Šta je novo?

HBO Max [nije tema o MAX]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni i dalje, mesec dana nakon pisanja supportu (gde su mi rekli da su upoznati sa problemom i da rade na rešavanju), ne radi Dolby Vision na Chromecast with Google TV. Sve DV sadržaje pušta isključivo u HDRu koji ne izgleda dobro (mračno + isprane boje, praktično negledljivo)
Meni na Sony televizoru sa Google TV sve najnormalnije radi, evo sinoć odgledah epizodu House of the Dragon. Istina, ne pratim uopšte to oko ažuriranja aplikacije, podešeno je da se automatski sve ažurira, mogu da proverim koja je verzija...
Na kom uređaju tako baguje?
Opisan je detaljno problem na prethodne 2-3 strane teme.

ja sad upalio radi normalan zvuk 4K DV, gogle tv
Neki modeli normalno rade a neki ne.

Evo i sada sam zvao HBO Max korisnicki servis i ona cura me vec zna jer smo pricali vise puta i kazu da znaju ali izgleda da ne sme da kaze da ne znaju kako da rese problem jer se razgovori svi snimaju. Opet je poslala zahtev tim njihovim ljudima da vide da srede to ali kada ce da srede ko zna.

Jer ne znaju tacno koji su sve modeli obuhvaceni ovim problemom a koji nisu, jer sta sada moze da se desi da nameste da radi za Tesla model i TLC koji nisu radili ali da zeznu neke druge modele.

Na LG Webos radi Max bez ikakvih problema, a radi mi normalno i na Eon box.

Купио сам у Ирис мтс продавници, преко даљинског од ТВа, пакет HBO HD од 479 динара, откључали су ми се одмах канали и ХБО видео клуб у оквиру Ириса. Колико временски треба да прође да би се то евидентирало, да када хоћу са параметрима са мој мтс налога да се улогујем директно на ХБО макс сајту или апликацији (логовање преко оператера), пошто ме још увек избацује, а на мој мтс налогу још није евидентирано да сам купио тај пакет?

Ako se dobro secam, taj paket od 479din ima kanale i video klub.
Paket od 749din ima sve ovo plus hbo max.
Хвала, безвезе, писало је ХБО + ХБО ОД, што сам подразумевао да има и ХБО макс логовање, а да је једина разлика између та два пакета та што овај од 479 нема Cinemax канале.

Da li je neko uporedio sliku između ,recimo, Hbo Max i Stremia.Kod mene ,na Eon smart boxu ,slika na Stremiu (House of Dragon) neupredivo bolja (čak i u 1080p) nego na HBO Max(takođe Eon smart box).Da li je ovako i kod ostalih?Na 4K LG TV ne mogu da instaliram HBO max pošto je WebOS 3.0.

To je ili zato što Streamio ne brine brigu o DRM, Widevine level bla bla (= hipoteza da ti na Eon boxu HBO Max app ne servira maximalni kvalitet) ili eventualno ako još uvek postoji razlika u kvalitetu u korist Amazon Prime verzija HBO sadržaja (i da to što si gledao na Streamio je "ripovano" sa Prime Video?) . Prime Video verzije su u prošlosti bile sa daleko većim bitrate od zvanične HBO streaming platforme.

How many of the Top 250 Movies are available on major streaming services?

RDT-20220929-1550093786121839227829535.png

Da li je neko uporedio sliku između ,recimo, Hbo Max i Stremia.Kod mene ,na Eon smart boxu ,slika na Stremiu (House of Dragon) neupredivo bolja (čak i u 1080p) nego na HBO Max(takođe Eon smart box).Da li je ovako i kod ostalih?Na 4K LG TV ne mogu da instaliram HBO max pošto je WebOS 3.0.
ja sam HBO Max instalirao na PS5 iz istog razloga i slika je odlična, doduše nemam kako da direktno uporedim sa Stremiom jer njega samo na PC-ju imam, na koji je nakačen 1080p monitor.

HBO Max na LG tv-u, koliko vidim nisu svi nalsovi u 4K, uglavnom mi prikazuje HD i 5.1.
A negde nista, je l' to gde je nista, 4K Dolby Vision/Atmos ili?

Mrsav im je izbor u 4k.Vecina je kod nas u HD i 5.1

Izgleda da su sredili kvalitet strima na sajtu, sad opet može da se gleda u 1080p na kompu, jedno vreme je išlo samo 720p i to je bio očaj.

Kod mene za varijantu Chrome (& Widevine) i dalje 720p :D

Mora Edge i PlayReady za 1080p, ali nakon što su redizajnirali sajt, ni ta kombinacija nije radila kako treba. Sinoć vidim da su konačno sredili to.

To smo apsolvirali, i da nije dovoljan samo Edge već i odgovarajuća CPU ili discrete GPU generacija. Nisam ispratio te probleme nakon redizajna pošto ni ne koristim HBO Max na kompu.

Neko raspoložen da podelimo troškove za HBO MAX? Imam paket sa -33% popusta mesečno. Inače račun imam u Banca Intesa račun ako nekome znači ta informacija zato što banka ne naplaćuje proviziju za transfere unutar banke.

Imam problem na samsung tv-u. Kad god pritisnem 2 puta da vratim film/seriju unazad(dva puta u levo na daljinskom) zvuk posle toga nestane u aplikaciji. Jedino pomaze totalno gasenje aplikacije. Znaci moze premotavanje unapred, moze da se pritisne jednom vracanje u nazad, ali ako pritisnem 2 puta onda ton totalno nestaje. Jel imao neko slican problem i ako jeste kako ga je resio.

Kako bese,dobio sam HBO MAX uz moj paket na supernovi.
Ja ga koristim na 4k stick-u,i na koliko jos uredjaja mogu da ga podelim?
Ili preciznije,koliko mojih drugara mogu da koriste hbo?

Lepe vesti.
20221010_160805.jpg

Izvinjavam se unapred ako je ovo tema isključivo za smart TV i browser verziju, nisam našao topic za telefone...
Da li se još nekome trenutno dešava da neće Max da mu se apdejtuje? Aplikacija inače radi normalno, ali pri pokušaju apdejta izbaci "this phone isn't compatible with this app". Nisam je brisao pa vraćao ponovo, jer vidim dosta komentara da neće uopšte da im radi nakon apdejta, bolje ostaviti kako jeste. Sve ostale aplikacije dobijaju nadogradnju normalno.
Telefon jeste malo stariji, P Smart Z, ali je i dalje to Android 10. Ne verujem da je u tome problem.

Edit, našao:

Screenshot_20221014_182538_com.android.chrome.jpg

Huawei tableti i telefoni nisu više podržani.

Poslednja izmena:
Pravim family za HBO max, ako je neko zaonteresovan pisite u inbox. Dvoje nas je za sada

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno