Šta je novo?

HBO Max [nije tema o MAX]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Taj discovery streming o kome pricate su dokumentarne emisije discovery kanala?

Otprilike, samo što Discovery kanal više veze nema sa dokumentarnim programom. Postao je reality kanal.

Jedino Discovery Science se još nekako drži.

pa to je onda obican trash.

Svi ti kanali su interesantni samo dok ne shvatis da je sve na isti sablon snimano.

Ljudi to vole zato se i snima :)

Oprostite ali malo sam zbunjen. Duze vreme nisam koristio HBO MAX i danas upalim i shvatim da vise nema srpskog titla.
Jel neki catch u pitanju ili sam ja nesto zeznuo?
Hvala unapred na odgovorima.

Sony TV. Android. HBO MAX app. idem da biram titl, nema vise opcije da izaberem srpski.

Oprostite ali malo sam zbunjen. Duze vreme nisam koristio HBO MAX i danas upalim i shvatim da vise nema srpskog titla.
Jel neki catch u pitanju ili sam ja nesto zeznuo?
Hvala unapred na odgovorima.
nije ti HBO na sprskom, moras prebaciti da je aplikacija na srpskom i pojavice se SRP titlovi

samo prebaci HBO da ti je aplikacija na srpskom

Nemam opciju da izaberem da je aplikacija na srpskom.
Imam samo:
Same as the device language ili
English

Probao sad u Safariju na Macu. Isto, srpski ne postoji kao opcija.

Nemam VPN. Sve ide preko SBBa.
Kakva zagonetka :)
Sad mi kaze da HBO MAX nije dostupan u mojoj regiji :). A radi sve bez greske.....sem titla.

Poslednja izmena:
Rekao bih da je nešto do naloga ako je ista stvar na više uređaja.

Kod mene je interfejs na engleskom kao i Google TV, ali imam opciju srpskih titlova, tako da definitivno nije to u pitanju.

Kod mene su srpski titlovi počeli da luduju. Malo malo, pa izgube sinhronizaciju (kasne jedan prevod). Nekad kada prebacim na hrvatske, pa vratim na srpske, sve se vrati u normalu. Nekada neće, pa ostanem na hrvatskim. Gledam iz Chrome pregledača na PC.

Ma kakav crni TV, radi kod mene na Sony android TV-u bez problema od kad se pojavila HBO MAX aplikacija...

@idijanac
Instaliraj najnoviju verziju, ako ti već nije instalirana i prijavi se od nule.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno