anicai
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 08.06.2017
- Poena
- 165
Ne može, kad pustim neku epizodu i kliknem da biram titlove, jedina opcija je "Isključeno".pa jesi li ih uključila?
Sa velikim ponosom želimo da podelimo informaciju da je Benchmark, nakon 8 godina, dobio novi sajt! 💪
Jako mnogo truda, rada i energije smo uložili u prethodne dve godine kako bi mogli da ga predstavimo danas.
Pozivamo vas da posetite novi sajt i da ostavite komentar i utiske u ovoj temi.
Ne može, kad pustim neku epizodu i kliknem da biram titlove, jedina opcija je "Isključeno".pa jesi li ih uključila?
Jel ovo sigurno sto posto? 😅Ne postoji limit na broj prijavljenih uređaja.
5 profila može da se kreira
3 osobe mogu da gledaju sadržaj istovremeno na različitim uređajima
Pristup HBO MAX ti je besplatan na bilo kojoj platformi, ali tih 10 GB se skida sa kvote samo preko moba i to kada net koristiš preko mobilne mreže. Ako si na wi fi, ne skida se sa te kvote. Gledanje preko kompa nema veze sa tih 10 gb saobraćaja.Glupo pitanje, Yettel (Telenor) daje 10gb za HBO, ako se ne trosi mobilni saobracaj (fon na wi-fi npr) ili koristi isti nalog preko kompjutera to je onda sve besplatno?
To sam i mislio, hvala. Imam i preko SBB-a tu istu uslugu, i full otkljucan video klub ne znam ni dal ima uopste nesto na HBO max sto vec nemam..Pristup HBO MAX ti je besplatan na bilo kojoj platformi, ali tih 10 GB se skida sa kvote samo preko moba i to kada net koristiš preko mobilne mreže. Ako si na wi fi, ne skida se sa te kvote. Gledanje preko kompa nema veze sa tih 10 gb saobraćaja.
Da.Glupo pitanje, Yettel (Telenor) daje 10gb za HBO, ako se ne trosi mobilni saobracaj (fon na wi-fi npr) ili koristi isti nalog preko kompjutera to je onda sve besplatno?
Rade preko browseraNe rade prevodi ni preko browsera na kompu.
Ni kod mene ne rade. Preko kog puštaš? Možda je do pregledača.Rade preko browsera
Radi, hvala. Na Operi neće.Na chrome 99.0.4844.51 rade prevodi.
Google play kesira stvari, pa samo izadjes pa opet udjes. Ako i tad nece onda obrises kes za google play i radice. I meni se nije prvi put pojavila, isto kao kod tebe, i morao sam da obrisem kes.Ne znam kako al evo sad pogledah opet na play storu i bez problema se instaliralo...ludilo 😇🙌
To samo amazon zna, skini HBO Max 52.10.0 i instalirajZasto ne moze na firetv da se skine preko amazon store-a,
izbacuje You are not eligible to purchase this app due to geographical restrictions.
A na firetv ne nalazi aplikaciju kod pretrage.
Zar ne bi trebalo da je sada dostupno i kod nas?
Da, evo i ja proverio. Isto sam prvo na Operi probao, Chrome šljaka.Radi, hvala. Na Operi neće.
Proradio je Max preko Nord VPNa.Samo je trebalo odgovarajući US server da izaberemJa imam Nord VPN i preko njega neće.
Vrlo verovatno neće jer sada imam IPv6 IP adresu.
BraveNi kod mene ne rade. Preko kog puštaš? Možda je do pregledača.
Kazu da preko kompa moze da se podesi visina titlova.ko baš ne može da čeka rešenje za srpske titlove za mi box s jedino da se pusti sa telefona kroz chromecast na tv...na telefonu rade srpski titlovi, ali kad se puste kroz chromecast na tv postanu neprirodno veliki i odu previše na sredinu ekrana...bar ja ne vidim način kako da ih spustim niže?
možda nije najjasnije...na telefonu je sve ok, na normalnoj su poziciji i normalne visine, ali kad puštam sa telefona na mi box onda postanu preveliki i odu previše na sredinu ekrana...Kazu da preko kompa moze da se podesi visina titlova.
Mozes to ovde da uradis https://activate.hbomax.com/Sony android TV, sve ok, logovanje user i pass od hbo go...
Samsung 40 NU7192 pise: go to hbomax/tvsingin and enter this code: .......
kada otkucam taj link, kaze da nema te strane....
Sad probao na Tizen sve radi ok.Preko TV-a Tizen ! Sve radi kako i treba i SRB titlovi ...pojma nemam sta vi radite i na cemu gledate ?!
Pogledajte prilog 337369