Šta je novo?

"Hello hypervisor, I'm geohot"

A kao i sve ostale "sumnjive" radnje, hakovanje i piratovanje se rade na svoju odgovornost. Ja stvarno ne vidim zašto bi on trebao biti svestan posledica. Ako ti se ne sviđa ono što se može dogoditi sa tvojom konzolom ukoliko probaš da zavrneš Sony onda nemoj to ni da radiš.

Jedino sto njega boli uvo da razmislja o tome sta bi moglo da se desi ako SONY provali taj firmware (kao sto sigurno hoce), on se samo bavi time da ispadne mocni haker i da "vrati ljudima ono sto im pripada, bla, bla"...

Vidi se da o mnogim stvarima ne razmislja bas zato sto ne koristi PS3 i ne igra igre na njemu, vec se samo bavi feature listama i nekim kao nasim pravima.

kako može soni da te provali ako se nikad ne konektuješ na net? ne može i jare i pare, ili besplatni underground, ili lova na sunce

kako može soni da te provali ako se nikad ne konektuješ na net? ne može i jare i pare, ili besplatni underground, ili lova na sunce

Sad mi pade na pamet, ako im se cefne, mozda mogu da ubace neku proveru u same igre, i kada pokrenes igru, cvrc, nesto ti pobrka sistem, ugasi se funkcija hard diska, ili nesto slicno.. zasto bi moralo samo preko interneta.

Odusevljava me koliko je ljudi spremno (ne mislim samo sa ovog foruma vec generalno pricam) da zrtvuje online igranje, zarad igranja svake osrednje igre koja izadje.. Po meni je multiplayer neprocenjiv, jer igras sa zivim protivnikom/icima, svaki put imas drugacije iskustvo.. al dobro, nismo svi isti..

hm... multiplayer na konzoli? zašto mi to smrdi? ono ja imam konzolu, nisam protivnik nikako, ali zaista, zaista na konzoli ništa takmičarski, ozbiljno, hardcore, ne može da se igra. . . .

Sad mi pade na pamet, ako im se cefne, mozda mogu da ubace neku proveru u same igre, i kada pokrenes igru, cvrc, nesto ti pobrka sistem, ugasi se funkcija hard diska, ili nesto slicno.. zasto bi moralo samo preko interneta.
hahaha, pa kad bi to tako uradili mogli bi da ih tuze korisnici samo tako... ne postoji tako nesto, sve sto sme je da odbije da radi.

hm... multiplayer na konzoli? zašto mi to smrdi? ono ja imam konzolu, nisam protivnik nikako, ali zaista, zaista na konzoli ništa takmičarski, ozbiljno, hardcore, ne može da se igra. . . .

Ajd dacu ti pola sata da probas da shvatis kakvu si glupost lupio.. ;)

to je poprilično neizvodljivo jer ako ćeš da igraš piratsku igru istu ćeš da downloaduješ i snimiš na hdd, a ne da kupiš od sonija pa da ti oni upakuju c4 unutra

lol :D odakle nichete bre :d

Izgleda lekici iz sobe gore zaista pocnu cudno da deluju na ljude.... :d :d

to je poprilično neizvodljivo jer ako ćeš da igraš piratsku igru istu ćeš da downloaduješ i snimiš na hdd, a ne da kupiš od sonija pa da ti oni upakuju c4 unutra

Meni je Sony poslao Heavy Rain sa eksplozivom unutra, na sreću sanjao sam to dan pre te nisam ni otvorio igru, posle kad sam hteo da ih tužim onda su mi došli čudni ljudi u crnom i rekli da odmah odbacim optužbe, pretili su smrću. Šta ću, konzolni život jeste težak, smrt vreba sa svih strana...

Ovo je bio sarkazam za one koji nisu provalili (nadam se da takvih nema, mada šta sve čujem, ne bih se začudio).

Poslednja izmena:
Ozbiljno je mislio :D Nekom logikom je dosao do toga da piratske igre ne dolaze od proizvodjaca, vec da ih pirati i programiraju i sve :d

Posted via Mobile Device

multiplayer na konzoli? zašto mi to smrdi? ono ja imam konzolu, nisam protivnik nikako, ali zaista, zaista na konzoli ništa takmičarski, ozbiljno, hardcore, ne može da se igra

Ako je tebi "sve" FPS onda sjajno :d

Uzmi stavi 256mb RAMa na neki hardcore besan računar, instaliraj Linux pa savršeno radi nešto na tome. Pride, nemoj da instaliraš drajver za grafičku, čisto da bude zabavnije.

Na web mozes sa ugradjenim browserom, a iz kog razloga bi radio office zadatke na konzoli za igranje molim te..

Na web mozes sa ugradjenim browserom, a iz kog razloga bi radio office zadatke na konzoli za igranje molim te..

iz razloga što oću da nemam kompjuter, samo konzolu... jednostavniji život

edit: ja bi tako voleo, al to neće da može nikad

neću dve stvari, jednu za jedno, drugu za drugo... kad i ova prva može da radi ovo drugo...

A kako bi onda igrao PC RPG-ove kojih si tako veliki fan?

Vrh Dno