3870 je 160eura
9600GT je 150eura.
Hvala svima ! Trudili smo se. Veliki deo zasluge (ako ne i najveci) zasluzuje i user Typhoon.X koji je omogucio da se test odradi.
Ako vas jos nesto interesuje, a ja nisam napisao, slobodno pitajte. Najbolje bi bilo da pitate ovde, a ne na PM, na taj nacin ce informacija ostati dostupna svima![]()
Vi sto pitate za cene 3970 i 9600GT trk na www.pcberza.co.yu pa pretrazite za 9600GT i 3870. Videcete gde i sta ima po koje pare i da ja nikako ne govorim napamet.
A vi sto komentarisete cene, nemojte svemu slepo verovati sto procitate na internetu, pogotovu ne po cenovnicima.
Posto me zanima kupovina pomenutih kartica, nisam lenj, pa uzmem telefon u ruku i okrenem radnje. U 60% ili nemaju na stanju ili cene nisu tacne.
ps. zvao sam za Asus 9600GT za 149eur i kaze devojka da jos nije stigao, a nece znati koja ce biti cena![]()
Ma nisam ni rekao da treba da proveravas. Samo kazem, da je glupo da se pricaju neke cene koje nisu bas tacne.Cekaj malo druze. Zasto mislis da bi ja trebao da proveravam gde i sta ima.
Trazi sam.
Ma nisam ni rekao da treba da proveravas. Samo kazem, da je glupo da se pricaju neke cene koje nisu bas tacne.
Nista lose nisam mislio
Pa naravno. To svako treba da radi.
@GoranM:
ok, ali se onda ni ne treba voditi pc berzom jer cesto nema na stanju kartica, a nasi prodavci vole da napisu da ima za neke smesne pare. ima, ali samo na papiru...
pih, sta nas briga kome su cene u inostranstvu![]()
zasto mislis da je bilo sta razlicito uradio, najjace da je odradio fake, pa se cimao ko blesav da okaci sve ovo.... nista nenormalno, obadve kartice razlicito skaliraju u datom momentu... svaka shtuca gde je napravljeno da shtuca![]()
Imam ja da pitam.
1. Sta si na kraju kupio?
2. Kada menjas "moja masina"?
3. Koja karta je pod punim opterecenjem tisa (onako kako si testirao, sa tim podesavanjima za OC i broj obrtaja ventilatora)?
gx-x ti je lepo objasnio. rezultati nisu potpuno relevantni kao kada bi koristio jedan te isti fly-through demo za obe karte (kao u FEAR-u recimo sto ima). i ovako je dobar test, ali onakve razlike se jedino mogu objasniti razlicitim prolazom
recimo, u U3 igri, u 16. sekundi ATI ima 45fps dok 9600GT ima celih 90. o tome ti pricam. ali ako se zanemare takvi extremi test je dobar...
...dok 3870 ne pojeftini ubrzo, barem je tako najavljivano. Trenutno je 9600GT definitivno bolji izbor.
Da kazu da ide dole skoro 20%, ako je to moguce? Ispada da bi trebao da bude oko 135eura?! Nesto mi to malo za 512MB DDR4 memorije, onakav cooler, PCB...
U inostranstvu je 3870 pojeftinio dan posle pojave 9600GT.Cena je sa preko 200$ pala na 189$, dok je cena 9600GT 179$.ATI ce oboriti cene sigurno, bas zbog 9600, a mislim da su ih vec i oborili u US ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari