce to dopuniti expanzijama.

@White Dragon
ma pusti bre gx-x -a, uzeo zver od grafike, pa mu sad trulo da igra 2d igre :p

p.s.
HOMM III rules u okviru TBS ;)

nisam ja mislio da je trojka losa kao koncept prica+ izvodjenje, vec graficki losa (za 2006)

A da su u peticu ubacili "nesto novo" opet bi ih napljuvali kao i za cetvorku. Recept im je dobar, graficki modovana trojka i udri. I sestica treba da bude takva, to je provereno dobar recept.MAda manji battlefield i krupniji likovi uopste ne bi bili losi (discipless je zakon sto se toga tice, sta ima da setam jedinice koji ocin :D )

Recept im je dobar, graficki modovana trojka i udri.
Tacno, tako treba da bude, ali mi nije jasno cemu ovako sareni i neozbiljni modeli jedinica:trust: , moras priznati da to dosta iritira.

iskerno - ne smeta mi ! ni ne gledam to majke mi, kamera mi je udaljena do maksimuma u borbi, iskljucena ona glupa cinematic kamera...nem pojma, meni ok.

White_Dragon je napisao(la):
Tacno, tako treba da bude, ali mi nije jasno cemu ovako sareni i neozbiljni modeli jedinica:trust: , moras priznati da to dosta iritira.
vidi se da si okoreli i "pravi" RPG-ash, kome nije bitna graficka nota igre vec nesto drugo.... ;)
da kukamo dok "ne zazimi" :p

@ Toxic Lol, evo necu vise da kukam, ali znas na sta mislim, s jedne strane ozbiljna zastarela grafika a sa druge napredna i sarena :p

hm...NIKADA, ali NIKADA se ni na jednim herojima nisam zadrzavao na kampanjama. Smara.

Ovo lepo izgleda. Nisam prostudirao jos (tesko da ce na mojoj masini da radi, ali sljaka par metara dalje, na burazerovoj :S: ), ali ima vremena.

Smorio sam se sto nema najveceg smekera Sandro-a, sto nema map editora i sto nema je*ene opcije za uspavljivanje heroja.

Ipak.....za trideset tri duzine bolje od 4ke, a sa trojikom je poredjenje tesko...

no...vise detalja kad malo vise prostudiram igru

ZeeGerman je napisao(la):
Smorio sam se sto nema najveceg smekera Sandro-a, sto nema map editora i sto nema je*ene opcije za uspavljivanje heroja.

Hahahaha....ali, sad videh, tu je jos veci smeker Vladimir! Odlicno!!!! :banana:

Evo i ja sam dobio igru po drugi put (nepitajte sta je bilo prvi put) i ubacim ja tako disk da je instaliram, lupim standradno next, next, kad ono međutim. Kako krene instalacija dobijam error da instalacija nemože da nađe neki manual. (Isto to mi se dešavalo pre par nedelja kada sam igru skinuo sa neta, i mislio sam da je nešto do te instalacije koju sam skinuo, pa sam je obrisao) Odem ja tako do burazera ubacim disk i instaliram igru bez problema. Drug koji mi je dao disk takođe je igra a ja nemogu.
POMAGAJTE

E ne mogu da odradim petu misiju kad treba da zauzmem jedan grad za 1 dan i istovremeno da oslobodim Izabelu? U cemu je fora? Ako zauzmem onaj grad na severu (nesto na D..) deo misije za Izabelu mi propadne jer ne stignem na vreme da je oslobodim i obrnuto! Probao sam na vise nacina i nikako mi ne ide...

Shobe je napisao(la):
E ne mogu da odradim petu misiju kad treba da zauzmem jedan grad za 1 dan i istovremeno da oslobodim Izabelu? U cemu je fora? Ako zauzmem onaj grad na severu (nesto na D..) deo misije za Izabelu mi propadne jer ne stignem na vreme da je oslobodim i obrnuto! Probao sam na vise nacina i nikako mi ne ide...

Imas nedelju dana za to.
Krenes odmah na grad, oslobodis ga u jednom potezu, a u sledecem oslobodis Izabelu.
A onda ti predstoji dugotrajan i mukotrpan posao da napravis dovoljno resursa i vojske da bi odradio ostatak.

Poslednja izmena:
BokiPK je napisao(la):
Imas nedelju dana za to.
Krenes odmah na grad, oslobodis ga u jednom potezu, a u sledecem oslobodis Izabelu.
A onda ti predstoji dugotrajan i mukotrpan posao da napravis dovoljno resursa i vojske da bi odradio ostatak.
Kako da osvojim grad u jednom potezu??! Za to mi treba najamanje tri dana/poteza, a preostalo vreme nije dovoljno da oslobodim Izabelu.Jel' postoji neki blizi grad od onog na severu, sto je odmah otkriven na mapi?

_/Neo\_ je napisao(la):
Evo i ja sam dobio igru po drugi put (nepitajte sta je bilo prvi put) i ubacim ja tako disk da je instaliram, lupim standradno next, next, kad ono međutim. Kako krene instalacija dobijam error da instalacija nemože da nađe neki manual. (Isto to mi se dešavalo pre par nedelja kada sam igru skinuo sa neta, i mislio sam da je nešto do te instalacije koju sam skinuo, pa sam je obrisao) Odem ja tako do burazera ubacim disk i instaliram igru bez problema. Drug koji mi je dao disk takođe je igra a ja nemogu.
POMAGAJTE
Ljudi pomagajte da li ima neke veze Nforce ploča i VIA jer na NF neće a na VIA ploči oće instalacija!!???

Poslednja izmena:
Ljudovi... moze mali info od nekoga ko je igrao / presao....

Samo mi recite sledece: Da li Sandro-a definitno nema i ima li gde Gelu-a u igri?

To su mi 2 omiljena heroja....

Shobe je napisao(la):
Kako da osvojim grad u jednom potezu??! Za to mi treba najamanje tri dana/poteza, a preostalo vreme nije dovoljno da oslobodim Izabelu.Jel' postoji neki blizi grad od onog na severu, sto je odmah otkriven na mapi?

odmah iznad zamka ti je izabela na 14:00 casova :D

Agr3ssor je napisao(la):
odmah iznad zamka ti je izabela na 14:00 casova :D

Thx, probacu. Ja sam je uvek nalazio na dalekom jugoistoku, tacnije onaj lik sto jase azdaju mi se uvek tamo pojavljivao...

White_Dragon je napisao(la):
Nema ni gelu-a gubi mu se trag posle kampanje trojke :)
poveo je svoje sharp-shooter-e u vecna lovista :D
kakva je to vojska bila sa sharp-shooter-ima, niko nije mogao da im primiri :zgran:

Jaoj.... Sharpshooteri... najbolja stvar!!! Tu su negde dodushe i oni Enchanteri ili kako vec beshe....ma... 2D rula!

_/Neo\_ je napisao(la):
POMAGAJTE

Niko nije nalateo na ovakav problem?

@Neo
jel ti vidis prirodu tvog problema.... PM ;)

Neo: razgovori o pirateriji su zabranjeni ovde!!!

Inace mene jako smara sto ili nema ili ja nisam nasao da u toku borbe radim load game; moram cekam da se zavrsi pa tek onda; mada ja radim alt i f4!!!

Evo preformulisaću pitanje.

_/Neo\_ je napisao(la):
Evo i ja sam dobio igru po drugi put (nepitajte sta je bilo prvi put) i ubacim ja tako disk da je instaliram, lupim standradno next, next, kad ono međutim. Kako krene instalacija dobijam error da instalacija nemože da nađe neki manual.
POMAGAJTE

BTW igru sam kupio u lokalnoj radnji koja se bavi prodajom originalnih igara.:crash:

Nazad
Vrh Dno