e sad lepo otidi kod nekog sa doticnom serijom, stavi drajver i probaj. Ja probo odavno i to ne radi. Ovaj test je odradjen na 8.2 drajverima koje smo skinuli. Dok sam dosao kuci eto ti 8.3 skino sam ih i koristim ih. Evo sad sam, videvsi tvoj reply, probao da forsiram 4xAA u UT3 i to ne radi. Mozda postoji neka posebna ATI gimnastika koju bi trebalo da naucim ali iskreno - ne interesuje me. Stavio sam 4xAA u drajverima, to ne radi i to je to. Recimo da glumim debilnog korisnika ATI karte... (u smislu da znam sta je ccc i da namestim AA 4X i nista vise)
Nesto se cudno dogadja kod tebe. Ne znam sta da ti preporucim. Najmanje popularno resenje je reinstalacija Win-a. :smash:Da citiram sam sebe i da se nadovezem:
ne radi AA ni u MOH:Airborne. Gears nemam instaliran pa to ne mogu da probam. Da ne mora mozda da se ima Vista da bi ovo radilo ? (pitam) Posto kod mene pod XP sp2 definitivno ne radi.
Fraps iz Airborn-a + Time shift
Da citiram sam sebe i da se nadovezem:
ne radi AA ni u MOH:Airborne. Gears nemam instaliran pa to ne mogu da probam. Da ne mora mozda da se ima Vista da bi ovo radilo ? (pitam) Posto kod mene pod XP sp2 definitivno ne radi.
... eh da mi je znati kako samo meni ide uvek sve bez problema :d
Ovo bi trebalo da bude sa AA
Dule13 je napisao(la):Ako nisi siguran stavi x8 AA i morace da pocne da secka i to ti je potvrda da radi.
Da citiram sam sebe i da se nadovezem:
Meni u svakoj igri moze da se ukljuci AA i radi normalno.
@pnjaf
Ja to sve svesno...![]()
@gx-x
Pusti ti to sta smo mi pricali sta je AA, neupucen bi mogao pomisliti da ja ne znam sta je AA po toj recenici, mojne da se koristish B92 taktikom![]()
Khm... izgleda da ipak AA i Geowu ne radi, sinoc sam na brzinu pregledao pa mi delovalo ispeglano, ali posle detaljnijeg proucavanja mislim da ipak ne radi.
Mozda se i nakanim da stavim Airborne cisto da isprobam, valjda nisu napisali da su ubacili podrsku za UT3 engine bezveze ipak je to prevelika kompanija da bi se salili takvim stvarima.
Evo shota iz Geow-a
Okaci bmp sliku.
9600gt je po meni bolja karta od 3870, imam nekoliko snimljenih pozicija (crysis) gde je broj freimova oko recimo 27 sa 8800gts 512 kloknutom na 780mhz u tim najzahtevnijim scenama 9600 kloknuta na 780/1100mhz (sto joj je inace klok opusteno za svaki dan terao sam je i do 810-820mhz) ima 24fps dok 3870 u istim scenama ima 16fps a X2 koja je nevidjeno ****** od karte ima 19fps, jedna stvar je provereno tacna a vezano za 3xxx generaciju karta da posustaju tamo de najvise treba da se pokazu
a to je u zahtevnim scenama a tamo gde situacija opustena pokazuju vise freimova nego nvidine karte reciomo 9600gt daje 120fps u nekom delu igre 3870 daje 140fps u istom delu, to mi neide u glavu kako su izveli ali reciomo da sam se uverio na vise mesta da je tako narocito u FEAR igri pri kraju onog testa kad eksplodiraju oni burici sa 9600gt u trenutku eksplozije nekih 2-3 sekunde broj freimova je 90-110 a sa 3870X2 koju sam sinoc probao je 65-70, takav je isti odnos u svim iole malo zahtevnijim delovima igara ili 3Dmarkova a njih sam baram naucio napamet.
Nisam citao sta je pisano u ovoj temi o ove 2kart u poslu sam nemam vremena ali sam morao da iznesem ovo moje zapazanje koje je provereno tacno. Da rezimiram 3870 je sarena laza koja u testovima pokazuje pristojan skor ali je zato 9600 i 8xxx daleko kompletniji projzvod sa kojim nema ovakvih trikova i propusta, 9600gt je ubedljivo najbolja kupovina a najbrza karta je 8800gts 512mb znaci ili jedno ili drigo naravno sve to gledano iz ugla oc potencijala i performansi jer i jedna i druga karta idu za svaki dan provereno 780/1100mhz u odnosu na fabricki klok 10-20% bolje performanse sve zavisi od testa do testa i ono sto je najbitnije dobro se nose sa zajhtevnim scenama za razliku od Atijevih karti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari