Hvala.Lakše mi je kad znam da nisam jediniKod mene na WebOS 05.50.10 mora da se ugasi/upali LG TV UK6200PLA, pa onda direkt u Hbo Max aplikaciju, i onda ne zapinje pri gledanju sadržaja.
Mora da bude ugašena opcija Quick Start+, da bi TV bio stvarno ugašen.
Ostaje problem što poneki titl bude preskočen.
Zato sam odustao od gledanja direkt na TV-u, pa gledam na Yettelovom ZTE boxu, tu radi odlično.
Netflix aplikacija radi kao i prvog dana pre 4 godine. 😀
Baš lepo od njihtako je to na HBO, nakon nekog vremena izbace iz ponude, valjda je to sa sadrzajem koje nije izvorno HBO
Potražiš Interstellar maločas, eto gledao mi se opet, više ga nema?! Skontao sam da dosta filmova više nije u listi, šta je ovo?!? Kako mogu tek tako da nestanu filmovi?
U Nemackoj nije podrzan HBO Max samim tim ga nema na appstore a ni u browseru ga ne mogu skinuti ni sa upaljenim VPN-omNe kontam, za sta ti treba vpn. Skida se sa appstore najnormalnije aplikacija.
U Nemackoj nije podrzan HBO Max samim tim ga nema na appstore a ni u browseru ga ne mogu skinuti ni sa upaljenim VPN-om
Samo na Android TVu. Na Samsungu je ok...Titlovi im u poslednje vreme idu i u 3 reda.
I na Apple tv-u isto, tako da nije do platforme.Titlovi im u poslednje vreme idu i u 3 reda.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari