Šta je novo?

HBO Max

Jel imao neko slican problem?:)
Naime, bio sam ulogovan preko supruginog emaila na HBOMax aplikaciji koji ide uz Yettel. Nakon uvodjenja A1 optike, dobio sam uz tv paket besplatan HBOMax i kada sam hteo da ga aktiviram automatski me preusmerio na postojeci/ulogovan account i merge-ovao pretplate u jedan mail. Moze li da se resi ovo? Zvao sam A1 i nemaju pojma o cemu pricam :)

1759995710780.png

… desava se - jedan će ostati, drugi ukinuti kada se sete…

ko kada se seti?
ja zelim da sklonim sa njenog mail-a A1 pretplatu i da je vezem za svoj mail

Ipak je bila prava adresa, dobio sam sms od A1 da su mi sredili i stvarno vise nema. Verovatno imaju pristup jer ti kupujes i placas A1 a na HBO-u pretplatu, zar da?:)

Preko A1 je Premium HBO a preko Yettela Standard... C c c

Vi sa A1 što imate HBO MAX Premium posetite temu "Razmena slotova za streaming servise" svašta može tu da se nađe :D

btw. Svaka čast A1 na tome, ova glupost kod svih drugih operatera da se dobija standardni HBO Max paket i da ne postoji mogućnost doplate za premijum je cirkus...

zna li se kad se kod nas objavljuju nove epizode za seriju Twisted Metal? do sada ih je objavljeno 8 od 12 (2. sezona)

zna li se kad se kod nas objavljuju nove epizode za seriju Twisted Metal? do sada ih je objavljeno 8 od 12 (2. sezona)
ako se ne varam, sreda na cetvrtak. retko grozna serija, ne znam ni sto je pratim :D

Da li je jos nekom slika preko android tel kad gledate Hbo muljava i losa? Bilo da koristim svoj internet na mobilnom ili wifi slika je bas losa. Nije pomoglo ni brisanje cash memorije. Imam honor.

Kako je moguće da za seriju Task na računaru, brave browser, imam samo poljski audio?!?

Ista stvar i kod mene, 100% neki privremeni bug.

@Kimins Hvala na ovom rešenju za audio, imam taj problem više od mesec dana. Prvi put se desilo dok sam gledala poljsku seriju Scheda (The Heritage), kada je umesto originalnog, išao nadsinhronizovan engleski. Posle toga se desilo na još nekoliko sadržaja iz različitih zemalja neegleskog govornog područja. Malopre sam ugasila ad-blocker i original audio radi, probala na seriji Odwilz (The Thaw), na kojoj sam takođe imala problem sa nadsinhronizacijom na engleski.

Vrh Dno