Kog vremena?To su kanali za ubijanje vremena
Ima srpski titl i dalje.Oprostite ali malo sam zbunjen. Duze vreme nisam koristio HBO MAX i danas upalim i shvatim da vise nema srpskog titla.
Jel neki catch u pitanju ili sam ja nesto zeznuo?
Hvala unapred na odgovorima.
TV? Browser?Pa gde je, kad odem da biram titl, ne postoji srpski...
nije ti HBO na sprskom, moras prebaciti da je aplikacija na srpskom i pojavice se SRP titloviOprostite ali malo sam zbunjen. Duze vreme nisam koristio HBO MAX i danas upalim i shvatim da vise nema srpskog titla.
Jel neki catch u pitanju ili sam ja nesto zeznuo?
Hvala unapred na odgovorima.
Pokušao različite naslove da pustiš?Sonny TV. Android. HBO MAX app. idem da biram titl, nema vise opcije da izaberem srpski.
Ti uključen možda VPN? Si preko operatora ili si direktno od HBOMax uzeo pretplatu?Probao sad u Safariju na Macu. Isto, srpski ne postoji kao opcija.
Menjaj TV.Nemam VPN. Sve ide preko SBBa.
Kakva zagonetka
Sad mi kaze da HBO MAX nije dostupan u mojoj regiji. A radi sve bez greske.....sem titla.
David Zaslav je pričao više o tome kako je Discovery+ app bolja za korisnika tj. ima bolje korisničko iskustvo i da se radi na tome da nova MAX app preuzme dobre delove Discovery+ app.
Super! Jedva čekam da gledam sve sezone rijaliti šou "Goli i uplašeni" i "Goli i uplašeni XL" sa srpski prevod...I Discovery sadržaj također....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari