Jedino sto njega boli uvo da razmislja o tome sta bi moglo da se desi ako SONY provali taj firmware (kao sto sigurno hoce), on se samo bavi time da ispadne mocni haker i da "vrati ljudima ono sto im pripada, bla, bla"...
Vidi se da o mnogim stvarima ne razmislja bas zato sto ne koristi PS3 i ne igra igre na njemu, vec se samo bavi feature listama i nekim kao nasim pravima.
kako može soni da te provali ako se nikad ne konektuješ na net? ne može i jare i pare, ili besplatni underground, ili lova na sunce
Odusevljava me koliko je ljudi spremno (ne mislim samo sa ovog foruma vec generalno pricam) da zrtvuje online igranje, zarad igranja svake osrednje igre koja izadje.. Po meni je multiplayer neprocenjiv, jer igras sa zivim protivnikom/icima, svaki put imas drugacije iskustvo.. al dobro, nismo svi isti..
hahaha, pa kad bi to tako uradili mogli bi da ih tuze korisnici samo tako... ne postoji tako nesto, sve sto sme je da odbije da radi.Sad mi pade na pamet, ako im se cefne, mozda mogu da ubace neku proveru u same igre, i kada pokrenes igru, cvrc, nesto ti pobrka sistem, ugasi se funkcija hard diska, ili nesto slicno.. zasto bi moralo samo preko interneta.
hm... multiplayer na konzoli? zašto mi to smrdi? ono ja imam konzolu, nisam protivnik nikako, ali zaista, zaista na konzoli ništa takmičarski, ozbiljno, hardcore, ne može da se igra. . . .
Sad mi pade na pamet, ako im se cefne, mozda mogu da ubace neku proveru u same igre, i kada pokrenes igru, cvrc, nesto ti pobrka sistem, ugasi se funkcija hard diska, ili nesto slicno.. zasto bi moralo samo preko interneta.
Ajd dacu ti pola sata da probas da shvatis kakvu si glupost lupio..![]()
lolodakle nichete bre :d
Izgleda lekici iz sobe gore zaista pocnu cudno da deluju na ljude.... :d :d
ovo ne kapiram
to je poprilično neizvodljivo jer ako ćeš da igraš piratsku igru istu ćeš da downloaduješ i snimiš na hdd, a ne da kupiš od sonija pa da ti oni upakuju c4 unutra
multiplayer na konzoli? zašto mi to smrdi? ono ja imam konzolu, nisam protivnik nikako, ali zaista, zaista na konzoli ništa takmičarski, ozbiljno, hardcore, ne može da se igra
Ako je tebi "sve" FPS onda sjajno :d
kao i svi ostali koji ovde zalaze.![]()
sta ce mi onda komp kad na ps3 to bi mogao sve da radim savrseno...
Na web mozes sa ugradjenim browserom, a iz kog razloga bi radio office zadatke na konzoli za igranje molim te..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari