Šta je novo?

HBO Max

Jel imao neko slican problem?:)
Naime, bio sam ulogovan preko supruginog emaila na HBOMax aplikaciji koji ide uz Yettel. Nakon uvodjenja A1 optike, dobio sam uz tv paket besplatan HBOMax i kada sam hteo da ga aktiviram automatski me preusmerio na postojeci/ulogovan account i merge-ovao pretplate u jedan mail. Moze li da se resi ovo? Zvao sam A1 i nemaju pojma o cemu pricam :)

1759995710780.png

ko kada se seti?
ja zelim da sklonim sa njenog mail-a A1 pretplatu i da je vezem za svoj mail

Ipak je bila prava adresa, dobio sam sms od A1 da su mi sredili i stvarno vise nema. Verovatno imaju pristup jer ti kupujes i placas A1 a na HBO-u pretplatu, zar da?:)

Preko A1 je Premium HBO a preko Yettela Standard... C c c

Vi sa A1 što imate HBO MAX Premium posetite temu "Razmena slotova za streaming servise" svašta može tu da se nađe :D

btw. Svaka čast A1 na tome, ova glupost kod svih drugih operatera da se dobija standardni HBO Max paket i da ne postoji mogućnost doplate za premijum je cirkus...

zna li se kad se kod nas objavljuju nove epizode za seriju Twisted Metal? do sada ih je objavljeno 8 od 12 (2. sezona)

zna li se kad se kod nas objavljuju nove epizode za seriju Twisted Metal? do sada ih je objavljeno 8 od 12 (2. sezona)
ako se ne varam, sreda na cetvrtak. retko grozna serija, ne znam ni sto je pratim :D

Vrh Dno