A kako bi onda igrao PC RPG-ove kojih si tako veliki fan?
Probaj da skapiras poentu konzole.
Smarajuce two button igre, koje se prelaze za 4 sata?... :d
ja bi jednu stvar za sve, a jeftinu....
nisi probao linux na PS3 pa tako pričaš. većina odavde jeste i ... Toliko o tome. Da je iole upotrebljiv koristili bi ga.
Gejmeru, idi gledaj u sunce ili tako nesto..
Mrak je napolju. :d
Nisam mislio na pravo sunce, vec ono jedino za koje znas, iz WoW-a (e vidis ovo je prava prozivka, a to sto ti radis je nesto drugo)
hakovanje ps trojke ima smisla po meni itekako, manje zbog igara, a više zbog linuxa koji su slepci zabranili. meni je to vrh. ja komp ionako koristim za igre, ofis i net. sta ce mi onda komp kad na ps3 to bi mogao sve da radim savrseno... nego soni nece da dozvoli, smradovi jedni
Smarajuce two button igre, koje se prelaze za 4 sata?... :d
Ako ih je tužio. I treba i ima osnova. A što se tiče Sonyja, ne brinite, nisu oni baš iznenadjeni ovom odlukom i verovatno će ih ovo koštati manje nego da dozvole dalje gradjenje pirata.
ako je meni sony prodao masinu koju je reklamira sa "it only does everything" i da cu moci da koristim linux, i onda mi to ukine, naravano da treba da popije tuzbu.
pa ne moze mene sony da uslovljava ili cu linux ili cu psn. ako mi je prodao masinu koja treba da radi sve, ako je taj linux ubacen kao opcija koju konkurencija nema, ako sam ja kao kupac prevagnuo na stranu sony-ja upravo zbog toga, sta mene sad zanima sto se oni plase za svoj profit pa mi ukidaju to sto su mi prodali.
Sony nije dužan da ti isporuči pristup PlayStation Networku ukoliko se nalaziš na teritoriji gde PSN nije omogućen. Ipak, zbog interesa (čitaj: profit) čak iako ne postojimo za PS3, mi možemo tamo pristupiti. PSN nije isto što i online igranje i to treba razlikovati. Ljudi iz npr. Bugarske nemaju PSN, ali mogu kreirati PSN account i igrati online.
Sony nije duzan da ti "isporuci" PSN.
Duzan je samo da ti omoguci da koristis hardware za ono sto je reklamirano.
Nemoj pogresno da me shvatis, ni meni se ovo ne svidja, kao sto mi se nije svidjalo ni cripple-ovanje harda kod xboxa, ili ukidanje online-a za xbox igre, ali cini mi se da Sony-ju u ovom slucaju niko ne moze nista.
@driver: Koliko znam, još uvek se nalazim na teritoriji republike Srbije a razgovor ovog tipa po KZu naše zemlji još uvek ne spada u krivična dela.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari